Oldal: 1 / 10 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (97) összesen
Like Tree15Likes

Téma: Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. március

Administrator Admin avatara

Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. március

Ide jöhetnek az aktuális informácók felállásokról, igazolásokról, sérültekről, eltiltásról, betegségről, balhéról vagy bármilyen fogadást befolyásoló tényezőről! Minden olyan információ hasznos lehet, amely befolyásolja egy-egy mérkőzés vagy verseny oddsait, érkezzen az az eseményt megelőzően vagy akár élőben.

Senior Member Javi Moreno avatara
    Roma-Juventus

Nagy kérdés, hogy Pogba és Vidal játszanak-e. A Juventus szorzója növekedett az elmúlt órákban, szóval valószínűleg legalább az egyikük nem. Elméletileg mindkettő game-time-decision, az előzetes kezdők szerint Vidal játszik, Pogba nem. Ez talán a rosszabbik forgatókönyv. Érdekes lehet mindenesetre a Juve középpályája a Sturaro-Marchisio-Pereyra-Vidal négyessel.

Senior Member Javi Moreno avatara
    Hull-Sunderland

Kedd este játszhat a Sunderlandben Wes Brown, akit habár kiállítottak a MU elleni hétvégi bajnokin, az eltiltását törölte az FA. Igen fontios kiesési rangadó lesz, aki nyer, nagyot lép a bennmaradás felé.
    Andersson04 likes this.

Senior Member Tomihmv avatara
    Arsenal Tula-Orenburg

Orosz Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés. A Tula első osztályú, 12. a Premier League-ben, míg az Orenburg a második liga 5. helyén áll, ám ettől függetlenül nincs nagy különbség a felek között. Mindkét csapatnak ez lesz az első tétmérkőzése idén, továbbá a felek számára roppant fontos a kupa, köszönhetően annak, hogy könnyedén bejuthatnak a legjobb négy közé, és egy-két óriás már kiesett a sorozatból. A hazaiaktól távozott egy-két jó csatár, viszont a hátsó alakzatot sikerült jól megerősíteni, a vendégeknél nem történt nagy változás, tele vannak rutinos játékosokkal.
    A felek ősszel többnyire underes meccseket játszottak, mint ahogy az edzőmeccseken is ez volt a jellemző. Emellett közel egyforma erősségűek a felek, nagy a tét, rossz lesz az időjárás - -1 fokot és havazást várnak az időjósok -, és a pálya amúgy is borzasztó állapotban van. Mindezek után szerintem nagy esély van az underre, az U2,25-öt a 188bet 1.78-ért kínálja.
    Andersson04 likes this.

Senior Member Cesc18 avatara
    WTA Monterry

Tegnap a mexikói tornán az eső miatt törölték a komplett programot, így a négy selejtezős és az összes első körös meccs ma kerül lejátszásra. Akik tehát nyernek a kvaliban és feljutnak a főtáblára, azoknak kicsivel később újra pályára kell majd lépniük. Érdemes lesz tehát majd rájuk figyelni, ha valamelyikük bő két órás meccsbe bonyolódik, pár órával később aligha lesz túl fitt állapotban...ilyen lehet egyébként például Babos Timi is, aki Katerina Bondarenko ellen tolja a selejtezőben. Illetve, akire én kíváncsi leszek, az Nicole Vaidisova. Az egykori top 10-es cseh lány tavaly év végén négy év kihagyás után tért vissza, még csak most kezdi felvenni a ritmust, neki pláne sok lehet egy napra két meccs.

monterry_kedd_program.jpg
    iKeksz likes this.

Junior Member giggs82 avatara
    Az Unibetnél 1,80-ért van az U2,25.

Senior Member Cipolla avatara
    Észt szuperkupa döntő: Levadia - Santos Tartu
    A kis másodosztályú észt csapat tavaly bejutott a kupadöntőbe, ahol ugyanez volt a felállás, ott 4-0-ra nyert a Levadia. Az EL-be is bejutottak, ahol a Tromsö 7-0 és 6-1 lett a norvégoknak. Az észteknél alapból óriási a különbség még az első osztályon belül is, pláne a másodosztály és az első között. Ráadásul januárban elment 66 gól a Tartutól, három alapember elment a klubtól és csak egy kapus érkezett. 0-ra nyer a Levadia tippmixpron 1,65-ért van, de a beten a hendi is ülhet simán -3,5-4,0.
    Én a tippmixpro ajánlatát nem tudom ott hagyni.
    kispaszti likes this.

Köszi Tomihmv!

Simán jött a tipp

Cesc18 köszi a felhívást, ha nem haragszol tovább szőttem kicsit a cikkedet!

WTA Monterrey

Babos Timi 2:10 percet játszott Bondarenko ellen, aminek 19:25-kor lett vége.
    23:00-kor pedig ismét játszania kell a spanyol Solar-Espinosa ellen aki a 62. a világranglistán, Timi a 90. helyen van.
    A spanyolra az odds a beten: 2,75

Az amerikai Mattek-Sands 2:07 percet játszott a szintén amerikai Falconi ellen, 19:27-kor lett vége a találkozónak.
    Hasonlóan Timihez, neki is 23:00-ra van kiírva a meccse az olasz Schiavone ellen, aki a 70. a viágranglistán. Mattek-Sands a 187. helyen van.
    Az olaszra 1,57 az odds.

A mérkőzések kezdési időpontjait az eredmenyek.com-ról néztem, a beten más időpontok vannak még kiírva, de gondolom majd frissül ott is.

Sok szerencsét mindenkinek!
    iKeksz likes this.

Cippola köszi a tippet, sajnos erről lecsúsztam, mert már későn láttam a bejegyzésedet!

Oldal: 1 / 10 123 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •