Maláj Nagydíj, Raikkonen a legjobb 6 között végez @ 1.95 (Unibet). Elcseszték az időmérőjét, viszont a Mercik után talán a Ferrarik a legjobbak, így szerintem a 11. helyről simán előrejöhet.
Vélemények?
Ha "túléli" az első körben a tömegjeleneteket, akkor jó esélye lesz rá, mindkét szabadedzésen jó időt futott.
Amit én néztem a Rosberg-Vettel párosítás Pinnacle-n 1.438-ért, Marathonbeten 1.533-ért. Nem hiszem, hogy Vettel sokáig tartani tudná a Mercedest, ha máskor nem a kerékcseréknél simán előzni fog Rosberg.
Ebben mekkora brutál érték volt te jó égÚgy lett negyedik Raikkonen, hogy az első körben defektet kapott és az utolsó helyről kellett kapaszkodnia. Tény, hogy az SC segített neki, de akkor is az utolsó helyről jött fel, ráadásul már 20 körrel a vége előtt megvolt
És még csak az sem kellett hozzá, hogy roncsderbi legyen előtte...simán átment a mezőnyön.
Verstappen is sima, 7. lett.
Rosberg tippnek betett a safety car. A 2 Merci beszorult a mezőnybe, Vettel meg köszönte szépen az ajándék első helyet. A Raikkonen tipp szép volt, kár, hogy az Unibet csak 15€-t engedett feltenni rá.
Beszarás hogy a Unibet is milyen kis limitekkel dolgozik. Nagyobb eseményeknél azért érdemes bepróbálkozni náluk a manuális tétemelés kéréssel, pl Euroligára így tőlem bevettek egy 6,5ös szorzót is.