Oldal: 4 / 10 ElsőElső ... 23456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (97) összesen
Like Tree15Likes

Téma: Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2015. március

Member gólszerző avatara
    Én mindkét vasárnapi meccset ikszre húztam, most már az újpesten meg a lokin a sor

Senior Member Tomihmv avatara
    Jong PSV-Helmond

A Jong PSV amúgy is jobb csapat, mint a Helmond, otthon játszhat, és a hazaiaknál öt olyan játékos is pályára lép, akik a felnőttcsapathoz tartoznak: Pasveer, Schaars, Tamata, Ritzmaier és Vloet.
    A hazai sikert 1.92-ért mérik a 188bet-nél perpillanat.

Senior Member Andersson04 avatara
    Idézet Tomihmv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jong PSV-Helmond

A Jong PSV amúgy is jobb csapat, mint a Helmond, otthon játszhat, és a hazaiaknál öt olyan játékos is pályára lép, akik a felnőttcsapathoz tartoznak: Pasveer, Schaars, Tamata, Ritzmaier és Vloet.
    A hazai sikert 1.92-ért mérik a 188bet-nél perpillanat.
    Bet365-ön 1,98 (AH -0,5 piacon)

Senior Member Cesc18 avatara
    Tegnap még nem mertem Babos Timire tenni az Indian Wells-i selejtező első körében, de úgy tűnik rendben van a háta, és tényleg csak elővigyázatosság miatt adta fel Monterreyben a páros meccset. Ma este a második kvalis körben a belga Alison Van Uytvanck lesz az ellenfele, aki nem ügyetlen, de azért Timinél gyengébb képességű játékos. Illene a magyar lánynak ezt a kört is sikerrel venni. Egyébként esik a szorzója, bet365-ön már csak 1.36...

Senior Member
    A csillogó gyermekszemek győzték meg a Quaestor elnökét

Tarsoly Csaba és a Questor komoly bajban van. Ezzel gyakorlatilag az ETO szinte semmi pénzhez nem fog jutni, és a hónapok óta titkolt pénzügyi gondok nyílttá fognak válni. Varga Roland nem véletlenül igazolt év közben az FTC-hez, ennek már anyagi okai voltak. Bizonytalan, hogy ki, mennyi pénzhez fog jutni ezután a csapatnál és ez milyen forrásból fog származni. A városi pletykák szerint már felmerült, hogy a játékosoknak le kell majd adniuk az autókat, de ez még csak nagyon pletyka. Mindenesetre nem zörög a haraszt...

Ezek fényében szerintem erős túlzás a bet365-ön a hétvégi, Pápa elleni meccsen az X/2-re a 3.25-ös szorzó, de még a DNB 2-t is érdemes meggondolni 6.5-ért. Nem csodálkoznék, ha a hét végére nagyot esnének ezek az oddsok, ahogy a hírekre reagálni fognak a bukik.

Senior Member nagelb avatara
    Idézet Bumbanas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A csillogó gyermekszemek győzték meg a Quaestor elnökét

Tarsoly Csaba és a Questor komoly bajban van. Ezzel gyakorlatilag az ETO szinte semmi pénzhez nem fog jutni, és a hónapok óta titkolt pénzügyi gondok nyílttá fognak válni. Varga Roland nem véletlenül igazolt év közben az FTC-hez, ennek már anyagi okai voltak. Bizonytalan, hogy ki, mennyi pénzhez fog jutni ezután a csapatnál és ez milyen forrásból fog származni. A városi pletykák szerint már felmerült, hogy a játékosoknak le kell majd adniuk az autókat, de ez még csak nagyon pletyka. Mindenesetre nem zörög a haraszt...

Ezek fényében szerintem erős túlzás a bet365-ön a hétvégi, Pápa elleni meccsen az X/2-re a 3.25-ös szorzó, de még a DNB 2-t is érdemes meggondolni 6.5-ért. Nem csodálkoznék, ha a hét végére nagyot esnének ezek az oddsok, ahogy a hírekre reagálni fognak a bukik.
    Egyáltalán nem értek a magyar focihoz sem, de egyelőre a Questor ügyben is legtöbb hír feltételezésekre alapul. A média pedig generálja és turbózza fel ezeket a feltételezéseket. A másik pedig, hogy amíg az Audi szponzorálja a focicsapatot is, addig anyagi gondok nem nagyon lesznek szerintem...

Senior Member
    Az Audi csak egy "mezei" szponzor a focicsapatnál aminek az okait itt nem fejteném ki több okból. Nem véletlen, hogy a kézicsapat gyakorlatilag külön klubként működik Győrben. Az anyagi gondokról már hónapok óta hallani a városban, én pl. az egyik éljátékosuk közeli hozzátartozójától tudok róla. Persze lehet, hogy a jelen helyzetben megmenti az Audi a focicsapatot, de ennek egyrészt komoly ára lesz, másrészt nem 3 nap alatt fog eldőlni. Szombaton már látszott milyen állapotban van a csapat, hétvégén kiderül, hogy a remény milyen teljesítményt hoz ki a csapatból, de én nem sokat várok tőlük.

Senior Member varin avatara
    Bármennyire is tetszik az ötlet és bármennyire is látok benne rációt - hiszen Loki-szurkolóként mi is tökéletesen láttuk, hogy amíg nem épült fel a kaszinó Debrecenben és Nyíregyházán, addig milyen volt a focink és miután pénzhez jutott Szima, akkor hogy jöttek az eredmények - mégsem szívesen tennék egy Győr-Pápára x2-t "csupán" 3.25-ért. Gyenge ez a Pápa nagyon...

Member gólszerző avatara
    A Chelsea még veretlen hazai pályán francia csapatok ellen a BL-ben (négy győzelem, két döntetlen), a PSG pedig eddigi öt angliai kupameccsén még nem rúgott gólt. Lehet-e más mint Chelsea-győzelem?

Senior Member varin avatara
    Lehet! És lesz is
    Ibrakadabra varázsol!

Oldal: 4 / 10 ElsőElső ... 23456 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •