Unibeten fogadhato, hogy a Premier League-ben iden mar nem tavozik edzo 1,75ert.
Mivel mar nem sok van hatra, nem valoszinu, hogy elkuldenek barkit is. Velemenyek?
Unibeten fogadhato, hogy a Premier League-ben iden mar nem tavozik edzo 1,75ert.
Mivel mar nem sok van hatra, nem valoszinu, hogy elkuldenek barkit is. Velemenyek?
A második legeséleysebb Allerdyce, őt kizárhatjuk, az fix, ahogy a harmadik Pellegrinit is.
Igazából ha valakit elküldhetnek, az csak Pearson lehet, vagy ha nagyon kapkodnak, akkor Ramsey. Senki más nem esélyes. Mondjuk mindhármat megpakolva 1.21-es oddsot kapsz csak, ha kivesszük Ramsey-t, akkor pedig 1.30-at.
Az segítheti a tippet, hogy a Citynek nyerhető meccsei következnek, WHU, @WBA, Swansea, @Burnley. Az utolsó 4-5 meccsre meg nem hiszem, hogy már váltanának. Nem tűnik rossz tippnek 1.75-ért, hogy mindenki marad, de picit keveslem.
Köszi a plusz infókat, valószínű inkább hagyom, 1,2-t nem akarok belőle csinálni.
A PL szezon kezdete előtt írtatok hosszútávú fogadásokat, ebből a Man City legtöbb gólja volt az egyik, most 2-es oddson érhető el a Unibeten.
Szerintem ez ennyiért megfontolandó, mert a nagy rivális Chelsea még játszik 3 rangadót, a City csak egyet, illetve a Citynek még komolyan hajtania kell a 2. akár 3. helyért.
Tovább erősíti a tippet, hogy Costa nem 100%-os egészségügyileg mostanában, így ha a Chelsea megnyugtató előnyt szerez a ligában, kevesebbet játszhat.
Az Arsenalra is vár még jó néhány rangadó, ott az FA Kupa, meg annyira nem is gólerősek idén, jelenleg ők 4 góllal vannak a City mögött.
Cordoba - Atl. Madrid A Cordoba eddig viszonylag nehezen legyűrhető ellenfélnek számított hazai pályán, de az utolsó meccsén 3 védőt kiállítottak, úgy tudom, hogy már előtte is voltak hiányzók a hátsó alakzatban. Az Atletico oddsa megy lefele, most olyan 1.45-nél tart, de szerintem még fog esni. Nem nagy odds, de szerintem elég biztosnak tűnik, mint ahogy az AH -1 is 1.7-ért. Az Atletico általában megelégszik a három ponttal, nem igen jellemző rá a kiütéses győzelem, pláne idegenben, de ha nincs más választásuk még az is előfordulhat.
Eibar - Rayo Vallecano D 3,30
Az Eibar szoros meccseket játszik otthon. A vendégek 26 meccse nem játszottak döntetlent.
Talán megér egy kis pénzmagot.
Megy fölfelé a Videoton oddsa az igen halovány Újpest ellen. Lemaradtam valamiről?