FÓRUMSZABÁLYZAT

A 63.hu fóruma (a továbbiakban: fórum) csak regisztrált felhasználók számára érhető el. A regisztráció megtörténtével a felhasználó elfogadja az alábbi fórumszabályzatot:

ÁLTALÁNOS

Ez a szabályzat határozza meg a fórum használatának szabályait. A fórumot a 63.hu üzemelteti, és a felhasználók jelen szabályzat alapján használhatják azt. A 63.hu fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a jelen szabályzatot, amely publikáláskor azonnal érvénybe lép. A fórum használata a felhasználót köti a mindenkori szabályzat betartásához, beleértve annak minden, a 63.hu által végrehajtott módosítását. Amennyiben a felhasználó saját belátása szerint nem tudja elfogadni a fórum mindenkori szabályzatát, nem használhatja tovább a szolgáltatást.

A FÓRUM HASZNÁLATA

A felhasználónak joga van információt, szöveget, üzeneteket, képeket és egyéb adatokat feltölteni a fórumra. A felhasználó által feltöltött tartalommal kapcsolatban kizárólag a feltöltő vonható felelősségre. Ez azt jelenti, hogy a 63.hu nem felelős semmilyen, a fórumszolgáltatáson keresztül feltöltött, elérhetővé tett tartalomért. Amennyiben a felhasználó személyes információt oszt meg a nyilvános felületeken, nem kívánt üzeneteket kaphat egy harmadik féltől. A 63.hu nem garantálja a nyilvános felületeken megosztott információ biztonságát. A 63.hu semmilyen körülmények között nem vonható felelősségre a felhasználók által feltöltött tartalommal kapcsolatban, beleértve (a teljesség igénye nélkül) hibákat, hiányosságokat, vagy bármilyen veszteséget/kárt, ami abból adódik, hogy a tartalom feltöltésre került.

A 63.hu nem tulajdonolja a felhasználó által feltöltött tartalmat. A tartalom feltöltésekor a felhasználó jogosítja azonban a 63.hu-t, hogy az általa feltöltött információt világszerte, ingyen, nem kizárólagosan, visszafordíthatatlanul használja, reprodukálja, módosítsa, adaptálja, megjelentesse, lefordítsa, felhasználhassa és megjeleníthesse bármilyen most létező vagy a jövőben kifejlesztésre kerülő technológiával.

A felhasználó elfogadja, hogy a 63.hu előzetesen nem ellenőrzi a feltöltésre kerülő tartalmat, és megőrzi jogát (de nem kötelezettségét), hogy belátása szerint módosítsa, áthelyezze, elutasítsa vagy törölje a fórumra feltöltött tartalmat.

A felhasználó megérti, hogy a fórum és a szoftver tartalmazhat biztonsági elemeket, amelyek a digitális tartalmat védik. Ezeknek a beágyazott elemeknek az átírása, körüljárása, reprodukciója, megjelentetése részben vagy egészben szigorúan tilos.

A felhasználó elfogadja, hogy a 63.hu archiválhatja az általa feltöltött tartalmat és bármikor, indoklás nélkül meg is oszthatja azt. Mivel előzetesen nem ellenőrizzük a feltöltött tartalmat, a felhasználó találkozhat offenzív, erkölcstelen vagy támadható tartalommal is.

Ennek tudatában a felhasználó beleegyezik a következőkbe:

1. RENDELTETÉSSZERŰEN HASZNÁLJA A FÓRUMOT

2. NEM HASZNÁLJA A FÓRUMOT A KÖVETKEZŐKRE:

(2.1) törvénytelen, káros, fenyegető, zaklató, pocskondiázó, vulgáris, obszcén, vagy mások személyét, nemét, hovatartozását sértő tartalom feltöltésére, elküldésére vagy más módon elérhetővé tételére (politikával, vallással, rasszizmussal kapcsolatos tartalom feltöltése, valamint egyes személyekre nézve túlzottan sértő ironizálás és az egymás nem kellő tiszteletben tartása is kitiltást vonhat maga után);

(2.2) közösségbomlasztó információ megosztására, valótlan és alaptalan információ terjesztésére

(2.3) bármilyen személy vagy szerv jogtalan megszemélyesítésére, beleértve (a teljesség igénye nélkül) a fórum hivatalos személyeit, fórumvezetőit, moderátorait;

(2.4) nem hozhatja magát igaztalanul kapcsolatba vagy képviselheti jogtalanul a fent említett vagy egyéb személyeket;

(2.5) offtopic, semmitmondó, nem témába témába vágó hozzászólások közlésére szakmai tematikájú topikokban.

3. NEM HASZNÁLHATJA A PRIVÁT ÜZENETKÜLDÉSI RENDSZERT ÜZLETI CÉLRA

(3.1) A felhasználó a privát üzenetküldő rendszert csak a 63.hu előzetes, írásbeli engedélyével használhatja üzleti célra. Amennyiben ezt a szabályt megsérti, azonnal, indoklás nélkül kitiltásra kerülhet, ezen kívül a hatályos törvényeknek megfelelően felelősségre vonható.

4. AMENNYIBEN A FELHASZNÁLÓ A FÓRUM 'PÉNZCSERE' TOPIKJÁT CSALÁSRA HASZNÁLJA FEL, VAGY ENNEK GYANÚJA MERÜL FEL, ÚGY TUDOMÁSUL VESZI, HOGY ADATAIT A 63.HU TOVÁBBÍTHATJA AZ ILLETÉKES SZERVEKNEK VAGY AZ ADOTT TEREM KÉPVISELŐJÉNEK

5. A FELHASZNÁLÓ NEM TÖLTHET FEL, KÜLDHET, VAGY TEHET MÁS MÓDON ELÉRHETŐVÉ:

(5.1) olyan tartalmat, amelyhez nincs joga szerződéses vagy egyéb okokból (pl. belső információ, bizalmas információ vagy munkahelyi kapcsolatok által szerzett információ);

(5.2) a 63.hu vagy harmadik fél által jogvédett, bizalmas, vagy tulajdonolt tartalmat;

(5.3) a 63.hu üzleti érdekeit jelentősen sértő tartalmakat (például konkurens sport tematikájú oldalak promóciói);

(5.4) hirdetést, promóciós anyagot, 'junk mail'-t spamet, vagy egyebet (ha egy felhasználónak mégis ilyen szándéka van, lépjen kapcsolatba egy adminisztrátorral);

(5.5) szoftver vírust vagy egyéb kódot, fájlt vagy programot, amelyek a fórumszolgáltatás funkcióinak vagy egyéb számítógépes szoftvernek/hardvernek vagy telekommunikációs eszköznek a korlátozását, megsemmisítését, tönkretételét eredményezik.

6. NEM SÉRTHET MEG SZÁNDÉKOSAN VAGY SZÁNDÉKON KÍVÜL SEMMILYEN HELYI, ÁLLAMI, NEMZETI VAGY NEMZETKÖZI TÖRVÉNYT VAGY TÖRTVÉNYÉRTÉKŰ RENDELKEZÉST

7. NEM GYŰJTHET VAGY TÁROLHAT ADATOKAT MÁS FELHASZNÁLÓKRÓL

A Fórumszabályzat elfogadásával a felhasználó beleegyezik, hogy a 63.hu indoklás nélkül visszavonhatja, törölheti vagy felfüggesztheti a felhasználó hozzáférését és a szolgáltatásra vonatkozó regisztrációját, amennyiben úgy ítéli, hogy a felhasználó bármilyen fent említett módon visszaélt a szolgáltatással, vagy potenciálisan veszélyezteti azt, vagy más felhasználókat.