Valaki használja a 22 betet? Mennyire akadekoskodnak kifizetesnel? Az adatok megerositesenel mit kérnék el? Bankszamlra is ki tudom utalni a pénzt?
Valaki használja a 22 betet? Mennyire akadekoskodnak kifizetesnel? Az adatok megerositesenel mit kérnék el? Bankszamlra is ki tudom utalni a pénzt?
Én használaton. Személyi lakcim bankkártya fotót kérnek vagyis én annyit küldtem nekik és elég volt.
Bank kártyás kifizetés az gyors kb 1-3 óra csak általában nem engedi a rendszer min 50€
Utalás az fél és egy nap közötti időtartam min1.5€ max 200€ és napi ötször vagyis 5x200=1000€ lehet átutalást kérni... ????
A péntek újratöltve bónusznál tudja valaki hogy mit jelentenek ezek a feltételek:
1 "Ha a játékosok pénzt vesznek fel, mielőtt befizetést eszközölnének a "Péntek Újratöltve" bónuszt nem írjuk jóvá a számlájukon." (ha valaki már 1* vett ki pénzt akkor annak már nem jár???)
2 "Miután a bónuszt kijátszotta, a főszámlájára jóváírjuk a megmaradó bónuszösszeg azon részét, amely nem haladja meg a teljes bónuszösszeget." ?
És a bónusz kijátszása náluk hogyan történik?
Ma fizettem be, meg is jelent az első befizető bónusz, egy külön bónusz accounton, amire ha rágyek akkor progresst is mutat, hogy mennyi van még az ötszörös megforgatásig.
Viszont hiába van már lezárt fogadásom, ez még nem haladt semmit.
Böngészőben láttam, hogy a fogadás megjátszása előtt ki lehet választani, hogy a bónusz vagy a main account legyen-e az alapértelmezett, de ha a bónuszt választom, akkor hibaüzenet jön fel, nem tudom megrakni a tippet.
Ha meg a main számláról fogadok a saját befizetésemből, akkor úg tűnik nem halad a bónusz progress.
Köszi előre is a válaszokat
Sziasztok,
hétvégén regeltem, és egyszerűen nem tudok meccset rakni/tétel elhelyezni, mert a maximális tétösszegem 0 HUFban van limitálva. Egyeztettem live chat-en velük, és kitöltöttem személyes profilomat teljesen. A probléma, hogy nem menti el az adatokat, hiába nyomok mentés gombot. A frissítés után állandóan elveszíti őket. Meddő levelezésem van a 22bet securityvel is, és ezt szajkozzák, töltsem ki az adatokat a piros mezben, de már vagy 5X megtettem különböző böngészőkben is. Már elküldtem nekik a papírjaim fénymásolatát, ill. a printscreeneket is a problémára, de nem jutok egyről a kettőre. Van valaki tippje, hogy mi lehet a gond??
köszönöm
Helyzet jelentés: Az élő chat átirányított a security csoportjukhoz. Ott Meddő e-mailezgetés után mobilról engedett adatot menteni. A blokk maradt. Erre kértek személyi igazolvány képeket. Amit máshol elfogadnak, azt itt nem (scan és első fotókat is vissza dobták). utána kértek bankkártyáról is fotót. Aztán közölték, hogy fotózzam le magam a személyivel és ezzel az e-maillel amit küldtek. Ezt megtettem, de nagy a csönd 1 napja, blokk még aktív. Persze forgatni nem tudok így semmit, idő meg ketyeg. Szóval eddig nekem csalódás amit művelnek. Mindig csak 1 dolgot kérnek, és már 5 napja nem tudok fogadni...
Ezt meg az 1xbetet messziről kerülni kell... Meg ha itt promozzak is...
Így van, ezeket az irodákat messziről kerüljétek. Amúgy nálam ugyanez volt, majd a végén benyögték, hogy nem fogadhatok náluk, és nem kell megindokolják.
Most közölték, hogy a kinyomtatott levelezés közöttünk papír alapon nem megfelelő, mert laptopon vagy telefonon kell bemutatnom a levelezést, miközben tartom a személyit és látszik az arcom. Küldtem egy valag ilyen képet (még a telefon párbeszéd is látszik), erre közölték, hogy nem lehet scanelt??? (wft?) a párbeszédünk. Írtam nekik, hogy küldjenek egy példa fotót vagy a szokásos 2 semmitmondó mondatnál részletesebb leírást a problémájukról. Azóta megint semmi. 26 db email váltásnál járok eddig. Holnap még gondolom írnak valami böszmeséget, esetleg ha ezt a kritériumot is megugranám, még kérnek retina scant vagy ujjlenyomatot, aztán nyomok nekik egy hivatalos reklamációt este.
Legalább a befizetett pénzed visszakaptad? Mire számítsak?
Szia!
Én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni. A 22bet-nél még friss a számlám, de még a telefonszámom sem adtam meg regisztrációkor. A befizetési bónuszt megkaptam, amit korlátok (lekorlátozás) nélkül lehetett forgatni. Kifizetni nem próbáltam.
Nagytestvére az 1xbet (főiroda), na ott már jó pár éve van számlám. A regisztráció után kb. 2 évre adtam meg a telószámot, de csak egy promó miatt, amúgy nem kérték. Azóta küldenek telóra egy kódot minden kifizetéskor, amit vissza kell írni, majd 5-10 percre rá a Skrillemen van pénz, akár 10, akár 500 euróról van szó.
Szóval nagyon kettős dolog ez. Nem tudom mi alapján választják ki, hogy egyes ügyfelektől még az alsónaciról is kérnek képet, mások esetében meg még telefonszám sem kell.