Oldal: 5 / 6 ElsőElső ... 3456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 41 - 50 (55) összesen
Like Tree20Likes

Téma: Bet 22

Banned
    Idézet czigi5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Le van írva? jaaa... Még az elenségeimnek sem kívánom azt a procedúrát amit ezek megengednek maguknak! Kedvencem a Live chat es mókus... Kérdezem, hol találom a felhasználási feltételekben az illetékes bíróságot. Aszondja a felhasználási feltételekben! Mondom oké, de konkrétan? Erre: Válszoltunk már.. (Lényegében keresd ki magad B@zdmeg)

Az egész bandát sittre kéne vágni, veletek együtt, hogy ilyen szépen ferdítitek a negatívumokat.

"ezekbe ugyanakkor csúszhat néha egy kis késés."

Erre csak annyit, hogy 28 levél után is a személyimnél tartunk, mert már nem tudom úgy fényképezni, hogy minden látszódjon, mert a fülemről is 4K-s képet kérnek, és minden "homályos".

Akik likeolták az Admini "Személyesen találkozunk vele" chh kommentet, és támogatják az oldalt, azok még a Mikulásban is hisznek. Azoknak soha nem használták eleve, vagy 5.000Ft - 10.000Ft-os aprópénzes fogadók, akiknek természetesen sosem lesz semmi problémájuk az oldallal.
    Én személy szerint baromira sajnálom, hogy továbbra is partner iroda maradt, és újabb magyar áldozatai lesznek a dolognak.
    Elszomorít, hogy ez a vélhetően nem világmegváltó összeg, ami a reklámért jár, megéri ezt.
    Sajnálom az eseted czigi5, remélem mindenki hangot ad a gondjainak, akikkel megesik és legalább ennyi elrettentő erő lesz a promó ellen.

Junior Member
    Szia! Hogy áll a történet?

Junior Member
    Sziasztok! Valaki találkozott olyannal , hogy valamiért duplán utalt kifele a bet 22 ?

Junior Member
    Sziasztok!

Kifizetési problémám van a Bet22 oldallal.
    Több levél váltás után se akarnak kifizetni.
    Semmilyen bónuszt nem használtam fel, kifizetési kérelem elfogadott de az operatőr elfogadásra vár...
    De már írtak ,hogy pénzügyi szakértő vizsgálja
    18e Ft nem milliókról van szó.
    Kihez tudok fordulni ?

Úgy érzem senkihez.
    Ha más is járt így mostanában vagy van
    rá megoldás akkor megköszönöm ha leírnátok.
    Köszönöm!

Junior Member
    Üdv!

Nincs személyes tapasztalatom 22bet-tel, de a nemzetközi sportfogadó közösségben
    meglehetősen rossz a megítélésük.
    A szintén gagyi kategóriába eső, orosz 1xbet white labelje egyébként.

A legjobb amit tehetsz hogy vársz és időnként e-mailezel nekik ha sokat húzódik a dolog.
    Ha nem csináltál semmit amibe beleköthetnek (arbitrázs mondjuk) akkor ki kell, hogy fizessenek és
    előbb-utóbb megkapod a pénzed.

Benyújthatsz még panaszt SBR-nél is, de első körben ugyanezt a tanácsot fogod kapni.
    Tibbs likes this.

Junior Member
    Üdv!

Köszönöm a választ.
    3 fogadásom volt ami nyert.
    Egy jégkorong, egy foci meg egy asztalitenisz...
    2 vesztes.
    14e-ből lett 18e végül...
    A befizetett összeg mind meg lett forgatva 1.1-nél nagyobb szorzón.
    Bónuszt nem kértem.

Most azt írták küldjek egy hiteles számla kivonat-ot amivel igazolom ,hogy nem utaltak. ????????

Előtte viszont azt írta az operátor jóváhagyta az utalást csak várjak.
    Elég katasztrófa ez az ügyfélszolgálat.

Írtam angol ügyfélszolgálatnak is természetesen angolul.

Meglátjuk mi lesz.

Ha vissza adják amit befizettem már az is ok aztán elfelejtem őket...

Junior Member
    a bet22 sajnos korlátozott

Junior Member
    Sziasztok!
    Soha többet bet22! Egy csaló szarházi fogadóiroda! Fogadtam egy meccsre tenisz!
    Kerber-Halep 1-6 3-3 nal feladta Kerber!
    A fogadásom 13,5 game alatt volt!
    Na ez 7+6= 13
    A feltett pénzemet sem fizették ki és vesztesnek nyilvánították a meccset!
    Be is zártam ezt a szart! Mindig az iroda nyer! Ja 6000 Ft rol van szó

Senior Member varin avatara
    Idézet sz.czenter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Soha többet bet22! Egy csaló szarházi fogadóiroda! Fogadtam egy meccsre tenisz!
    Kerber-Halep 1-6 3-3 nal feladta Kerber!
    A fogadásom 13,5 game alatt volt!
    Na ez 7+6= 13
    A feltett pénzemet sem fizették ki és vesztesnek nyilvánították a meccset!
    Be is zártam ezt a szart! Mindig az iroda nyer! Ja 6000 Ft rol van szó
    Hello!

A legtöbb fogadóirodánál ez bizony vesztes fogadás. Mégpedig azért, mert a fogadásod már 1-6, 1-1-nél is vesztes volt, ha pedig egy tipp matematikailag nem nyerhet, akkor kiértékelik vesztesre. Ha végigjátsszák, a minimális játékszám 16 lett volna, ami több, mint a 13.5.

Kivétel ez alól a Pinnacle, ahol visszakaptad volna a tétet, viszont a Bet365-ön ugyanígy vesztes a tipped. Ez nem csalás, nem átverés, szimpla logika.
    mr.blonde likes this.

Junior Member
    6-6 egy eredmény tiebreakre fogadsz és feladják akkor meg törlik a tippet! Azért ez is egy vicc! A fogadóirodák azt csinálnak a fogadókkal amit akarnak! Sajnos a fogadó soha nem jár jól! Teljesen mindegy hogy logikailag hogy lett volna, mivel nem lett befejezve a meccs! Nem érték el a 13,5 game fölötti játékot! Teljesen mindegy! Mert ha tegyük fel 1-6 3-4 lett volna akkor jogos , de így viszont nem tudom elfogadni! Ez pont olyan hogy egy meccsen vezet az egyik csapat 3-0 ra (volt már ra példa) és van hatra 1 perc és rendbontás miatt félbeszakad a meccs akkor törlik a meccset! Mi jogon hiszen 1 perc alatt nem lehet 3 gólt rúgni! Sajnos be kell látni hogy bármit megtehetnek a fogadokkal! Ne haragudj de nem ertek veled egyet

Oldal: 5 / 6 ElsőElső ... 3456 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •