Idézet czigi5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Le van írva? jaaa... Még az elenségeimnek sem kívánom azt a procedúrát amit ezek megengednek maguknak! Kedvencem a Live chat es mókus... Kérdezem, hol találom a felhasználási feltételekben az illetékes bíróságot. Aszondja a felhasználási feltételekben! Mondom oké, de konkrétan? Erre: Válszoltunk már.. (Lényegében keresd ki magad B@zdmeg)

Az egész bandát sittre kéne vágni, veletek együtt, hogy ilyen szépen ferdítitek a negatívumokat.

"ezekbe ugyanakkor csúszhat néha egy kis késés."


Erre csak annyit, hogy 28 levél után is a személyimnél tartunk, mert már nem tudom úgy fényképezni, hogy minden látszódjon, mert a fülemről is 4K-s képet kérnek, és minden "homályos".

Akik likeolták az Admini "Személyesen találkozunk vele" chh kommentet, és támogatják az oldalt, azok még a Mikulásban is hisznek. Azoknak soha nem használták eleve, vagy 5.000Ft - 10.000Ft-os aprópénzes fogadók, akiknek természetesen sosem lesz semmi problémájuk az oldallal.
Én személy szerint baromira sajnálom, hogy továbbra is partner iroda maradt, és újabb magyar áldozatai lesznek a dolognak.
Elszomorít, hogy ez a vélhetően nem világmegváltó összeg, ami a reklámért jár, megéri ezt.
Sajnálom az eseted czigi5, remélem mindenki hangot ad a gondjainak, akikkel megesik és legalább ennyi elrettentő erő lesz a promó ellen.