Oldal: 4 / 6 ElsőElső ... 23456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (55) összesen
Like Tree20Likes

Téma: Bet 22

Senior Member varin avatara
    Idézet fajkus@citromail.hu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv mindenkinek! Varinhoz szólnék most főképp hátha tud segíteni!
    Barátságos mérkőzés 22bet.
    Leadtam egy tippet egy barátságos mérkőzésre de kötésbe volt és elment sajnos. Leakartam adni újra a tippem ugyan arra az eseményre de azt írta ki:”HIBA Már helyezett el fogadást erre (xymerkozes)”
    Nagy reményekkel felkerestem az online tanácsadás fület. Éa megpróbáltam megkérdezni mi a probléma a válasz pedig idézem: “Nincs bejelentkezve”(be voltam megnéztem többször is) egy kis értelmetlen beszélgetés után mondom akkor fussunk neki újra.
    Kijelentkeztem és írtam újra István “tanácsadó barátomnak” majdan egy félórás várakozás után megkaptam azt a választ hogy, “nincs lehetőség az ismételt fogadásra”.
    Arra már választ se kaptam hogy miért!
    Na akkor most felvan adva a lecke Kedves Varin! Rajtatok keresztül regisztráltam még annó’ légyszíves adj választ erre.

Írj kérlek az infokukachatharompontcom címre, nekem fogalmam sincs, nem tudom, miért engem pécéztél ki a kérdéseddel

Junior Member
    Soha többet 22 bet! Egy csaló klón iroda ! Az 1 x bet kistestvére. Kb 15 db kifizetési kérelmemet nem fizették ki! Addig húzzák amíg el nem bukod a pénzed! Az 1 x bet sem jobb! Ezt csak itt hagyom neketek
    theodoro likes this.

Member
    Egyertelmuen kerulni kell az osszes orosz irodat, otvar csalo az osszes, tobb ezer eurot loptak el kvazi, azzal hogy nyertes szelvenyeket utolag toroltek, es utana meg anyam vertesztjere is kivancsiak hogy barmit kifizessenek, nem ertem, miert megy bele egy rakas oldal az affiliate dealjukbe, jo de ertem, penzert, de akkor is.

Senior Member
    Köszi srácok! Be akartam regelni,de így az életben soha! Remélem itt is befejezik akkor ennek az oldalnak a promótálását.

Junior Member

22bet fogadás!
    Mellékeltem egy képet és feltüntettem rajta hogy az egyik tippemre úgy hivatkoznak hogy a stáb hibája, és visszafizetéssel elintézték holott a tipp nyertes lenne és 81ezer ft helyett 17ezer forintot nyertem jól megkárosítva ezzel!
    Senki még véletlenül se regisztráljon erre a csaló mocskos oldalra!!!!!!!
    Csatolt képek Csatolt képek

Junior Member kriszkova95 avatara
    sziasztok! Mi történt, hogy ilyen negatív komment áradat indult el?

Junior Member
    Sziasztok,

Sajnos csak azután olvastam a fórumot, hogy ebben a cipőben járok.

A történetem:

Befizettem 120EUR ot a 22bet oldalára, jóváírták a bónuszt. Elolvastam a feltételeket, kb 2 nap alatt megforgattam.
    Remek mondom kiveszem a pénzem a bónuszt bent hagyom. Elindult az azonosítási folyamat..

Hát ilyet én még életemben nem B@asztam.( pedig már 10 éve biztosan fogadok, szinte kivétel nélkül a bet365 ön) Először a szokásos személyi.. lakcím.. skrill fotó.. Aztán jöttek a hasonló kérések, mint legyen egy képen az arcom és a skrill számlám fotója.
    Legyen egy képen az arcom és a személyi igazolványom fotója. Amin teljesen kiakadtam, hogy 1 képen az eddig váltott összes levelezésünknek a fotója szerepelni kell úgy hogy még az arcom is odaférjen, és persze olvashatónak kell lennie. Hozzáteszem, szerintem ilyen technológia nem létezik.... Jelenleg ott tartok hogy 800 Eurós plusszban van az egyenlegem és nem tudom kivenni a pénzem. Hihetetlen, hogy ezt megengedhetik, és ez szabályosan hagyják az Európai Unión belül.

Segítsetek légyszíves, aki járt már hasonló cipőben, hogy oldotta meg a lehetetlen képeket, hol lehet feljelentést tenni, ki a felügyelő szerv felettük?

Nonszensz az egész.

Gergő
    sportinsider likes this.

Administrator Admin avatara
    A napokban a londoni affiliate konferencián személyesen is egyeztettünk a 22bet képviselőjével, felvetve neki a különböző felhasználói visszajelzéseket.

Az iroda képviselője elmondta nekünk, hogy dolgoznak a különböző beazonosítási és kifizetési folyamatok felgyorsításán és egyszerűsítésén, addig kérik a játékosok türelmét minden ilyen üggyel kapcsolatban. Továbbá biztosítottak minket arról, hogy a játékosok minden esetben választ kapnak panaszaikra, a kifizetéseket pedig minden esetben teljesítik, ezekbe ugyanakkor csúszhat néha egy kis késés.

Habár szerkesztőségünk a személyes tapasztalatok és felhasználói visszajelzések miatt megérti és elfogadja a fogadóirodával kapcsolatos kritikus hangokat, a továbbiakban is kiemelt partnerünkként kezeljük a 22betet a kiemelten magas oddsok és széles kínálat miatt, amely úgy véljük, remek alternatívaként szolgál a fogadóknak.

A vélemények és kritikák megosztását pedig továbbra is támogatjuk minden fogadóiroda kapcsán, ha az kulturált, személyeskedéstől mentes és hiteles.
    Nugat, reptile, varin and 2 others like this.

Junior Member
    Idézet Admin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A napokban a londoni affiliate konferencián személyesen is egyeztettünk a 22bet képviselőjével, felvetve neki a különböző felhasználói visszajelzéseket.

Az iroda képviselője elmondta nekünk, hogy dolgoznak a különböző beazonosítási és kifizetési folyamatok felgyorsításán és egyszerűsítésén, addig kérik a játékosok türelmét minden ilyen üggyel kapcsolatban. Továbbá biztosítottak minket arról, hogy a játékosok minden esetben választ kapnak panaszaikra, a kifizetéseket pedig minden esetben teljesítik, ezekbe ugyanakkor csúszhat néha egy kis késés.

Habár szerkesztőségünk a személyes tapasztalatok és felhasználói visszajelzések miatt megérti és elfogadja a fogadóirodával kapcsolatos kritikus hangokat, a továbbiakban is kiemelt partnerünkként kezeljük a 22betet a kiemelten magas oddsok és széles kínálat miatt, amely úgy véljük, remek alternatívaként szolgál a fogadóknak.

A vélemények és kritikák megosztását pedig továbbra is támogatjuk minden fogadóiroda kapcsán, ha az kulturált, személyeskedéstől mentes és hiteles.
    Szerintem ez így korrekt. Le van írva a teremismertetőknél a negatívum, volt külön cikk is róla az oldalon is, mindenki saját belátása szerint dönthet róla, hogy megéri-e neki mindezek fényében befizetni és ott játszani.
    reptile, bjani55 and Nugat like this.

Junior Member
    Le van írva? jaaa... Még az elenségeimnek sem kívánom azt a procedúrát amit ezek megengednek maguknak! Kedvencem a Live chat es mókus... Kérdezem, hol találom a felhasználási feltételekben az illetékes bíróságot. Aszondja a felhasználási feltételekben! Mondom oké, de konkrétan? Erre: Válszoltunk már.. (Lényegében keresd ki magad B@zdmeg)

Az egész bandát sittre kéne vágni, veletek együtt, hogy ilyen szépen ferdítitek a negatívumokat.

"ezekbe ugyanakkor csúszhat néha egy kis késés."

Erre csak annyit, hogy 28 levél után is a személyimnél tartunk, mert már nem tudom úgy fényképezni, hogy minden látszódjon, mert a fülemről is 4K-s képet kérnek, és minden "homályos".

Oldal: 4 / 6 ElsőElső ... 23456 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •