Sziasztok!
Vki tud vmit erről az irodáról?Mennyire megbízhatóak stb..köszönöm
Sziasztok!
Vki tud vmit erről az irodáról?Mennyire megbízhatóak stb..köszönöm
Én személy szerint nem sok jót hallottam róluk. Az ügyfélszolgálatuk nem válaszol túl gyorsan, érdekesen számolják a bónusz pörgetést is, illetve akikről tudok, hogy kértek kifizetést, azok eddig nem kapták meg. Nem szabad azért még leírni őket, valószínűleg a vb alatt rendesen leterhelték őket a bónusz miatt. Mindenesetre én jelenleg biztosan nem fizetnék be hozzájuk, érdemes megvárni, amíg több infó lesz róluk.
és ezeket a híreket hol olvastad ? én nem találuk róluk semmit a neten.Tegnap reggiztem hozzájuk,és 10 napig él csak a duplázos bónusz.
Nem tudom már, még a vb előtt olvastam valahol. De egyébként, ha normális bónuszra vágysz, akkor pörgesd ki az Unibet vagy a bet365 bónuszát. Jelenleg ez a kettő a legjobb szerintem, főleg az Unibetes, aminek elég "lájtos" forgatási követelményei vannak.
Unibet ajánló Hatharom.com
bet365 ajánló Hatharom.com
Én most egyébként az LSbet bónuszával is szemezgetek:
LSbet ajánló Hatharom.com
Illetve, ha nincs számlád a bet-at-home-nál náluk is érdemes lehet nyitni, mert elég komoly összeget adnak a vb alatt.
http://www.hatharom.com/2014/06/04/s...bonusz-a-vb-re
Èn voltam az irodánál.
Megkaptam a bónuszt, a megforgatáson is túl vagyok.
A kiutalás 8 napot vett igenybe.
Viszont a fogadástörténetük nem elég átlátható. A bonusz forgatással már rég kész voltam, de a rendszer ezt nem vette figyelembe.
Skypon beszeltema magyar ugyfélszolgálattal és másnapra már minden oké volt.