Oldal: 1 / 10 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (99) összesen
Like Tree4Likes

Téma: Bet365 - A legtöbb élő fogadás!

Administrator Admin avatara

Bet365 - A legtöbb élő fogadás!

Írjátok meg ti is a véleményeteket, tapasztalataitokat a bet365 fogadóirodáról!

Röviden a fogadóirodáról:

A bet365 a világ legnagyobb fogadóirodája, egyúttal itt kötheted a legtöbb élő fogadást is. Értékét tekintve 2011-ben az Egyesült Királyság 7. legnagyobb magánvállalata volt.

A bet365 jelenleg 15 000 Ft értékű bónuszt kínál magyar játékosainak.

További részletekért kattints a következő linkre:

Bet365 ismertető

Member
    Ha igy folytatja a bet365 akkor biztos, hogy a legjobb és a legnagyobb marad.

Senior Member th3PR0j3ct0r avatara
    Minden elismerésem az irodáé... Tegnap volt élőben a Clemet-Bogomolov meccsre egy Clement-győzelmem 2.25-ért, a franciának meccslabdája volt, erre Bogomolov nem állt oda, görcsöt kapott, és feladta. Nem mindennapi furcsa helyzet, ráadásul így a tipp nyertes helyett push lett, ám az iroda írt egy levelet, hogy jószándékuk jeléül kifizetik a nyereményt. Ez közel sem lett volna kötelességük, hiszen ha valaki felad egy meccset, akkor ők minden esetben visszatérítik a feltett tétet.

Korrektek.

Junior Member Bourne avatara
    Üdv!

Már több éve tagja vagyok.

Sose volt semmi problémám az irodával. Az esetleges hibákat egyből orvosolják.
    A chat, és a telefonos ügyfélszolgálat kifogástalan, mind szakmai, mind emberi oldalról.

Így jelenleg nálam az első a sok közűl!

Junior Member
    Jó oldal,de könnyű elbukni mert túlkínálat van élő eseményekből és az ember néha olyat tesz,aminek nem néz utána,csak reálisnak látja.

Member Szabadim91 avatara
    Hely
    Pécs
    hát jah, meg nehéz megállni hogy ne fogadj élőben, és ott gyorsabban vesztesz pénzt mint nyersz ha nem vagy elég éber :S

Member Lori01 avatara
    Szép napot! Elküldtem a Bet365 azonosítomat, de sajnos tévedésből elirtam pluszba irtam egy betüt. Hogyan tudnám kijavítani?

Idézet Lori01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szép napot! Elküldtem a Bet365 azonosítomat, de sajnos tévedésből elirtam pluszba irtam egy betüt. Hogyan tudnám kijavítani?
    Írj nekünk egy emailt az info"kukac"hatharom"pont"hu címre a Hatharmas felhasználó neveddel, és hogy mit mire szeretnél javítani.

Ingyenes élő fogadás a Real Madrid - Manchester United rangadóra!

Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid és a Manchester United feszül egymásnak. A várva várt rangadó alkalmából a Bet365 egy remek ingyenes fogadás ajánlatot kínál, amelyet nem érdemes kihagyni!

A Bet365 speciális ajánlata így szól: "Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást a mérkőzésre és mi megajándékozzuk egy azonos értékű ingyenes élő fogadással a nagy mérkőzésre."

Az ajánlattal kapcsolatos további részletek itt olvashatóak el...

Bet365 bemutató itt...

Junior Member
    Nem találok a leírás oldalon olyan linket, ahonnan tudnék regelni. Segítséget kérek!

Oldal: 1 / 10 123 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •