Cesc18 adott egy tippet kerékpárversenyre, ahol is Slagterre fogadtunk, hogy az első 3-ban végez. Úgy alakult, hogy Slagter el sem indult a versenyen. Alapesetben a tét visszajárna, de az Unibet szabályában benne van, hogy ilyen esetekben ez vesztes fogadásnak lesz elkönyvelve.
Azért írom le, hogy mások is tisztában legyenek ezzel a lopással.
5.11.11 A "Nyertes" vagy "Pozíció" fogadások megtételekor a téteket nem fizetjük vissza azon résztvevõkért/eredményekért, amelyek nem vesznek részt vagy visszalépnek egy bizonyos eseménybõl (elõzetesen vagy az esemény közben), kivéve ha azt ettõl eltérõen jelöltük. Az Unibet fenntartja a jogot a Tattersall 4. szabályának alkalmazására, a <7.1> részben leírtak szerint, bármely versenyben, és ezt az adott fogadás ajánlattal és/vagy a vonatkozó sport szabállyal kapcsolatban jelöljük.
Valóban nem adták vissza a tétet, ezzel én is ma délelőtt szembesültem. Természetesen írtam nekik, elvileg továbbították a sportfogadói részlegüknek és majd válaszolnak. Ilyennel egyébként még egyetlen irodában sem találkoztam, ha nem indul a versenyző, akkor az tét visszajár. Ez így valóban lopás, hiszen, amikor a tippet ajánlottam, akkor a rajtlistán szerepelt Slagter, meg ugye a kínálatban is...Ami a legnagyobb kabaré, hogy miután kiderült, hogy Slagter nem indul, tettem ellene H2H-ben, annál persze visszadobták a tétet, arra hivatkozva, hogy Slagter nem indult!
Sziasztok!
Unibet Mobil-bónuszt próbálta már vki?3000ft -ot ha elbukom az első fogadásomnál,utána a pénzt adja vissza vagy pedig valamilyen tokent?
Az Unibet oldalán a bónusz feltételeinél a következőket írja:
- A visszatérítés értéke maximum 3000Ft, amelyet egyszer kell sportfogadáson megforgatni.
- A fogadást a következő munkanapon térítjük vissza.
Tehát visszakapod a 3000 Ft-ot, amit utána egyszer kell megforgatnod.
Korábbról van akadémián keresztűl regisztrált unibetes számlám, ami érvényes a 6:3-ra, de még nem fizettem be. Megkaphatom a 10000-es üdvözlő bónszt valahogy, vagy az már felejtős?