Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345
Eredmény: 41 - 44 (44) összesen

Téma: Unibet

 1. #41
  Member
  Csatlakozott
  2012.06.01
  Hozzászólások
  34
  Ajánlatoknál szerepelt , de mivel az előzőt buktam ezért azt meg kell forgatni , annak lett volna vége a délutáni meccsel ,amit nem zártak le .Mivel két bónusz nem lehet egyszerre ezért vártam , vártam , majd a hosszabbítás alatt sikerült jóváírniuk.

 2. #42
  Junior Member
  Csatlakozott
  2019.01.11
  Hozzászólások
  1
  Alapvetően mindig azt gondoltam, hogy egy fogadóiroda bőven megél abból a haszonból, amit a vesztes fogadásokkal keres, sose hittem, hogy szükségük vagy arra, hogy tisztességtelen csalással és lopással termeljenek plusz hasznot. Sajnos bebizonyosodott, hogy az UNIBET utóbbi kategóriába tartozik.

  A történet kb. 2 hete kezdődött, észrevettem, hogy 5 ezer forintnál nagyobb tétet nem tudok szinte semmire elhelyezni. Gondoltam, oké, lekorlátoztak, rendben van, akkor itt hagyom ezt az irodát. Kifizetettem a bent lévő pénzemet és vártam. Miután 5 munkanapon belül nem érkezett meg a pénz, gondoltam megnézem mi a helyzet, akkor látom, hogy a pénzemet egy számomra ismeretlen MasterCard kártyára utalták, úgy, hogy én VISA kártyával fizettem be, arra kértem a kifizetést, azt használtam és csak az volt regisztrálva náluk a rendszerben! Ez eddig lehetne egy szimpla tévedés vagy bug, természetesen írtam a magyar ügyfélszolgálatnak (e-mail) leírva a problémát. Mivel azóta újabb 5 nap eltelt és válaszra se méltattak, el kell könyvelnem, hogy ez szándékos csalás és lopás lehetett részükről.

  Mindenkinek azt tanácsolom, legyen óvatos az UNIBET-tel, ha megérdemelt nyereményét szeretné viszontlátni, messze kerülje ezt a csaló irodát, ahol az ügyfelet válaszra se méltatják ha probléma van!

 3. #43
  Senior Member Zozinho19 avatara
  Csatlakozott
  2013.08.10
  Hozzászólások
  766
  Hali! Eljutott valaki az ügyfélszolgálatig? Ha igen, akkor leírná, hogy miért nem lehet belépni?

 4. #44
  Senior Member Franz51 avatara
  Csatlakozott
  2016.05.09
  Hozzászólások
  880
  Üdv!
  E-mail címmel és jelszóval be tudsz lépni.

Oldal: 5 / 5 ElsőElső ... 345

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •