Bet365-nél ez korlátozást jelent. Van más változás is?
Bet365-nél ez korlátozást jelent. Van más változás is?
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap fogadtam élőbe a Fognini-Travaglia meccsre méghozzá arra voksoltam hogy Fognini nyer, ő feladta a meccset de az unibet vesztesként hozza a fogadásomat. Ilyenkor nem visszajár a tét?
Szia! Az unibetnel 1 sett lejátszása után érvényes a fogadás feladás esetén, igy ez ott sajnos vesztes.
Köszi
Hali! Hadd kérdezzem már meg, a szlovák-magyar meccsre szóló 3000ft.-os fogadási jóváírást megkapta már valaki az Unibettől?
Sziasztok! Pár órája nem lehet belépni az Unibet-re, mintha Magyarországon korlátozták volna a belépést. Remélem, nem szüntetik meg a magyaroknak az oldal használatát.
Sziasztok
Furcsa ma az Unibet az oldalt szépen betölti, de ahol az e-mail cím és a jelszó beírása kellene, hogy legyen. Csak sima zöld háttér jelenik meg, így a belépés nem lehetséges. Mi lehet az oka, másnál is előfordult már?
Helló Mindenki!
Talán nem vagyok egyedül a következő esettel! Szóval, az iroda küldött egy üzenetet, amelyben azt a lehetőséget kínálták, hogy ha kötök egy fogadást 3500 HUF értékben az NB I zárófordulójára, akkor egy olyan értékű ingyenes élőben felhasználható fogadást kapok, ami a záró fordulóban esett gólok száma szorozva 300 HUF-tal. Az eredmények alapján egy 4500 HUF értékű ingyenes fogadást kellett volna kapni, de mára már a csábító üzenet is eltűnt!![]()