Sziasztok,
úgy döntöttem, hogy el kezdek foglalkozni a sportfogadással.
A kérdés:
melyik iroda adja a legjobb oddsokat?
mennyi pénzzel lehet kiszedni a 1st depo bónuszokat?
melyik irodát válasszam?
bármilyen egyéb hasznos tanács?
kszöi, T79
Sziasztok,
úgy döntöttem, hogy el kezdek foglalkozni a sportfogadással.
A kérdés:
melyik iroda adja a legjobb oddsokat?
mennyi pénzzel lehet kiszedni a 1st depo bónuszokat?
melyik irodát válasszam?
bármilyen egyéb hasznos tanács?
kszöi, T79
Szia!
A legjobb iroda a Bet365, ahol mindenre tudsz fogadni és a legjobb szorzókat kínálják, ráadásul nagyon jó bónuszaik vannak - új ügyfeleknek első befizetési, illetve mobilos bónusz -, átlátható, kezdők is elboldogulnak vele, így én ezt az irodát ajánlom neked. Bővebb leírást itt találsz az irodáról: bet365 ajánló Hatharom.com
Az első befizetési bónuszok kiszedésére elég lehet 20.000 Ft is, ha egyesével csinálod, viszont, ha többet akarsz egyszerre kipörgetni, akkor értelemszerűen több pénz kell.
A helyedben legalább 50.000 Ft-ot szánnék első körben a projektre, és ha ügyesen kiforgatod a bónuszokat, akkor elég szép kis bankrollt alakíthatsz ki magadnak.
Üdv.:
Tomihmv
Szia! Köszönöm szépen a segítséget! Akkor megcélzom a BET365-öt. Üdv.T79
hahoo, kicsit számolgattam, eszerint a bet365 jutaléka a legmagasabb, tehát emiatt nem annyira jó ötlet odamenni.
cég egál odds jutalék
bet365 1.83 8.50%
188bet 1.90 5.00%
Unibet 1.87 6.50%
winner.com 1.85 7.50%
betvictor 1.85 7.50%
betclic 1.85 7.50%
Mit gondoltok erről?
köszi, T79
Sziasztok!
Olyan fogadóirodát keresek, ahol nem kérik a személyi/jogsi vagy bármelyik személyes irat fénymásolatát!
Üdv: Zozinho19
Köszi! Körbenéztem és azzal szembesültem, hogy a Sportingbet is beszállt a versenybe. Egész tisztességes oddsokat láttam náluk, ahhoz képest, mint amikor otthagytam őket. Mivel a számlám még élt, így oda tettem fel egy kis pénzt, amivel eljátszok egy darabig! :-D
Pinnacle,marathonbet, sbobet sem kér semmit. Nem tudom milyen fogadásokat teszel, de alapjáraton ezek verik sb-t.