Oldal: 4 / 5 ElsőElső ... 2345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (41) összesen
Like Tree9Likes

Téma: Tanuljunk együtt!

Member
    Sziasztok!
    Mára 3 single meccsel jelentkezem.
    Premier League
    Everton - Man. City / mind2 csapat lő gólt+City
    @2.50

Bundesliga
    Lipcse - Schalke / Lipcse @1.55

La Liga
    Atletico Madrid - Real Madrid / mind2 csapat lő gólt+2.5 gól felé @2.25

Az 1.meccsen egy rossz szériában lévő Evertonhoz látogat a címvédő. A három pont sorsa nem lehet kérdés, de a hazai pálya és a tehetséged támadók okot adnak 1 gólra.

A Lipcse eddig veretlenül vezeti a bajnokságot, míg ellenfele most kecmereg ki a gödőrből és kezd formába jönni. A hazaiak szoros meccsen megverhetik a Schalkét.

A madridi derbit két formába lendülő nagyágyú játsza. Mind2 csapatnak jó a támadósora, a Real 12, az Atletico 7 gólnár jár.
    Benzema kezd formába lendülni, még Joao Félix elkezdte törleszteni az árát.

Member
    Sziasztok!
    Mára 3 tippet hoztam singleben és kombiban is megjátszható.

Bundesliga
    Köln - Herta Berlin /
    x2 @1.58
    +3.5 lap felé @1.75
    +Möln rúg több szögletet @1.55
    Odds összesen: @4.29

A Köln tavaly elsőként jutott fel az élvonba és a csapat eggyüttmaradt. A vendégeknél sincs gond a kerettel, a formára lehet panasz. Mindkét csapat a kiesőzóna közelében van (a Köln a vonal alatt), így egy igazi rangadóra van kilátás. A vendégeknél ez a meccs nagyon fontos, hiszen folytathatják azt amit előző meccsen elkezdtek. A hazaiak valószínűleg nagy hangsúlyt fektetnek majd a támadásra így a szögletek mércéje feléjük billenhet (Köln átlag kb.:6 Herta átlag kb.:3). A lapokról annyit mindkét csapat eddigi meccsein kapott két lapot és a bírónak szinte eddigi minden meccse over volt. Remélem a 3 tippből minimum 2 zöldülni fog.

Member
    Sziasztok!
    A 3-ból 2 tipp jött.
    0-4 lett a végeredmény 2 lap lett a szögletek száma: 8-4. A mai nap hozott egy kis profitot.

Member
    Sziasztok!
    Mára is 3 tippel jelentkezem, amelyek ismét játszhatóak singleben és kötésben is.
    Premier League
    Man. Utd. - Arsenal /
    x2 @1.58
    Arsenal kap több lapot @1.85

Seria A
    Parma - Torino / 3.5 lap felett @1.40
    Odds összesen:4.09

Egyik csapat sem úgy indította a szezont, ahogy szerette volna, de az Arsenal kezd formába lendülni. Utóbbi 5 meccsükön 3-2-es a mérlegük ami nem mondható rossznak. Kulcsemberek közül csak Lacazette hiányzik. Hazai oldalon más a helyzet nyögvenyelős győzelem az Európa-Ligában és az EFL-kupában közte pedig vereség a West Hamtől. Sok a hiányzó, mint Martial, Bailly, de Pogba és Rashford játéka is kérdéses. Nem hinném, hogy a vörösök meg tudnák nyerni ezt a meccset. A lapokról annyit az Arsenal több lapot kapott meccsenként és, ha az eredmény kedvező nekik tördelhetik a játékot, amit a bííró nem fog engedni.

A másik meccsen két olasz csapat találkozik, ami már önmagában kemény meccsre enged következtetést. A Torino jobb csapat, de a Parma hazai pályán nem fogja magát könnyen adni, így akár már egyedül megszerezhetik a 4 lapot. A két csapat eddigi mérkőzése a bajnokságban szinte mind over lett.
    Nektek mi a véleményetek ezekről a tippekről?

Senior Member
    Torino meccsen óvatosan a lapokkal, 1 1 biztosan leesik, de lehet megall itt. A vezető bíró hozott mar le lap nélkül is olyan meccseket, ahol bőven lehetett volna osztani. De persze kitudja milyen napja lesz.

Most osztogatos kedve van, Grat
    Utoljára módosítva: adam188 által: 2019.09.30 21:33

Member
    Sziasztok!
    Az utóbbi időben nem jelentkeztem, ez annak tudható be, hogy próbálgattam melyik illetve milyen stratégia fekszik nekem igazán.
    A tapasztalatom alapján most már csak szögleteket játszok és csak hétköznap. Múlthét pénteken egy 3-as kötéssel sikerült elkapni egy 2.64-es szorzót. Az angol bajnokin és a német bajnokin is 8.5 szöglet felettet játszottam, a spanyol bajnokin pedig a Villareal szerez több szögletet opció zöldült.
    Holnapra is találtam egy jó kis kombit amit külön is érdemes tenni.
    La Liga:
    Real Sociedad - Levante / 8.5 szöglet felett @1.40
    Valencia - Sevilla / 8.5 szöglet felett @1.45
    Real Madrid - Leganes / Real Madrid szerez több szögletet @1.14
    Ez összesen @2.36
    Én az utolsó két meccset kötésben teszem nagyobb téttel @1.65-ért.
    Ti mit gondoltok erről a fogadási stílusról?
    Utoljára módosítva: Kozmusz által: 2019.10.29 11:45
    Tibbs likes this.

Member
    0 eselyed van hosszutavon ilyen oddszokkal, raadasul kotesben. 90%-os payback, a valos odds valahol 1.55 kellene legyen (az 1.4 helyett), hogy egyaltalan bokessel 0-an legyel, ha 90%-os paybackeket meg kotesbe is teszel, 1 honap alatt elegeted a penzed.

Idézet Kozmusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Az utóbbi időben nem jelentkeztem, ez annak tudható be, hogy próbálgattam melyik illetve milyen stratégia fekszik nekem igazán.
    A tapasztalatom alapján most már csak szögleteket játszok és csak hétköznap. Múlthét pénteken egy 3-as kötéssel sikerült elkapni egy 2.64-es szorzót. Az angol bajnokin és a német bajnokin is 8.5 szöglet felettet játszottam, a spanyol bajnokin pedig a Villareal szerez több szögletet opció zöldült.
    Holnapra is találtam egy jó kis kombit amit külön is érdemes tenni.
    La Liga:
    Real Sociedad - Levante / 8.5 szöglet felett @1.40
    Valencia - Sevilla / 8.5 szöglet felett @1.45
    Real Madrid - Leganes / Real Madrid szerez több szögletet @1.14
    Ez összesen @2.36
    Én az utolsó két meccset kötésben teszem nagyobb téttel @1.65-ért.
    Ti mit gondoltok erről a fogadási stílusról?

Member
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy 0.5 1.5 gól felettet kötésben megéri játszani? Például 5-öt 2-es eredővel.
    A válaszokat előre is köszi!

Member
    Idézet Kozmusz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy 0.5 1.5 gól felettet kötésben megéri játszani? Például 5-öt 2-es eredővel.
    A válaszokat előre is köszi!
    Nem. Kotesben gyakorlatilag soha nem eri meg jatszani, az eletben nem termelsz vele profitot, ha csak nem talalsz gigvaluekat minden egyes alkalommal amit aztan kotesbe tudsz tenni. Over 0.5, 1.5-nel viszont nem fogsz valuet talalni. Es mielott meg jonne valaki az ellenkezojevel, hogy, de nyugodtan jatszd, NEM, ez sima matematika. Nem leszel EV+, ennyi.

Senior Member chiofdi95 avatara
    Koléga úrnak igaza van, semmi esetre sem. A leg ajánlatosabb ha egyesével, és nem a szorzók alapján kell ítélni

Oldal: 4 / 5 ElsőElső ... 2345 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •