Eredmény: 1 - 3 (3) összesen
Like Tree3Likes
 • 2 Post By realgyula1989
 • 1 Post By realgyula1989

Téma: Őrült stratégia "kicsit másképp"

 1. #1
  Junior Member
  Csatlakozott
  2015.01.12
  Hozzászólások
  7

  Őrült stratégia "kicsit másképp"

  Üdvözök mindenkit.

  Őrült stratégia. Gondolom sokaknak ismerős ez a szisztéma. Akinek nem az pötyögje be.
  Régóta foglalkoztatott a téma, így belekezdtem a tesztelésébe. Ebben a naplóban azt szeretném közzétenni, hogy hol tartok most illetve milyen következtetéseket vontam le eddig.

  A kezdetek:
  Pontosan a leírtak szerint vágtam bele. Ez azt jelenti, hogy 50 000 forintot feltöltöttem az unibetre (csak ott fogadok). Az egy egység amit soronként meg akarok nyerni ennek az 1%-a volt. Ez elég kis összeg, de készüljünk fel a legrosszabbra és törekedjünk a biztonságra.
  Statisztikát sajnos nem vezettem, pedig mostanra egy elég szép kép rajzolódna ki. Viszont valamelyik sor mindig beragadt, legtöbbször a vendég. Így arra jutottam, hogy változtatok.

  Saját ötletek:
  Az első változtatás az volt, hogy ha jött az egyik soron az egy egység, azt a következő körben nem raktam meg. Magyarul ha jött a hazai akkor a következő meccsen csak a döntetlent és a vendéget raktam megfelelő téttel. Kifutott ugyan mindegyik sorozat nyertesre de volt, hogy a vendég sorra már 20 000 ft-nál tartott az összes tét és nyolcadikra jött. Szóval 2,5 körüli oddsokkal egy rossz sorozattal lehet bukni mindent az alacsony kezdőtét ellenére is. De ezt mindenki tudja aki tétnöveléses rendszert játszik.

  Konklúzió, végleges stratégiám:
  Azt mindenképpen megállapítottam, hogy ezeknél a totális három esélyes meccseknél az eredmények nagyon változatosak. A legtöbb esetben valóban szoros meccsekről van szó! Persze volt már 5-0 is.
  Kicsit matematikailag gondolkodtam és arra jutottam, hogy a három sorozat sok. Az oddsokat figyelembe véve pedig egyértelmű volt, hogy a döntetlenre fogom építeni a stratégiámat...

  Első körben ennyit szerettem volna. Ha van rá igény akkor írok még az oddsokról, a meccskiválasztásról és bemásolom a fogadásokat is, hogy legyen valami kézzel fogható dolog is.
  Utoljára módosítva: realgyula1989 által: 2019.05.20 15:15
  boby10 and Jager like this.

 2. #2
  Member outlaw512 avatara
  Csatlakozott
  2014.01.03
  Hozzászólások
  62
  Jöhet.

 3. #3
  Junior Member
  Csatlakozott
  2015.01.12
  Hozzászólások
  7
  Sokakat nem hozott lázba ez a történet de ezen most igyekszem változtatni!
  Május elsején kezdtem a stratégiát (az egészet, nem a véglegest ahol csak a döntetlenre fogadok).
  Azóta a kezdeti tőke 50 ezerről 65 444-re emelkedett. Amíg a 60 ezret nem értem el addig 500 ft volt a sorozatonként megnyert összeg, 60 ezertől 600. Ezen a folytatásban sem kívánok változtatni. Tartom az 1%-ot.
  29 sorozatnál tartok. Itt ugye az a helyzet, hogy vagy nyertes a sorozat vagy bukod az egész tőkét a tétnövelés miatt.
  Lehet, hogy ez lesz a vége de bevállalom és tartom a stratégiát.
  Bemásolok néhány sorozatot az elmúlt napokból.

  Az oddsokról annyit, hogy 2,45-3,00-2,45 alatt nem fogadok. Teljesen mindegy, hogy melyik szorzó alacsonyabb. Attól független, hogy a döntetlenre fogadok, figyelem a többi oddsot is. Fontosnak tartom, hogy csak és kizárólag a teljesen háromesélyes meccseket fogadjam meg.
  A meccskiválasztást sem bonyolítom túl. Gyakorlatilag ahol az oddsok megfelelőek már rakom is. Női focit és az utánpótlást igyekszem kerülni. Mindig a közvetlen meccs előtti oddsot veszem alapul. Reggel nem fogadok meg egy meccset ami délután kezdődik mert valószínű, hogy változni fognak az oddsok. Szóval mindig meccs előtt 5-10 perccel teszem meg.
  Csatolt képek Csatolt képek
  • Fájl típus: jpg 4.jpg (17,3 KB, 67 views)
  • Fájl típus: jpg 3.jpg (44,7 KB, 65 views)
  • Fájl típus: jpg 1.jpg (64,0 KB, 67 views)
  • Fájl típus: jpg 2.jpg (48,4 KB, 64 views)
  • Fájl típus: jpg 5.jpg (17,3 KB, 6 views)
  zizzenet likes this.

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •