Hertha vitte is...
Hertha vitte is...
14/1. (130)
Marseille-Rennes/mindket csapat kap lapot
Milan-Fiorentina/Milan kap 2 lapot
Sevilla-Real Sociedad/Sevilla kap lapot
Odds:2,19*10=21,9
Egyszer már mintha mondtad volna, hogy elég a kisebb odds, nem kell egyből duplázni.
Én is csak építö jelleggel .
Igen ez igaz, bár végulis mindenki kedve szerint szedi ki az oddsot ezekből magának. Ezeket én biztosnak érzem, szóval ha valaki csak 1 Milan, v 1 Rennes lapot rak pl, az is megallja a helyet.
Fasz kivan már hogy mindig vmi kis szaron megy el minden...
Azért ez túlzás. Még mindig 12 egység pluszban vagyunk (10 pontot 1 egységnek veszek).
Talán még annyi megjegyzés, hogy jobban jönnek az olasz és spanyol lapok, ezekre kell fókuszálni inkább, angol, német, francia felejtősebb. Bár igaz volt egy jó német sorozat is a hétvégén. Én jobban preferálom a temperamentumos latin lapokat.![]()
Köszönöm az építő jellegű kritikákat.
Úgy érzem én is, h vissza kell térni a régi rendszerhez, azaz kisebb Oddson jatszunk. Annyi valtoztatassal a kezdeti rendszerhez kepest, h 1,3-1,4 közé rakjuk max az eredot, igy két-három lépcsővel megvan a dupla. A kombit pedig 3 max 4 eseménybol fogom összeállítani.Ha elterek, nyugodtan kiabaljatok, h heló mi a faszt csinálsz?!
Kicsit ez a kombinálható fogadaskeszitos dolog megzavart, elszalad t a ló, pedig ezt ebben a szakmában nem szabad hagyni.
Jó dolog ez, h akár egy kombin belül duplazunk, de nagyobb az esély, h bukunk is.. Így valszeg egy idő után, vagy profit zuhanás, v csak egy adott szinten való stagnálás lesz. Egyik lehetőséget sem akarom. Inkább lassabban haladjunk, de biztosabban.
Október végére megcelozzuk a 200 egységnyi profitot.
Addig is köszönöm mindenkinek a türelmet, kitartást.
Utoljára módosítva: adam188 által: 2019.09.30 16:31
Igen, de ebből kifolyólag sokszor olyan minimális szorzokat adnak, hogy... Német, francia is jó,csak jobban bele kell asni magam. Bar a tegnapi Rennes "csoda" h le hozta lap nélkül a meccset, kB olyan mint, h a Verona is lehozta vmelyik nap... V akár az, h az Athletic majdnem 0 lappal ment végig a Madridi derbin.. Ilyenek sajnos benne vannak.