Igen, így látom én is. Nem néztem meg vissza, de ez a hónap sztem nullszaldo körüli lehet. Ami jó, mer nem mínusz, de sokra nem érünk vele.
Igen, így látom én is. Nem néztem meg vissza, de ez a hónap sztem nullszaldo körüli lehet. Ami jó, mer nem mínusz, de sokra nem érünk vele.
Nem nekem szolt igy igaz. De jogom csak van hozzaszolni egy temahoz?Nem vagyok egyformak ez termeszetes. En jo szandekkal irtam ide. De nem teljesen azt a jo szandekot kapom vissza.
Hozzaszolhatsz, de ha en írok valamit, ami nem neked szól, akkor ne vedd magadra, és ne úgy írj vissza,mintha a te fogadási formádhoz szóltam volna hozzá.
Ha visszaolvasod, láthatod, h én sehol sem kritizáltam a tiédet.
Te jöttél azzal, h inkább buksz nagy szorzókkal, mint kicsikkel. Akkor hol is van a jó szándék.
De a témanak itt vége, ne offoljuk szét a naplót.
Köszöntem.
Szaisztok
Az lenne a kérdésem hogy ki milyen formában veszi le a nyereményét, illetve kinek mi a tapasztalata a NAV és nyereményből való adózással? Bocsi az off téma miatt csak érdekel a tapasztaltak véleménye
Nyitsz egy Skrill számlát és arra utalsz ki. Persze előtte onnan is fizess be, mert csak csak oda utalhatsz ki, ahonnan befizettél. A Nav- nak nincs hozzáférése a SKRILL- hét.
Feltételezem, nem a tippmix-re vonatkozott a kérdés.