Oldal: 1 / 6 123 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (53) összesen
Like Tree14Likes

Téma: 4+1 adventi jótékonysági fogadas az állatotthon lakóiért

Senior Member Baseballfan avatara

4+1 adventi jótékonysági fogadas az állatotthon lakóiért

Sziasztok,

Egy másik fogadási oldalon évekkel ezelőtt az ottani közösség a karácsony alkalmából összefogott és gyűjtést rendezett a rászorulók javára amit aztán kocsival el is vittek nekik, nagyon szép lélekemelő dolog volt. Innen jött az ötlet hogy karacsony közeledtével valami nem önös érdekű dolgot is csinálnék. Szerencsére az év során volt jo pár pluszos hónap, így nem a konyha pénzt jotekonykodnám el.

Ennek kapcsán szeretném játékra invitálni a vállalkozó kedvű fórum topik olvasókat. A karácsonyig hátralevő a mostanival együtt 5 hétvégén készítsünk közösen egy kombinált szelvényt, amire mindenki elmondhatja a legbiztosabbnak gondolt tippjét, a tippeket megjátszom a célra félre tett pénzből. Minden hétvégén 10$ lesz az alaptét, ha mind az 5 hét bukik akkor csak 50$ megy az Állatotthonnak, ha viszont lesznek nyertes szelvények akkor az azzal növelt összeget értelemszerűen.

No ki van benne a játékban? Neked csak egy tuti tippet kell hozni (1.4 felett azért) a szelvényt megjatszom én! A tippek beküldési határideje legyen mondjuk szombat délután 3, az angol liga meccsek általában 4kor kezdődnek így lesz elég idő megfogadni a szelvényt. ????
    hhhgoku, varin, Zozinho19 and 1 others like this.

Senior Member varin avatara
    Idézet Baseballfan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok,

Egy másik fogadási oldalon évekkel ezelőtt az ottani közösség a karácsony alkalmából összefogott és gyűjtést rendezett a rászorulók javára amit aztán kocsival el is vittek nekik, nagyon szép lélekemelő dolog volt. Innen jött az ötlet hogy karacsony közeledtével valami nem önös érdekű dolgot is csinálnék. Szerencsére az év során volt jo pár pluszos hónap, így nem a konyha pénzt jotekonykodnám el.

Ennek kapcsán szeretném játékra invitálni a vállalkozó kedvű fórum topik olvasókat. A karácsonyig hátralevő a mostanival együtt 5 hétvégén készítsünk közösen egy kombinált szelvényt, amire mindenki elmondhatja a legbiztosabbnak gondolt tippjét, a tippeket megjátszom a célra félre tett pénzből. Minden hétvégén 10$ lesz az alaptét, ha mind az 5 hét bukik akkor csak 50$ megy az Állatotthonnak, ha viszont lesznek nyertes szelvények akkor az azzal növelt összeget értelemszerűen.

No ki van benne a játékban? Neked csak egy tuti tippet kell hozni (1.4 felett azért) a szelvényt megjatszom én! A tippek beküldési határideje legyen mondjuk szombat délután 3, az angol liga meccsek általában 4kor kezdődnek így lesz elég idő megfogadni a szelvényt. ????
    Nekem tetszik, hajrá Külön jár a kalapemelés, hogy az állatokra is gondolsz!

Tippem:
    Dió-MTK o2.25 @1.68

Senior Member
    Szia!
    Nagyon szép gondolat tőled, remélem jönni fognak a szelvények! Én is csatlakoznék, a tippem pedig:
    Schalke - Nürrnberg HAZAI odds: 1,50
    Sok sikert!
    Idézet Baseballfan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok,

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! nagyon jó kezdeményezés! Gratulálok hozzá és sok sikert kívánok!

Az én tippem 27405 V
    Padova - Carpi
    Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
    2,35

Senior Member
    Jó srác vagy Baseballfan!
    Tippem: Fradi -1.5 H

Mivel Jani meccse 3kor kezdődik feladtam az eheti szelvényt. Most elég kevés volt az idő majd jövő hétre lehet készülni jobban.

Az 5ös kötés 17es odds felett fizet
    Csatolt képek Csatolt képek
    boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sajnos én elméreteztem a mérkőzést! jobb lenne most kivenni ! Jövő héten jobban oda figyelek!

Senior Member
    Mindenki hibázhat bjani55! Egy 17-es oddsot is brutál nehéz elkapni.

Az első próbálkozás sajnos nem sikerült de jövő szombaton visszatérünk
    Csatolt képek Csatolt képek

Senior Member
    Maradjon a brigád, érzem, hogy egyet telibevágunk!

Oldal: 1 / 6 123 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •