Sajna az edzések után már nem tudtam verseny előtti tippet tenni. Neked grat az Eisenbichler winhez. Nem is értem h hagytam ki az esélylatolgatásból a német srácot. Most olyan formája van amilyen max Granerudnak. A Tande dobogód 0,3 tizeden múlt,azért nagy kár.
Ami engem illett,Lindvik nem indult el ma. Nem érzi magát olyan formában h sírepüljön. Hát érdekes,a tipp törölve lesz. Viszont az osztrákok versenyzője,Michael Hayboeck kiváló formában tért vissza a karanténból. Oda kell rá figyelni holnap.
Akik nem lesznek holnap: Stefan Kraft a szezon eleji hátfájdalmakra hivatkozva nem indult el ma. A svájci csapatból vki pozítiv tesztet produkálhatott mert nem indult el senki a svájciaktól.
Nagyon kár h késő délutánra tették a kvalit,szinte szart se láttunk a köd miatt. Az utolsó néhány versenyző leérkezését csak tippelhettük. Kár ezért,holnap sem lesz ez másképp.
Holnap majd jövök tippekkel. Hayboeck,Eisen,Tande,Granerud,Johansson...rájuk figyelni kell.
Két hazai sírepülő csatája. Nem kérdés,ez a két srác óriási sírepülő lesz. De már most is,ilyen fiatalon ott kopogtatnak a nagymenők ajtajain. Domen hihhetetlen stílussal száll,Zajc pedig szintén erre lett teremtve. Olyan egyéni sírepülő rekordajaik vannak már most is h a mezőny nagy része szégyelhetné magát. Most azonban Timit érzem stabilabbnak. Domen rapszódikus,nem mindig lehet tudni h mennyi kedve is van neki ugrálni. A stabilabb emberkét favorizálom.