Oldal: 45 / 61 ElsőElső ... 35434445464755 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 441 - 450 (610) összesen
Like Tree325Likes

Téma: Licipityu tippek

 1. #441
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Csak most értem ide és jöjjenek akkor a tippek:

  HS142-Ruka
  2.versenynap

  Legjobb szlovén ugró
  Lanisek NEM 1,47

  Paschke-Lanisek
  Paschke 1,67

  Zyla-Geiger
  Zyla 1,45  Ma antiLanisek napot tartok,remélem nem ugrik majd vmi extra nagyot. De nem úgy nézz ki h két jó,ponterős ugrást összerakjon. Paschke most szárnyal,stabil. Nem tudom elhinni h veszélyes legyen rá Anze.
  Zyla tegnap második lett. Nagyon két szép ugrást vitt véghez tegnap,Geiger viszont nem remekelt-nem ugrott ő rosszul,csak egyszerűen hamar földet ért. Zyla ma is elkapja őt.
  Utoljára módosítva: jalo14 által: 2020.11.29 19:01

 2. #442
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Szia Jani!

  Az a párositás nincs a bet365-n de a Paschke-Lanisek páros ott van,amit nyugodt szivvel tudok ajánlani.

  Zöldeket.
  bjani55 likes this.

 3. #443
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Sziasztok!

  Na végre ideértem a gép elé h írjak pár gondolatot a vasárnapi naphoz. Szóval nem sikerült a vasárnap,totál minusz lett de ugye ez a síugrás. Az a nagy baj nem láttam a versenyt,csak megnéztem a végeredményt és igazából értetlenül álltam előtte.

  Elég fasza kis szembeszeles verseny volt,de mégis voltak nagyon tré ugrások. Jó,gondolom volt ott oldalszél is és ezért lehettek ilyen érdekes eredmények. Sajnos azóta sem sikerült még az ismétlést sem elcsípni a Eurosporton. Nem nagyon értem a szitut.

  Anze Lanisek 10. helyen végzett. Persze ő lett a legjobb szlovén. Akikkel összeraktam azokat előzte.

  Zyla 23. hely. A szombati 2. helye után. Na akkor most légy okos.

  Sajnálom aki a tippekkel buktázott. Én is nagyot hasaltam. Remélhetőleg hétvégén Nizsni Tagilban javítunk.

  Peace..

 4. #444
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Ma kerül megrendezésre a Nizny Tagil-i első verseny nap. Tegnapi kvalit láttam, Granerud és Eisenbichler elég komolyan dominált,nemcsak a kvalin hanem az edzésen is.

  Tippek röviden:

  Nizny Tagil HS134 - 1.versenynap

  Huber-Lindvik
  Huber 1,45

  Klimov-Zniszczol
  Zniszczol 1,7

  Johansson-Tande
  Johansson 1,5


  Freund-Semenic
  Freund 1,61


  Indoklás elmarad,a jobb formában lévőket játszom ma meg.
  Utoljára módosítva: jalo14 által: 2020.12.05 20:02

 5. #445
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  A fene enné meg h egy versenyt se tudok megnézni mostanában. A mai is kimaradt és holnap se leszek tv előtt,viszont ma azért szép dolgok sültek el.

  -Huber magabiztos,jó forma-a koronavírusos karantén után is-simán meglett neki Lindvik.
  -A lengyel Zniszczol 0,1 ponttal előzte a hazai Klimovot-ez azért mák,de most már nekem is kijárt
  -Johansson "Repülő Bajusz" simán hozta a Tande elleni csörtét. Tande hektikus,Johansson egyre jobb


  -Sajnos Freund nem tudta előzni Semenicet. Ez a tipp bukta lett,de azért nem panaszkodhatom a mai napra.

  Holnap ismét egyéni verseny nap,jövök a tippekkel holnap reggel..

 6. #446
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Mai nap lesz a második versenynap a nagy oroszhonban. Nizny Tagilban tegnap brutális szélviszonyok mellett a norvég Granerud behúzta élete 2. VK győzelmét. Ma ismét neki veselkedem egy tippsornak:

  HS134-Nizny Tagil- 2. versenynap

  Eisenbichler-Johansson
  Eisenbichler 1,5

  Zniszczol-Schmid
  Zniszczol 1,5

  Jelar-Semenic
  Jelar 1,65


  Huber TOP6
  1,5
  Utoljára módosítva: jalo14 által: 2020.12.06 17:36

 7. #447
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Sziasztok!

  Szertnék egy kis eszme futattást végezni igy szezon elején,egy ilyen kaotikusnak kinéző szezon elején.

  Gondolom azért mindenki tisztában van azzal h a fckng koronavirus szinte minden sportágra kihatással van. A siugrást is elérte ez a xar. Amit eddig is tudtam és nem lehetett ezt kétségbe vonni- a siugrás nehezen tippelhető sportág. A külső tényezős hatások annyira nagy befolyással vannak a sport teljesitményre mint kevés sportban. Ha nem lenne elég az időjárási tényező,zsűri döntések akkor most megkaptuk a nyakunkba a covidot.

  S akkor most hogyan is állunk?

  Ugye kezdődött az egész az osztrák csapattal. Azt hiszem Schlierenzaur és Aschenwald lett,pozitiv egy stáb taggal együtt,még Wislában. Osztrák A-csapat ezzel off lett a rukai hétvégén. Az A csapat nagy része nem is jött át Nizny Tagilba,de ugye volt aki eljött. Daniel Huber elutazott Oroszországba. Mondjuk nem értem hogyan,de most ez mindegy. Pénteken kvalizott,a többi osztrákkal együtt. Szombaton versenyeztek.Eljön a vasarnapi nap és megint mi derült ki?

  Újabb pozitiv eset az osztrák csapatnál. Azt hiszem pont Huber és egy edző produkálta ezt. Agyrém.

  Mondjuk a fis.com -mint hivatalos oldal-is megérdemelne egy balegyenest. Ennyire kevés hir amit ő leadnak,szinte már szégyen kategória.

  Na de folytatom a kavalkádot a csehekkel.

  Filip Sakala Rukában pozitiv lett. A cseh csapat többi tagja rendben volt,de mégsem indulhattak el a rukai második versenynapon. Természetesen Nizny Tagilba nem jöttek. De nem csak ők maradtak otthon.

  Az olasz csapat is lemondta az orosz hétvégét,állitólag biztonsági okokból.Érthető amúgy,de ők amúgy sem zavartak volna sok vizet a versenyen-bocs olaszok.

  Ugye láttuk h a finn,az észak amerikai(kanada+egyesült államok) és a lengyel A-csapat (három fő tagja) sem vett részt a hétvégi versenyen. Itt azért már diplomáciai problémák is felmerültek egy oroszországi kiruccanással kapcsolatban...innen folyt. köv...
  Utoljára módosítva: jalo14 által: 2020.12.07 09:15
  Nugat likes this.

 8. #448
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  ...Diplomáciai kérdések ugye nem túl vitatottak egy lengyel-orosz vagy USA-orosz viszonylatban. Mindegy is,ez nem a sport része. Az viszont az h csütörtökön már ismét ugranak,ugranának a srácok. Mégpedig nem akármi következik.

  Dec. 10-13 ad otthont a planicai sirepülő világbajnokságnak. Ez az az esemény ami az éven márciusban elmaradt az akkor kitört járvány miatt és mostanra lett betervezve. Gondolom ez a nagy volumenü dolog is közre játszott abban h a lengyelek 3 legjobb embere-Kubacki,Stoch,Zyla-nem kockáztatott meg egy orosz kiruccanást.

  Szóval van baj elég. S a baj kicsit káoszt is eredményezhet. Remélem nem fog,de az olasz versenyigazgató is koronás lett. Mondjuk ez nem jó hir. Olvasgattam egyéb oldalakon h veszélyben lehet a sirepülő vb a hétvégén de akár az egész szezon is a kaotikus viszonyok miatt. Nem lenne jó.

  Egyébként amit az ugrók utazásáról és szerepeltetéséről tudni kell az az h amolyan NBA "buborék" szerű dolog van bevezetve náluk. Azaz mindenki összevan zárva,egy-két repülővel utazik az egész siugró "cirkusz". Együtt jóban rosszban. H kirzárják a külvilágot. Mondjuk Wisla után a lengyel ugrók pont leszarták ezt és hazamentek családjaikhoz.

  Ami a tippelést illeti.

  Ugye szezon előtt lehetett tippelni végső VK győztesre. Meg is tettem. Most azt mondom ember legyen a talpán aki be tudja lőni a VK győztest. Most Granerud hasit,Eisenbichler kiváló. Ők favoritok. De jöhet majd náluk is a Covid. Schlierenzaurtől olvastam h őt eléggé megviselte a virus. Komoly melója lesz benne h visszatérjen. Kraftról semmi hir,elkapta ő is de nem tudni milyen tünetekkel.

  A szezon javában pörög és bárki megfertőződhet. Ne úgy legyen de elkaphatja Granerud is és akkor biztos h minimálisan két hétvégét ki kell hagynia. Akkor ugrik is az ideiglenes VK vezető poziciója. Szóval baromira nem könnyű.

  Apropó, Granerud.

  Ez a srác berobbant. A szezon előtt a norvég csapat edzője,Alexander Stoeckl szétszedte Granerud mozgását és úgymond újra tanultatták vele az ugrást. Na jó most ez hülyén hangzik de igy volt. Az a mozdulatsor -a sánc asztal végétől az érkezésig -mindenkinek szépen fokozatosan kialakul az évek alatt. Az berögzül. Nem látták jónak az edzői. Szétszedték a mozdulatsort,újat kellett megtanulnia.Gondolom nem volt könnyű de úgy nézz ki megérte.400 pont ami a neve mellett van a VK elején.

  Most akkor várunk.Azt sem tudni pontosan ki rajtol majd el a sirepülő vb-n csütörtökön. Mert bizony csütörtökön már kvalifikáció. Szombaton egyéni verseny,vasárnap csapat. 3 nap és okosabbak leszünk ,akkor majd jelentekezem.

  Köszi h elolvastad. Ezt azért mindenképp meg szerettem volna osztani veletek mert ha vki a naplóm követője és úgy érzi h megjátsza a tippjeim akkor ezt a kialakult helyzetet mindenképp kalkulája bele. Én ettől függetlenül tovább nyomom a kedvenc téli sportom figyelését,követését,tippelését.

  Sok sok zöldet mindenkinek a hétre.
  Nugat and Cesc18 like this.

 9. #449
  Senior Member jalo14 avatara
  Csatlakozott
  2012.11.03
  Hozzászólások
  527
  Sziasztok srácok!

  Eljött ez a nap is. Mondhatom azt h nekem most fog járni a Jézuska. Jobban várom a sírepülő VB-t mint a gyerek a karácsonyi ajándékot.:P

  Úgy látom eddig minden oké és minden jel arra utal h meg fogják rendezni ezen a hosszú hétvégén a VB-t. Visszatértek a lengyel ászok is az orosz kihagyott hétvége után. Visszatért az osztrák A-csapat is, a világcsúcs tartó Krafttal az élen.

  Ma kvalifikáció. Az egyéni verseny egyedi lefolyású lesz. Pénteken lesz az első két ugrás,majd szombaton lesz a 3. és az végső kör. Ez nem tiszta még teljesen számomra de most a holnapi napot nem piszkálom.

  A sírepülés azért kicsit más tészta mint a síugrás. A dinamikus ugrók sokkal nagyobb hátrányban vannak a repülőkkel szemben.
  Kik jók ebben?

  Norvég csapat az akit az első helyen meg kell h említsek. S h miért egy egész csapatot említek? Mert ők szinte kivétel nélkül jó sírepülők és akkor még a formájukról nem is ejtettem szót.

  Ugye tudjuk h a legutolsó VK verseny tömény norvég sikert hozott. Taroltak. Johansson sánc csúcsot is ugrott Tagilban. Granerud VK győztes aspiráns. Lindvik is szépen elkapta a fonalat. Figyelni kell rájuk. Ők maguk a sírepülés. Norvégia a bölcső,onnan ered minden ami a siugrás. Tehát a norvégok massziv favoritok ezen a VB-n.

  Planicán leszünk,Szlovéniában. A hazaiak is értenek ehhez a műfajhoz. Nagyon is "kitanulták" a csinját-binját ennek a látványos műfajnka. Domen Prevc,Timi Zajc,Anze Lanisek,Peter Prevc. Őket is vegyük az esélyesekhez. Bár a forma nagyon nincs rendben náluk. Még Laniseknél csak csak de a többiek nagy nagy kérdőjelek.

  Világrekord tartó egy bizonyos Stefan Kraft nevű fickó. Senkine nem kell bemutatni. Imád repülni és tud is. De milyen forma lesz nála a Covid után? Talány.

  A lengyelek is jók ebben a műfajban,bár nincsenek norvég magasságokban de azért oda kell rájuk figyelni. Zyla,Stoch is szeret repkedni.

  S h mit tippelek?

  Tettem egy fun fogadást. Mert 25-ös szorzót már csak nem hagyok ott.
  Lindvikre ennyi volt. H ő nyeri a kvalit. Miért ne?

  Ma 16:00. Ekkor kezdődik a repkedés. Város,én jövök. Mert ezt látni kell.

  Zöldeket.
  Cesc18, Nugat and bjani55 like this.

 10. #450
  Senior Member Cesc18 avatara
  Csatlakozott
  2012.05.27
  Hozzászólások
  2.543
  Tréning ugrások alapján én Eisenbichler győzelmét és Tande top 3-at várok. Utóbbi 4.5-ért kifejezetten csábító. Ugyan mindkétszer jó szele volt a norvégnak, de ezt ki is tudta használni. Ha a kvalin megismétli, akkor ott lehet a top 3-ban, akárcsak a második edzésen.
  jalo14 likes this.

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •