Köszi, hogy felhívtad a figyelmet Leyhére.
A Forfang dobogóval veled tartok, bet365-ön 2.37.
Sok sikert, jó szurkolást![]()
Köszi, hogy felhívtad a figyelmet Leyhére.
A Forfang dobogóval veled tartok, bet365-ön 2.37.
Sok sikert, jó szurkolást![]()
Lezajlott a második Nizny Tagil beli egyéni versenyugrás is. Keserű a szájízem a mai nap miatt.
Nem tudom mi lehetett a probléma mert nem láttam az ugrásokat csak a fis.com-on követtem a szöveges tudósítást de Leyhe vmit nagyon elronthatott a második ugrásánál. Sajnálom nagyon mert nagyon erős tippnek véltem őt de besültem ma vele.
Andy sem tudta hozni magát,egy Eisenbichlertől kikapni egy Wellingernek,hát hát...
Forfang nagyszerű volt ma is,csak a kis Kobayashi tudta megcsípni. Ez a hétvége a norvég fiúról szólt. Egyértelműen legjobb formában lévő norvég,sajnos Robert "Repülő Bajusz" Johansson még nincs igazán nagy formában de remélem majd ő is belelendül.
A lengyel Zyla pedig a nagy Stoch előtt végezz mostanában szinte folyamatosan,formája nagyon jó,stabilan ugrik. Négyben ott volt simán.
Hétvégére ennyi,kár a mai Leyhe tippért. Azt nagyon sajnálom. De nincs mit tenni,megyünk tovább- jövő hétvége Németországban ruccanunk,ott folytatódik a Vk. Jó éjt és remélem más is profitált vmit ha másból nem is legalább a Forfang tippből.Sok zöldet.
![]()
Tegnpi hír de én csak most olvastam h a sok eső és a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt elmarad a neustadti versenyhétvége...Sajnos ez a hétvége ugrások nélkül fog elmúlni. Ez van,nem tudunk mit tenni,max annyit h szétnézünk akkor más sportágakban is.
Manchester United-Arsenal Arsenal +0,75 1,49
Utoljára módosítva: jalo14 által: 2018.12.06 11:03
Tenisz tipp-Tallahasseeből:
Cressy Maxime - Whitehouse Mark
Cressy 1.43
Utoljára módosítva: jalo14 által: 2018.12.07 11:04
Férfi kosárlabda-Euroliga:
Efes-Real Madrid
over 164,5 1,43
Utoljára módosítva: jalo14 által: 2018.12.08 15:08
Női biatlon H2H:
Kuzmina-Tandrevold