+1 tipp:
Legjobb német versenyző Leyhe 2,15
Ilyen szorzóért tenni kelll.
![]()
+1 tipp:
Legjobb német versenyző Leyhe 2,15
Ilyen szorzóért tenni kelll.
![]()
Utoljára módosítva: jalo14 által: 2018.12.01 18:29
Szia! ezeket a tippeket melyik irodánál teszed? Csak azért kérdem mert bet365-ön én csak teljesen más párosításokat találtam! Pl bet-en ez van a Leyhe-re: Stephan Leyhe- Robert Johansson
Szia Puma! Én szlovák irodáknál teszem ezeket a tippeket. Tipsport és Ifortuna. A Leyhe-Johansson párosítás pont h nehéz,mert a norvég srácban azért rendesen van potenciál,ezt a párosítást hanyagolnám.
Cesc,kis téttel próbálhatod de csakis kicsivel. Ott lesz valahol,pont a határon de ez lehet 4. hely is de akár 6-9 is. Az biztos h stabil,összeszedett a német, az első tíz garantált nála de arra pocsék a szorzó. GL.![]()
Közvetlen verseny előtti tipp:
R.Kobayashi-Stoch 2 2,3
Utoljára módosítva: jalo14 által: 2018.12.01 18:28
Mai napi értékelő:
Egészébe véve pozitív lett ez a mai nap és fogtam nagyon szép szorzókat.
KO:
-Stoch elrontotta az első ugrását így hiába a második jó ugrás már nem volt esélye megelőzni a kis Kobayashit.
-Kozisek úgy ugrott egy 122,5-et elsőre h annak semmilyen előjele nem volt és persze Polasek rontotta az ugrását. Kot betlizett,őt hanyagolni kell a szezon további részében.
OK:
-Zyla kis híján megnyerte a mai napot,két tizeddel kapott ki Forfangtól. Nagyon jó formába van,természetesen mindkét vele kapcsolatos tipp tükörsimán jött. Domen elleni 1,62 kifejezetten szívmelengető érzés.
-Stoch ugye rontott de azért Andy Wellingert megelőzte
-a finnek fiatal reménysége pedig hozta a szép 2,08-as szorzót..Kubacki nincs igazán nagy formában ezen a hétvégén
-Leyhe, a legjobb német lett- a szorzó 2,15 volt erre. Mondhatni ajándék a Fortunától.. Köszönjük is szépen neki.Majdnem 20 ponttal előzte meg a második legjobb németet,Geiger. Meg is csípte a 4. helyet..... Cesc,remélem rakta Leyhét 1-6 ba.
Holnap újra egyéni verseny,sajnos melóban követhetem csak az eseményeket de remélhetőleg holnap is kizöldítjük a naplót.![]()
Jó reggelt a korán ébredőknek!
Ma ugye második egyéni verseny a nagy ruszki honban. Tippek:
Legjobb német Leyhe 1,45
Legjobb norvég Forfang 1,65
Zyla 1-4 1,40
Wellinger-Eisenbichler 1 1,65
Forfang 1-3 1,90
Indoklás:
-Leyhe egyértelműen a legjobb formában lévő német,a szorzó a tegnapihoz képest jócskán gyengébb de ennek ma is simán sülnie kell. Köszönjük,viszük.
-Na most itt van ez a norvég gyerek, a Forfang. Olyan mintha ez a sánc neki lett volna kitalálva. Sáncrekordot ő tartja még 2017-ből,tegnap ő nyert. Úgy gondolom h ő lesz ma a legjobb norvég és mindenképp első háromba várom őt- apropó,bet365 szorzója a dobogójáért 2,37!. Még ütősebb.
-A lengyel Zylának tegnap majdnem megvolt,két tizeddel maradt el Forfangtól. Jó forma,stabil, négyben lesz.
-Német párharc Wellinger javára. Eisenbichler az egyik legkiegyensúlyozatlanabb ugró a mezőnybe. Nem tud két jó egymás követő ugrást megcsinálni. Tegnap be se jutott a második körbe annak ellenére h ő nyerte a próbaugrást közvetlen a verseny előtt. Wellinger előzi ma is őt.
Egyenlőre ennyi, ha még vmi megtetszik jelentkezem. Délután négytől ugrás,sok zöldet.![]()
Utoljára módosítva: jalo14 által: 2018.12.02 21:58