Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 567
Eredmény: 61 - 67 (67) összesen
Like Tree24Likes

Téma: Roleey blogja

 1. #61
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.01.16
  Hozzászólások
  134
  A tegnapi nap 4/3, +7.95 egység profittal. Igencsak ránk fért már ez, bár most sem tudok elmenni az mellett, hogy megint megszívtuk rendesen, simán lehetett volna 4/4...

  Watford- Manchester City, 3 player speciál tippem volt ide, mindegyik 5 egységgel 1.83-ért, Doucoure passzai 46.5 alatt, Hughes 24.5 alatt és Stones 80.5 felett. A múltbéli statok és a City ismert dominanciájából következtettem ezekre a számokra. A Watford játékosok bőven alatta voltak, Hughes meg is sérült, de amúgy sem volt esélye a line fölé menni. Stonesnak 75 lett, 98%ra mondom, hogy ez meg van ha nem mákolja be a Watford a gólt a végén.

  Phoenix- Sacramento, Phoenix under 108.5, 1.93, 5/10, gyenge ez a Suns, rég voltak ez a line felett, plusz voltak sérültek is, jött szépen, bár a Sacto rendesen kiengedett a legvégén.

 2. #62
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.01.16
  Hozzászólások
  134
  Végre lett egy szabad délelőttöm, sajnos el vagyok havazva, így nem tudok napi szinten utólagosan tippeket kiértékelni, sőt sajnos a korábban megszokott mélységibb elemzések leírására sem jut nagyon időm. Összességében azt tudom mondani, hogy nem akarnak összeállni a tippek, kb. -20 egység az elmúlt egy hét. Persze nem olyan nagy tragédia még ez sem, de ha marad a tendencia, akkor gond lesz. Nyilván alakulhatott volna másként, volt például egy Knicks csapat over, ahol 6 perc alatt kellett volna a végén kb. 6 pont vagy a tegnapi bet builder ahol 27.5 egységért mentünk és egy sárga miatt -5 lett avagy még a magyar csajok max 24 gólja, ahol 25öt dobtunk de még a Pool- Everton lap under is a 90+ ba ment el vagy John Stones passzai számát overeztettem 80.5re és 80 passza volt. Inkább össze sem adom, hogy ez hány egység. A gond ezzel csak az, hogy a serpenyő másik fele full üres… A terv a következő: még van 22 nap a hónapban, jelenleg minuszos a december, szeretném kicsit a nulla fölé vinni, hogy meglegyen a zsinórban 5. plusszos hónap.
  Badzso and Zozinho19 like this.

 3. #63
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.01.16
  Hozzászólások
  134
  Sikerült visszacsúszni a Rookie státuszba login (igaz csak néhány ponttal), ami persze nem meglepő, mert nem bírtam kimászni a rossz szériámból. Viszont két-három napja stratégiát váltottam, úgy döntöttem, hogy egyelőre csak NBA tippeket fogok kitenni (max. ha nem találok valami nagyon nagy dolgot máshol) és abból is csak napi max. 2-t. Eddig jó, hozott +20 egységet, persze a minta nagyon kicsi, de talán ez lesz most a megoldás. Jövő héten ismét a juniorok közé várom magam

 4. #64
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.01.16
  Hozzászólások
  134
  Már rég jelentkeztem, így írok egy kisebb összegzést (azóta ismét junior statuszba vagyok). A december 12-ei mélyponthoz képest sikerült plusszolni közel 40 egységet, ezzel ismét pozitív tartományba került a hónap. Persze megint nehezen tudok elmenni a sikerek mellett az ordenáré módon elbukott tippek mellett, az utóbbi két napban két pusht tudtam produkálni az NBAben, amire nálam még soha nem volt példa ilyen rövid idő alatt, a Nets 4-5 perccel a vége előtt 20szal ment, de 8 lett közte, amivel nullás lett a tipp, de az előtte való napi Spurs push is kemény… itt azért bent maradt +14 egység. Karácsony első napjától megint lesz amerikai kosárlabda, természetesen szállítom majd a tippeket. Ekkora ellenszélben egy héttel az év vége előtt nincsenek világmegváltó terveim már, csak annyi, hogy plusszolni zsinórban az ötödik hónapban is, teljesen mindegy, hogy mennyivel. Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
  varin, boby10 and Zozinho19 like this.

 5. #65
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.01.16
  Hozzászólások
  134
  Már nagyon régen nem írtam ide, eléggé be vannak táblázva a napjaim, így nem jut erre időm. A januári hónapot befejeztem (egy kivételt lehet, hogy teszek, a Hardenes tippel kéne menni tovább, zsinórban 6szor nyertünk vele, de nem biztos, hogy el tudom majd kapni időben), szabadságon leszek pár napot és a tippelést kihagyom, hogy egy picit fel tudjak töltődni.
  Az egész december egy küszködés volt, de pár hét alatt vissza tudtam hozni az összeszedett minuszt, aztán a hónap utolsó napján sikerült 35 egységet beminuszolni… az nagyon jól esett… majd némi hullámvasút után még a korábbi mélyponthoz is sikerült 20%ot gyengülni, de azóta másfél hét leforgása alatt plusszoltam közel 50 egységet, úgyhogy talán most már elindulok a novemberi magasság felé.
  Egyelőre a siker kulcsát abban látom, hogy a napi 3 tipp helyett csak 1-2 van. Lassan elérem az 500. kiírt tippet, amiből már lehet becsülni hosszabb távra is. A statomból látható, hogy az +5 egységes tippjeimmel, ami teljes volumen 60%át teszi ki majdnem 170 egység körül tudtam termelni (sőt a 10/10zel amiből 26 db volt +83,33at 73%os találati aránnyal). Viszont az 1-től 4ig terjedő téterősséggel majdnem -80 egység az eredmény 150 tippel. Elképzelésem sincs, hogy ezt hogyan hoztam össze, ha nem lenne ez a statisztika, szerintem nem is realizálódott volna ez bennem. Levonva a konzekvenciát; az olyan tippeket, amelyeknél a téterősséget 5 egység alá lőttem volna be, egyszerűen dobtam (egy kivételtől eltekintve). Egyelőre működik, nem mondom, hogy ez lesz a jövő, de jelenleg ezzel tudok fejlődni, hiába az alacsonyabb frekvencia, a belefektetett munkamennyiség inkább csak nőtt ezzel.
  A rájátszásig mindenképpen az amerikai kosárlabda marad a fő csapásirány, másból nem tudnék ennyire hatékony lenni. Sajnos a login nincs mód eltolt határok összekombizására, ezekkel már dupla ennyi egységet tudtam volna plusszolni a tippadó oldalon. A 10 egységes player speciál long term tipp is jól áll 2.37ért, ami jelenleg 1.45, innen mindenképpen remélek majd 13.7 egység profitot.
  Utoljára módosítva: Roleey által: 2019.01.28 13:10
  Tippergreta and vasero like this.

 6. #66
  Senior Member
  Csatlakozott
  2018.01.16
  Hozzászólások
  134
  Nos, megint sikerült kifogni egy downswinget, már meg sem lep a dolog… nüanszokon múlt az elmúlt pár napban, hogy ez nem lett +15-+25 egység, helyette lett -50… de ilyen az élet. De még hiszem, hogy tudok majd hosszútávon hozzáadott értéket teremteni ebben a műfajban, viszont ez jóval hosszabb folyamat lesz, mint ahogy azt terveztem fél évvel ezelőtt, de sebaj, amúgy sem 1 év alatt akartam megváltani a világot.
  Azt azért elmondanám, hogy az utóbbi fél év még így is az egyik legjobb része a fogadói pályafutásomnak, mert egyrészt nem kerül fel minden tippem a logibetre, volt, hogy elfelejtettem feltölteni, de legtöbbször az oka az, hogy eltolt hendiket szoktam összekombizni kettesével, amikkel 65%os találati arányom van, de ezekkel sokra nem megyek a tippadó oldalon. Másrészt, mások tippjeiből is élek. A masterek tippjeire fel vagyok iratkozva, az ő tippjeiből is szoktam tenni, bár személy szerint csak néhányat, mert elég komolyan rostálom őket. Nem nagyon szoktam nézni a kiajánlott tétet hozzá, leginkább az indoklás érdekel, ha azokkal kellőképpen tudok azonosulni vagy az alapján meglátom benne az értéket akkor megteszem: például varin Super Bowlos MVP tippje, vagy a player special vagy Griezmann épp most véget érő Vasas tippje, de Grétától is volt vagy tegnap a hatháromra feltett PL kombi, vagy a periférián megemlített Dió 1.5 over 11es szorzón. Természetesen tőlük is voltak bukó tippek, de sikerül összességében elég jó találati aránnyal választanom tőlük. Ezen kívül tagja vagyok még egy fizetős oldalnak, ahonnan megint csak szoktak érkezni értékes ötletek. Nagyjából havi szinten 11 ezret költök tippekre, de jött már ötlet nso, origo cikkből, twitter bejegyzésből, facebookról, espn, bbc írásokból, forumokon látott hozzászólás alapján is. Igyekszem úgy működni mint egy jó részvényalap, amelyben sok-sok részvény található és ha egyik másik rosszul teljesít, attól még a teljes egésze hosszú távon pozitív tartományba található. (egyébként varint tudnám konkrétan egy részvénycsomaghoz hasonlítani, mert rengeteg lábon áll, bár talán picit túl vannak súlyozva a brazil tippjei, mármint ha azok szarul mennek, akkor azt nagyon megérzi a budget, bár ő hisz bennük és valószínűleg igaza van, de talán ennyi kritikát elfogad tőlem, viszont aki követi őt az a következő két évben szinte biztos, hogy 500 egységet fog realizálni, persze ő nem az a tippmester akit 40-50 ezres tőkével le lehet követni, ennek legalább a tízszeresére van szükség, amiből megkockáztatom nincs túl sok az előfizetők között)

  Három irodában játszom, szerintem ezek a kínálati piac nagyon nagy részét lefedik: bet, uni és pinny (nagyon ritkán papíron, ezt tenisznél szoktam alkalmazni, ha nyomós okom van rá), a betről kimásoltam a nyereség/veszteség történetemet (ennél régebbre nem engedett menni), csak a hitelességem kedvéért.

  Kiértékelt
  27/11/2018 - 08/02/2019 CET idő
  Nyereség/Veszteség
  +123 953,02
  Nyeremények
  1 215 750,02
  Tétek a kivehető egyenlegből
  1 091 797,00
  A következők nem számítanak bele a nyereségbe/veszteségbe
  Nyeremények a bónuszegyenlegre
  15 511,90
  Tétek
  21 512,00
  Függőben
  27/11/2018 - 08/02/2019 CET idő
  Tétek 27/11/2018 kezdetekor
  15 505,00
  Tétek 08/02/2019 végén
  30 200,00
  Utoljára módosítva: Roleey által: 2019.02.10 16:43
  svea777, varin and rizotto like this.

 7. #67
  Senior Member varin avatara
  Csatlakozott
  2014.07.08
  Hozzászólások
  1.554
  Idézet Roleey eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Nos, megint sikerült kifogni egy downswinget, már meg sem lep a dolog… nüanszokon múlt az elmúlt pár napban, hogy ez nem lett +15-+25 egység, helyette lett -50… de ilyen az élet. De még hiszem, hogy tudok majd hosszútávon hozzáadott értéket teremteni ebben a műfajban, viszont ez jóval hosszabb folyamat lesz, mint ahogy azt terveztem fél évvel ezelőtt, de sebaj, amúgy sem 1 év alatt akartam megváltani a világot.
  Azt azért elmondanám, hogy az utóbbi fél év még így is az egyik legjobb része a fogadói pályafutásomnak, mert egyrészt nem kerül fel minden tippem a logibetre, volt, hogy elfelejtettem feltölteni, de legtöbbször az oka az, hogy eltolt hendiket szoktam összekombizni kettesével, amikkel 65%os találati arányom van, de ezekkel sokra nem megyek a tippadó oldalon. Másrészt, mások tippjeiből is élek. A masterek tippjeire fel vagyok iratkozva, az ő tippjeiből is szoktam tenni, bár személy szerint csak néhányat, mert elég komolyan rostálom őket. Nem nagyon szoktam nézni a kiajánlott tétet hozzá, leginkább az indoklás érdekel, ha azokkal kellőképpen tudok azonosulni vagy az alapján meglátom benne az értéket akkor megteszem: például varin Super Bowlos MVP tippje, vagy a player special vagy Griezmann épp most véget érő Vasas tippje, de Grétától is volt vagy tegnap a hatháromra feltett PL kombi, vagy a periférián megemlített Dió 1.5 over 11es szorzón. Természetesen tőlük is voltak bukó tippek, de sikerül összességében elég jó találati aránnyal választanom tőlük. Ezen kívül tagja vagyok még egy fizetős oldalnak, ahonnan megint csak szoktak érkezni értékes ötletek. Nagyjából havi szinten 11 ezret költök tippekre, de jött már ötlet nso, origo cikkből, twitter bejegyzésből, facebookról, espn, bbc írásokból, forumokon látott hozzászólás alapján is. Igyekszem úgy működni mint egy jó részvényalap, amelyben sok-sok részvény található és ha egyik másik rosszul teljesít, attól még a teljes egésze hosszú távon pozitív tartományba található. (egyébként varint tudnám konkrétan egy részvénycsomaghoz hasonlítani, mert rengeteg lábon áll, bár talán picit túl vannak súlyozva a brazil tippjei, mármint ha azok szarul mennek, akkor azt nagyon megérzi a budget, bár ő hisz bennük és valószínűleg igaza van, de talán ennyi kritikát elfogad tőlem, viszont aki követi őt az a következő két évben szinte biztos, hogy 500 egységet fog realizálni, persze ő nem az a tippmester akit 40-50 ezres tőkével le lehet követni, ennek legalább a tízszeresére van szükség, amiből megkockáztatom nincs túl sok az előfizetők között)

  Három irodában játszom, szerintem ezek a kínálati piac nagyon nagy részét lefedik: bet, uni és pinny (nagyon ritkán papíron, ezt tenisznél szoktam alkalmazni, ha nyomós okom van rá), a betről kimásoltam a nyereség/veszteség történetemet (ennél régebbre nem engedett menni), csak a hitelességem kedvéért.

  Kiértékelt
  27/11/2018 - 08/02/2019 CET idő
  Nyereség/Veszteség
  +123 953,02
  Nyeremények
  1 215 750,02
  Tétek a kivehető egyenlegből
  1 091 797,00
  A következők nem számítanak bele a nyereségbe/veszteségbe
  Nyeremények a bónuszegyenlegre
  15 511,90
  Tétek
  21 512,00
  Függőben
  27/11/2018 - 08/02/2019 CET idő
  Tétek 27/11/2018 kezdetekor
  15 505,00
  Tétek 08/02/2019 végén
  30 200,00
  Király vagy haver, csapasd

Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 567

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •