Kyrie Irvinges topic eltűnt mint Petőfi a ködben. :(
Nyomtatható változat
Kyrie Irvinges topic eltűnt mint Petőfi a ködben. :(
Kedves nemethpe,
Szeretnénk megkérni, hogy tippjeid megosztására mostantól kizárólag ezt a topicot használd. A többi fórumozó számára zavaró lehet, hogy rengeteg topicban kommentelsz aktívan, míg mások egyetlen naplóban osztják meg tippjeiket és gondolataikat. Ettől függetlenül természetesen más topicokba is kommentelhetsz, de kérünk, amit eddig több topicban csináltál, azt most kizárólag ebben végezd.
További sikeres tippeket kívánunk!
Fener-Grand Canaria
Ülker Sport Arena, Isztambul, Turkey, Euroliga, 1.round,19:45
A fèlholdasok a legutobbi 3 döntőben bent voltak, tavalyelőtt meg is nyertèk a sorozatot.
Tavaly a 2.helyen vègeztek az alapszakaszban, a play offban a tavalyi meglepetèscsapatot, a litván Zalgiriszt, majd a Baskoniát vertèk.
A döntőben persze nem birtak már a szezon vègère felèpő Sergio Llull ès a szlovèn tinisztár vezette királyiakkal.
Annyi változás törtènt náluk, hogy Brad Wannamaker elment Massachusetsbe játszani,ő èrzèkeny vesztesèg, irányito poszton gyengültek.
Tyler Ennisre a Lakersből esett a választás,hogy megprobálják az ő pótlását.
A mag amugy együtt maradt, a szponzor Dogus viszont erre a szezonra kiszállt tőlük.
A Spursből igazoltak egy francia magasembert, ő mindenkèpp erősitès.
Irányitoban gyengültek, center pozicioban viszont erősödtek.
Kezdèsnek ellenfèl a Herbalife Grand Canaria, mint első bálozo az Euroligában.
Az Eurocupban a korábbi èvekben jol szerepeltek, ez azonban kicsit más kávèház lesz.
Pár győzelmet azèrt arathatnak, de vèrmes remènyeik nem gondolnám hogy lehetnek.
Elèg csak a bajnokságban a Barca vendègekènt nemrèg elszenvedett 20pontos veresèget emliteni.
12,5pontos favoritnak veszik a törököket, ide húzták a hendit.
Pontokra mennèk itt, mint tegnap a Real esetèben.
158,5 felett 1,90-es odds.
Így is ez lesz a legaktívabb topic, népszerű vagy az oldalon :)
Én is szeretek olvasgatni, informálódni, de valóban rohadt felesleges 5-6 külön topic, ha nincs benne infó, csak adatok!
További sok sikert persze ;)
Zozinho 19,megkèrlek like-olgatni se like-olgass itt a jövőben.
A kommentelès is hanyagold ide, ezt vègülis korábban irtam!
Kérlek fejezd be ezt a stílust és a személyeskedést. Azért kerültél egy topikba, mert a szerkesztőségben úgy ítéltük meg, hogy így felhasználóbarátabb marad a fórum, jobban átláthatóbb marad a közönség számára. Szó nincs rosszindulatról meg egyéb téged érintő támadásról. A jövőben is nagyon szívesen olvassuk a tippjeidet, inkább fókuszáljunk arra :) GL!
Menendez szerintem nyerhet Wolf ellen a Fairfieldi challengeren.
Odds:1,55
Kezdès:00:30
(tenisz)
A szombati Nhl meccsek közül tetszik a Bászton sikere, noha ma hajnalban láttak el egy munkát az Oilers ellen.
A vendèg autováros csapata eddig 4/4-et bukott.
Esetleg - 1,5-ről is meg lehet probálni a Macikat.
-esetleg mèg a Flyers meccsèt èrdemes emliteni a Golden Knights ellen.
Eleve egy nappal kevesebbet pihennek, ma hajnalban kaptak ki Pennsylvaniában, alapban a tavalyi nagydöntős egy baromi rossz kezdèst prezentált, 5-ből 4-szer kikaptak, csak az Excel Energy-ben nyertek extra time után.
A Phillies tavaly is a csapat mummusa volt, az idei nyitóforduloban is 5-2-es idegenbeli veresèget mèrtek a Vegasra.
Ami itt visszatart, hogy a Phillies is a Torontohoz hasonlo túllőjjük az ellenfelet csapat, vèdelem nem lètezik.
Amig a Toronto túl tudta eddig lőni minden meccsèn ellenfelèt, addig a Philliesnek ez volt mikor nem sikerült.
Hètvègi kèzilabdatippek közül akkor mára irtam dán fèrfiaktol a, Gudmèt.
Szombatra a Bl-ből, fèrfiaktol hendivel Silke ès Barca.
Hölgyektől hendivel Koppenhága. (A Nora Mörkös topikban benne vannak)
Kowalskival beszèlgettünk tegnap itt a Breszt-Rosztov esetleges idegenbeli underdog győzelmèről is.
Győrre tegnap mèg nem nagyon volt odds, már van(vasárnapi meccs) 6,5gólos favoritnak vèlik a csapatot.
Annak ellenère, hogy a nyioforduloban nyert a Türinger otthonában a Podravka Vegeta, ez sem egy világverő csapat, s nem állitja megoldhatatlan feladat elè a Rába partiakat.
Ez a hendi egyèbkènt 1,88-as oddson van.
Tegnap kiirt tenisztippek:
-Hernandez Jose 1,79-pipa
-Martinez Portero 1,72-pipa
Filippo Baldi 1,57-pipa
-Adrian Menendez 1,57-pipa
-Caroline Garcia 1,57-pipa
-Pierre Hugues Herbert 1,57-pipa
Kosár:-Cska 1,57-pipa
-Real 1,50-pipa
Kèzi:Bergischer 1,70-pipa
Odense 1,75-pipa
:)
Gratulálok! Szép! :)
Trungelitti is megvan 1,80-èrt.pipa
Humbert break-előnyben az 1.szettben.
Petkovics lesz majd mèg. :)
Breszt meccsnél vendég 1-5 góllal nyer. Mi a véleményed?
Trail Blazers-Sacto
Moda Center, Portland, Oregon, Usa, Nba előszezon, 04:30
Lájtossan, kis tèttel egy kis Nba előszezon.
Jó formában a Trail, legutobb Demien Lillard es Mccollum nèlkül is tönkrevertèk a, Sunsot.
Tűèlesen várják a rajtot.
A Sacto viszont kilátástalan játèkkal, közel 40ponttal kapott ki a legutobb a Salt Lake City-beli Zenèszektől.
Vèdekezèsben popcornnal ès kólával a kezükben nèztèk Rudy Gobertet ès Donovan Mitchellt, támadásban pedig teljes ötlettelensèg.
Hendivel lehet tán a hazaiakat nyeretni.
-Bucks-Timberwolfs
Milwakee, Wisconsin, 02:30
A Wisconsini Szarvasok egèsz jo előszezont toltak le, talán lesz tavalyhoz kèpest előrelèpèst.
Szerintem itt is meg lehet probálni hendivel nyeretni őket az ellen a Minny ellen, ahol Butler miatt megy most a cècó rendesen, nem igazán koncentrálnak a játèkra.
Hokiból hètvègère mik a javaslatok.?
Kowalsky?
Èn maradnèk a Khl-nèl meg az Ebelnèl, azok szèpen jönnek.
Pètervár hozta hendiről is, valoban bennük maradtak a Loko Jaro ellen a gólok.
Jeka hozta hendiről, 17.win,uff.:)
Kunlunt is mondtam, 3-as odds befigyelt, mèg kètesèlyben is jo.
Loko Jaro valoban elkapta, amit kell, 5-öt vágtak.
Cska mondjuk leikszelt a Vosztokkal, az ott meglepi.
Szombatra Khl-ből a Jokert gondoltam a Nyefte ellen, a Pètervár elleni otthoni veresègtől eltekintve szerintem rendben vannak.
Vasárnapra meg ki mást, mint a Jekát, a 18.győzelemèrt.
Bár a Julajev sem rossz ott, Metsola, a kapusuk most már parádèzik ott meccsek óta. (Omszk ellen valami 19-64 volt a kapuralövès, nem nekik, mègis nyertek)
Ezek után a Loko Jaro a Dinamo ellen.
Az Omszkot megmondom őszintèn veretnèm a Barisz Asztanával, 4,50-es oddson van.
Mèg kètesèlyben is jo lehet. Azok szerintem kissè kifulladtak mostanság.
Ezekről vèlemènyek.? :)
Ebelből meg szombatra az Innset gondoltam a Medvescsak ellen.
Illetve vasárnapra Salz, Bolzano, Bècs, kedvenc trojkám, ma is ezekkel mentem. :)
Vasárnapra mèg nincsenek oddsok.
Gratulálok kispapa,
Én a Chomutov, Olomuc, Karlovy Vary cseh trióval kaszáltam :)
Tegnapi meg a mai nap kerestem a tippekkel 940 ezret.
Remèlem sokan mások is tudtak nyerni ès tudtam segiteni.
Tök jó hogy látja az ember hányan nèztèk meg a tippeket.
950ember körül 1 nap alatt, ez asszem elèg sok.
Máshol meg lehet irkálják egyesek a semmibe a tippjeiket, kutya se nem nèzi.
Ez tök jo hogy van! :)
Kis tenisz holnap dèlelőttre:
-megkezdődik Moszkvában a Kremlin kupa, ez egy koedukált torna, hölgyek, úrak egyaránt.
Ennek a kvalijai lesznek már holnap(húh mèg egy teniszes oldalnak erről beharangozót is kell irjak holnap, pedig ezer a dolog)
-van egy Nikola Milojevics-Stefano Napolitano meccs holnap.
Odds olyan 1,70 körülit ír egy oldal a szerbre, de nincs mèg pontos odds, meg kell majd nèzni.
Djokovics egyik edzőpartnere, jo formában van, nemrèg Almatiban döntőzött Isztyominnal egy csellón.
Szerintem nyerhet.
-
A Selka Eskiser- Arendal, amit minuszos norvég hendivel ajánlottál mennyi lett? Vagy a Lipcse-Kiel, amit vendég -3.5 be ajánlottad? Ademar-Plock, lengyel win -2.5ről ?
Utobbi kettő bukta lett valoban, belefèr.
Első, amit irtál az nem tudom mi a f. om meccs.
Ja, de. :)
Azt a Nosztredamuszhoz irtam be, nem ide. behúzni pár embert vele.
Ott volt az hogy a norvègok feljelentèst akartak tenni, mert állitolag bűzbombát tettek a törökök az öltözőbe.
Pedig csak eldugitottak, egy, a norvèg csapat öltözője melletti klotyót, onnan jött a bűz. :)
Itt olvastam, "norvég kézilabda előrébb tart mint török, ez sima 5-6 gólos győzelem is lehet"-írtad. Nem tudom ki az a Nosztredamusz.
No, több, mint 1100 megtekintès egy nap alatt.
Ez azèrt klassz mondhatni!
Jobb kedve lesz az embernek a dolgokhoz.
Van like gomb is, ha tetszik valakinek egy gondolat vagy tipp, ne sajnálja, ez is egy visszajelzès.
Facebookon is sokszor panaszkodnak oldalak, hogy van több ezer aktiv tagjuk, aztán alig jön össze pár like..
Nem kèr kenyeret pedig. :)
Ami a tippeket illeti, irtam szerintem valamelyik nap, jègkorongban vagyok mèg kissè várakozó állásponton a bajnokságokat illetően.
Khl, meg az osztrák bázisu Ebel nagyon bejön, igencsak jól jönnek azok!
Hál Istennek Khl-t van itt több ember is, akivel meg lehet beszèlni.
Az èszaki bajnokságokat:svèd, norvèg, dán, finn kicsuktam.
Cseh meg a szlovákot is. Franciába bele sem kóstoltam, svájciba csak picit.
Mèg a nèmet,amin gondolkodom, mi legyen.
Illetve az Nhl az mèg okès, de az is csak most indult.
-Kosárbol az Euroliga meg az Nba majd alap lesz, mellè mèg jöhetnek dolgok.
Van egy magyar kosarat nagyon jol ismerő barátom, majd lehet meghivom ide, anno a Nèmeth Istivel együtt pattogtatott Körmenden a grundon
Csak utobbi többre vitte. :)
Ő egyèbkènt ismer klubvezetőket, edzőket, ugyhogy ilyen szempontbol is jó.
-Tenisz az majd jön minden szinten, bár lassan szezon vège, közel 10 ève játszom, meg olyan 7 ève fogadok rá.
-Kèzi:ott azèrt nincs olyan orbitális nagy kinálat, meg lehet vele birkózni.
Foci az nem, bár volt itt ugye a Julian Nagelsmann-os topicom, abba focis tippek mentek, plusszos volt az is, de azzal ugy nem nagyon szeretnèk foglalkozni.
Tegnap esti, èjszakaiak:
Petkovics 1,60-pipa
Menendez 1,55-pipa
Bucks 1,70-pipa
Trail Blazers 1,65-pipa
A 940 mellè mèg itt jött 215.
Nba-ket kisebbel játszottam az volt a baj.
Mivel előszezon.
Szia!
Elárulod stratégiád? Ahogy számoltam a négy meccsen olyan 80 ezret kellett tenni átlagban egy meccsre, hogy a 215 jöjjön. Jó kis bankod lehet. Ehhez persze semmi közöm. Én is tervezek egyszer oda elérni, hogy ennyire felduzzadjon a bankrollom. Vezeted a statjaidat valahol? Logibeten nem gondolkoztál? Ott kapnál elismerést rendesen és sokan követnének, ha a tipptörténeted visszanézhető lenne. Ja és nem mellesleg gyarló módon én is profitálnék belőle. Itt sajnos nem merek fogadni a tippjeidre. Teniszben meg jégkorongban visszanéztem pár hetet és mínuszos volt. Tudom kicsi az időintervallum, de csak ennyi állt rendelkezésemre.
Kèzilabda:
-szombatra irt tippek nagyon jol állnak, Silke 12-vel megy(ott tán 2,5-ről lett irva)
Koppenhága női 13-al megy(ez is 2,5-el lett irva)
Barcát 2,5 vagy 3,5-el irtam, nem emlèkszem, szoros az eleje 8-8.
Kèzi vasnap:
-Győrt 6,5gólos favoritnak veszik, ez 1,88-rol 1,80-ra esett.
Szerintem megugorhatják annak ellenère, hogy a Podravka Vegeta idegenben verte a nyitányon a nèmet Türingert.
Igazábol a Győr 4-esèből egyik csapatot sem tartom semmire se, tönkre fogja mindent verni a Rába parti alakulat oda vissza szerintem mindegyiket.
Februárban a 2.csoportkörben már jöhetnek komolyabb csapatok, akár a Csm, a Fradi, a Vipers vagy a Bietig.
Füchse Berlin-Lemgo
Berlin, Deutschland, Herren Bundesliga, 9.Spieltag,Sonntag,13:30
A Ròkákkal pont múlt vasárnap volt már egy sikeres tipp, 4-el nyertek a Ludwigshafennèl, 3,5-ről nyerettem őket. :)
A szeptember eleji otthoni Flensz ellen elszenvedett veresèg után immár 6 mecces winning streak-ben vannak ès jo formában.
1,22 volt az alapodds a hèt közepèn, ezt lekapták 1,15-re.
Ez azèrt baj, mert hendit akartam.
Ugy gondolom 52,5felett lesznek a gólok, ez 1,80
Hendi 4,5-re van behúzva, ennyivel favorit a Róka.
A Rosztov csak egy 29-29-re volt jó Brestben. Elég nagy hátrányból jöttek vissza a 2. félidőben. Még jó, hogy nem mertem bevállalni a fix kettest. Így a biztonságos x2-őt megfogtam 1,65-ért. Jobb volt ez így.
Èn most a Sävehof-Koppenhága női meccsen idegeskedek, 14-el nyertek idegenben a dánok.
Annyira tudtam, hogy ugy megverik őket, mint jèg a határt.
1,40 volt a sima vendèg, 2,5-ről tettem 1,70-es oddson.
Schön, schön, de amikor kihozhattál volna belőle 4-5-ös oddsot. :(
Ez a svèd csapat korábban is mikor bent volt a Bl-ben oriási pofozogèp volt.
16januárjában a Sävehof pályáján is volt keresztszalag(akkor egy csoportban voltak a Győrrel)
Bódi Berni(Bodesz)
Nem csak a győri Gerflor gyilkolt.
Ott 10 mèteres közelèben senkinem volt, rossz leèrkezès.
Amin gondolkodom egy holnapi női Ehf meccs, Mihovalovce(szlovák) meg a dán Nükøbing.
Utobbival már vagy 5-6-szor nyertünk itt.
Egy másik tippado oldal kokler fèlkegyelműjètől vettem az ihletet, a dán nyitoforduloban, aug vègèn nyerette a Viborgot, 10-el nyert idegenben a Nyk. :)
Erre mondják, paraszthajszálon múlott. :)
No, èn utánanèztem ennek a Nyk-nek jókat igazoltak.
Eddig hibátlanok is voltak a dán pontvadászatban, most ikszeltek le Aarhusban.
Nem tudom ez a szlovák Mihalovce milyen szintet kèpvisel, de csábito a dán csapat újfent.