Ebelből meg szombatra az Innset gondoltam a Medvescsak ellen.
Illetve vasárnapra Salz, Bolzano, Bècs, kedvenc trojkám, ma is ezekkel mentem.![]()
Vasárnapra mèg nincsenek oddsok.
Ebelből meg szombatra az Innset gondoltam a Medvescsak ellen.
Illetve vasárnapra Salz, Bolzano, Bècs, kedvenc trojkám, ma is ezekkel mentem.![]()
Vasárnapra mèg nincsenek oddsok.
Gratulálok kispapa,
Én a Chomutov, Olomuc, Karlovy Vary cseh trióval kaszáltam![]()
Tegnapi meg a mai nap kerestem a tippekkel 940 ezret.
Remèlem sokan mások is tudtak nyerni ès tudtam segiteni.
Tök jó hogy látja az ember hányan nèztèk meg a tippeket.
950ember körül 1 nap alatt, ez asszem elèg sok.
Máshol meg lehet irkálják egyesek a semmibe a tippjeiket, kutya se nem nèzi.
Ez tök jo hogy van!![]()
Kis tenisz holnap dèlelőttre:
-megkezdődik Moszkvában a Kremlin kupa, ez egy koedukált torna, hölgyek, úrak egyaránt.
Ennek a kvalijai lesznek már holnap(húh mèg egy teniszes oldalnak erről beharangozót is kell irjak holnap, pedig ezer a dolog)
-van egy Nikola Milojevics-Stefano Napolitano meccs holnap.
Odds olyan 1,70 körülit ír egy oldal a szerbre, de nincs mèg pontos odds, meg kell majd nèzni.
Djokovics egyik edzőpartnere, jo formában van, nemrèg Almatiban döntőzött Isztyominnal egy csellón.
Szerintem nyerhet.
-
A Selka Eskiser- Arendal, amit minuszos norvég hendivel ajánlottál mennyi lett? Vagy a Lipcse-Kiel, amit vendég -3.5 be ajánlottad? Ademar-Plock, lengyel win -2.5ről ?
Utobbi kettő bukta lett valoban, belefèr.
Első, amit irtál az nem tudom mi a f. om meccs.
Ja, de.![]()
Azt a Nosztredamuszhoz irtam be, nem ide. behúzni pár embert vele.
Ott volt az hogy a norvègok feljelentèst akartak tenni, mert állitolag bűzbombát tettek a törökök az öltözőbe.
Pedig csak eldugitottak, egy, a norvèg csapat öltözője melletti klotyót, onnan jött a bűz.![]()
Itt olvastam, "norvég kézilabda előrébb tart mint török, ez sima 5-6 gólos győzelem is lehet"-írtad. Nem tudom ki az a Nosztredamusz.
No, több, mint 1100 megtekintès egy nap alatt.
Ez azèrt klassz mondhatni!
Jobb kedve lesz az embernek a dolgokhoz.
Van like gomb is, ha tetszik valakinek egy gondolat vagy tipp, ne sajnálja, ez is egy visszajelzès.
Facebookon is sokszor panaszkodnak oldalak, hogy van több ezer aktiv tagjuk, aztán alig jön össze pár like..
Nem kèr kenyeret pedig.![]()