25 fő hiján 5 ezren olvasták 3 nap alatt, ez elèg tetszetős! :)
Nyomtatható változat
25 fő hiján 5 ezren olvasták 3 nap alatt, ez elèg tetszetős! :)
Skanderborg-Herning Ikast
Hth Damen Ligaen, Skanderborg, Dänemark, 9.round,kedd,19:00
A hazaiak eddigi 8 meccsükből csupán egyet nyertek meg, ami az èlcsapatokat illeti elèg nagy veresègekben szaladtak ellenük bele.
Az ex Midtjyllandot is oda pozicionálnám, elèg jo eredmènyeket hoznak.
8 meccsből 5-ször nyertek, egy döntetlen ès 2 veresèg.
Legutobb az Ehf kupában nagyon magabiztosan, 12góllal vertèk otthon a lengyel Zablebie csapatát, annak előtte ugyanennyivel vertèk otthon az Aalborg csapatát.
5,5gólos favoritnak veszik őket, ez 1,78-as odds èv napjainál.
Szia!
Mikor kapok választ, lassan megszeretném fogadni, de kellene a segítséged :)
Köszi!
Crvena Zvezda-Morebank Andorra
Alexandar Nikolics Hall, Belgrad, Serbien, basketball, Eurocup, 3.round,kedd, 19:00
2/2-t hoztak a jugók eddig, legyőztèk otthon az Ulm ès idegenben a francia Monaco alakulatát. Mindegyik jo erőkből áll.
Szerintem hozhatják ezt is otthon a spanyol közèpcsapat ellen.
Hendivel jo lehet.
Galatasaray-Brescia
Eurocup, 3.round,19:00
Szerintem otthon a Galata is vállalhato hendivel az olaszok ellen.
Milan-Real
Mediolanum Forum, Milano, Italy, Euroliga, 2.round,szerda,20:45
A királyiak Doncsics nèlkül is rendben vannak, hibátlanok minden sorozatban. 7/7
Hendivel húzhato.
Ezek a hendik nagyon tág intervallumok nemethpe.
Valami megközelítő értéket igazán írhatnál, mert fogalmam sincs egy-egy eseménynél meddig nyújtózkodhatok.
Nem értem, hogy minek vezeted ezt a topicot, hogy ha nem válaszolsz a kérdésekre.
Vagy ezeket másolod valahonnan, és nem is tudsz választ adni? Vagy nem értem miért zárkózol el a segítség nyújtástól azon túl, hogy ezeket kiírod.
Anadolu Efes-Zalgiris Kaunas
Abdi Ipekcsi Arena, Istambul, Turkey, Euroliga, 2.round,szerda,19:00
A tavalyi pofozogèp fèlholdasok az 1.forduloban az Audi Dómban majd 20ponttal vertèk a Bayernt, amivel azt üzentèk, idèn nem vállalják a tavalyi szerepet.
A honi pontvadászatban pedig a Fenert, a Galatát idegenben, legutobb pedig a Darut otthon vertèk.
A vendèg litvánok tavalyi tündèrmesèjüket nem hinnèm hogy meg tudják ismètelni.
Kikaptak a nyitányon otthon a Baskoniátol, de a bajnokságban is kikaptak legutobb otthon a Neptunastol.
Hendivel Efes ez szerintem.
Ugyaninnen Euroligábol keddre volt a Barca meg a, Pana
Vissza lehet keresni, azokat mèg tegnap irtam. :)