Davis-under zöldüléséhez kellett egy kis szerencse, és ezt nem azért írom, mert 6 elkapásból 1 yarddal maradt a line alatt, hanem mert egyszer csak azon múlt, hogy Mariota rosszul passzolt felé. De én félidőben amikor 42 yardnál tartott akkor is hittem az underben és 10-es oddson be is húztam élőben. ****
Lewis-over különösebb gond nélkül ült, 4 elkapásból 60 yardot hozott össze. ***** Succop-overre nem nagyon volt esély így, hogy a TEN folyamatosan TD-t csinált. De azért 21-14-nél, amikor Succop 28-ról kapufára verte szidtam rajta egy sort...szerencsére nem ezen múlt, mert az nagyon fájt volna. Egyébként idén a ligában ez volt a legrövidebb FG amit sikerült kihagyni...**
Volt még egy live betem, ami szintén az ajándék kategóriába sorolható. Valamikor az első negyed második felében tettem Henry-re az undert. Egyértelműen látszódott, hogy Lewist futtatják, Henry pedig mellékszereplő lesz. Nem is volt összesen csak 6 futása így simán a line alatt maradt.
Megérte tehát ismét virrasztani és figyelni a live piacot.
°Most regular season receiving yards - Michael Thomas @ 29.00 bet365 (!!!)
Papíron Thielen, Jones és Hopkins a 3 legesélyesebb, de a múlt heti 211 yard után Thomas is bejelentkezett a bet365 pedig nem reagált erre - ellentétben az Unibettel, ahol 3.50-et kapunk Thomasra. Szóval ez a brutális value kategória.
Jelenleg így néz ki az élmezőny, és Thomas egy meccsel kevesebbet játszott Thielennél és Hopkinsnál.
°Most regular season receiving yards - Michael Thomas @ 29.00 bet365 (!!!)
Papíron Thielen, Jones és Hopkins a 3 legesélyesebb, de a múlt heti 211 yard után Thomas is bejelentkezett a bet365 pedig nem reagált erre - ellentétben az Unibettel, ahol 3.50-et kapunk Thomasra. Szóval ez a brutális value kategória.
Jelenleg így néz ki az élmezőny, és Thomas egy meccsel kevesebbet játszott Thielennél és Hopkinsnál.
Mielőtt a TNF kerülne fókuszba, nézzünk pár jóslatot.
°Az év támadóújonca díj - Saquon Barkley @ 1.72 bet365
Nálam abszolút ő a favorit, hiába szerepel tragikusan a Giants, Barkley olyan dolgokat mutat, ami kiemeli az újoncok mezőnyéből. Mayfield és Darnold a két nagy riválisa, de én egyiküktől sem láttam tartósan olyan teljesítményt, amitől elájultam volna, utóbbi ráadásul megsérült.
°Az év védőújonca díj - Darius Leonard @ 3.00Unibet
Itt elsősorban a megérzésemre hallgatok, mert többen is esélyesek. Leonard egyelőre nagyon meggyőző volt, és komoly fegyvertény, hogy újoncként 9 hetet követően vezetni tudja a szerelések listáját.
°Az év védőjátékosa díj - Aaron Donald @ 2.25Unibet
Ebben az oddsban komoly értéket látok. Bár korábban Mackre tettem a voksom, de most nehezen tudom elképzelni, hogy ne Donald kapja. Mack sérült is volt, meccseket hagyott ki, Donald pedig folyamatosan alázza az ellenfelek támadófalait.
°MVP - Patrick Mahomes@ 2.37bet365
Ha Mahomes formája nem esik vissza, akkor kizárt, hogy ne ő kapja. Persze titkon reménykedek benne, hogy Brees-nek adják, aki 39 évesen is csodálatosan játszik és nagyon megérdemelné már ezt a címet.
°Season Most Rushing Yards - James Conner @ 8.00bet365
Erről külön cikkben is írtam, jó kis értéket látok Connerben úgy, hogy Gurley-nél kevesebb meccset játszott és lehet Gurley-t pihentetni fogják az utolsó fordulóban.
°Játékos fogadó yardjai - Greg Olsen 47.5 felett @ 1.80bet365INDOKLÁS °Játékos fogadó yardjai - JuJu Smith-Schuster 75.5 felett @ 1.87Unibet
A CAR nem igazán erős a slot elkapók ellen, ezt pedig JuJu-val keményen kihasználhatja a PIT. Szintén nem erősek a TE-k ellen sem, viszont hiába csak 42.5 a line McDonaldra, mivel Jesse James is szóba jön, így előfordulhat az ami a BAL ellen, hogy utóbbinak lesznek a jobb számai.
Egyébként még megérzés, hogy Funchess a line alatt marad, DJ Moore viszont azt a 40-et leküzdheti. A PIT az utóbbi hetekben jól limitálta az első számú elkapókat, és Funchess egyébként sem az a kaliber aki sorra hozná a nagy meccseket. Moore-nak akkor lehetnek jó pillanatai, ha slotba áll fel, mert a slot elkapók ellen viszont nem jeleskedik a PIT védelme.
Olsen-overnél elég pechesen jártunk, hiába volt már meg félidőre a 40 yard, a végére annyira sima lett a meccs, hogy a 4. negyedben már nem is játszott...meggyőződésem, hogyha szorosabban alakul, akkor gond nélkül legyűrte volna a határt. **** JuJu-over álomszerűen indult, hiszen BigBen első passzából rögtön egy 75 yardos TD-t csinált. ***** https://twitter.com/TeamJuJu/status/1060760438336618496
Élőben viszont ismét óriási ajándékokat adott az iroda. Amire én lecsaptam, az félidőben a Conner 87.5 alá. Jól kezdett, de a 2. negyedben már alig kapott lehetőséget, mert Tomlin a rövid hét miatt pihentette. A 2. félidőben sem sok momentuma volt, a végére talán meg is sérült, szóval simán jött az under. Nem úgy tűnt mintha a bukik nézték volna a meccset