Oldal: 1 / 41 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (409) összesen
Like Tree4Likes

Téma: Tenisz, challenger gondolatok, tippek

Senior Member

Tenisz, challenger gondolatok, tippek

No, akkor elstartoltatok egy ilyen, Bitmap se tud így kötekedni.
    Igazábol a koràbbi előèlete alapjàn ilyen olyan oldalakról, az alapjàn nem tudom màr komolyan venni, de mivel szóltak vagy irták az adminok is, hogy ne kavargassuk ezt a French Opennel, lesz akkor egy ilyen is.
    Hájde!

Senior Member
    A Gaross mellett olasz földön indul egy 64 ezres salakos csello.
    Ennek az első fordulós meccse az indiai Prajnesh Gunneswaran ès a hazai olasz Salvatore Caruso.
    Igazàból irtam màr ezt a meccset, csak ahogy nèztem ki lett törölve.
    Az indiai fiut itt underdognak veszik 2-es oddson, ennek ellenère szerintem ő van jobb formàban.
    9/2-es idei salakmèrlege van, 2 kinai csellon is jól szerepelt mostansàg, Nancsangban 45ezresen negyeddöntőig ment, Anningban pedig egy 150ezres nagyobb csellót nyert meg, ahol a döntőben azt az egyiptomi Mohamed Safwatot verte meg, aki felkvalizta magàt a Gaross főtàblájára, pechère pont azt a bolgàr Dimitrovot kapta a mai 1.forduloban,aki ellen vajmi kevès esèlye volt.
    Gunneswaran is hajszàl hijàn feljutott a főtàblára, pont a mostani ellenfelèt Carusot verte 6-4,6-4-re,majd az El Salvadori Marcelo Arevalot a 2.körben,aki szintèn nem rossza salakon.
    Az utolsó körben bukott el az etiop svèd Elias Ymer ellen.
    Szerintem Caruso azèrt kapta csak a kisebb oddsot, mert otthon van.
    Az indiai győzelmèben vèlemènyem szerint komoly value van, megy is le az oddsa.

Senior Member
    Kubler Jason-Miomir Kecsmanovics:
    Szintèn 1.körös meccs.
    Az ausztràl Kublernek alapban nincs rossz ève, 26/12,azonban csupàn egyetlen meccse van salakon, a Gaross kvali 1.fordulojábl,amit nem csoda elvesztett a teljesen underdog portugál Oliveira Gonzalo ellen.
    A szerb viszont remek salakos, tavaly pl. 47/15-ös mèrleget hozott ezen a boritàson, meccseit többnyire ezen vívja. Idèn 6/6 van neki.
    A Gaross kvalin az 1.forduloban verte a mi Balázs Attilànkat, a 2.körben viszont a szlovák Martin Klizsánnal szemben gyengèbbnek bizonyult.
    Mindenesetre ezen a Kubler elleni meccsen nyerhet, odds:1,72

Senior Member
    Akira Santillan-Kolar Zdenek:
    Itt is az underdog győzelemben jó potenciàlt làtok.
    Az ausztràl Santillan keveset is jàtszott eddig idèn, csupàn 10meccse van:3/7.
    Salakon van ebből 8 meccs:3/5.
    Nem is sokat jàtszott a koràbbi èvekben sem salakon, meg nem is jo ezen(nyilvàn a kèt dolog szorosan összefügg)
    A japàn Go Soedàt a Gaross kvali 1.körèben mèg verni tudta, de utàna elvèrzett egy jóval alacsonyabban rangsorolt, hazai, francia versenyzővel szemben, Alexandre Müllertől.
    Mostani ellenfele a cseh Kolár viszont jó salakon, meccsei nagy rèszèt azon vivja.
    A Gaross kvalin a brit Broady Liamot, az olasz Stefano Napolitanot verte, majd az utolso, 3.körben vèrzett el a brazil Rogerio Dutra Silva ellen, ami màr a főtàblàèrt ment.
    Szerintem ezen a meccsen verheti Santillant, odds:2,00

Senior Member
    Hugo Dellien-Lopez Perez Enrique. :
    Mindegyik jó salakos, a spanyol viszont nagyon nincs formàban, csupàn egyetlen sikere van a svájci Laaksonen ellen, a sok veresèg között.
    A Gaross kvalin kiesett rögtön az 1.körben az olasz Stefano Travajja ellen.
    A boliviai viszont kivàlo formàban van, 26/6-os pazar idei salakos mèrleg, 2 tornàt is nyert, de egyèb tornàkon is elődöntőkig ment, sokat jött előre a listán.
    A Gaross kvalin az ukrán Ilya Marcsenkot verte, majd a 2.körben kiesett a cseh Adam Pavlasek ellen, pechje volt a boliviainak a sorsolàssal, ugyanis Pavlasek is pazar formàban volt, fel is jutott a főtàblàra.
    Verte màr meg Dellien Lopez Perezt pár hete a Savannah csellon 2-ben.
    Most is ezt várom.
    Odds:1,45

Junior Member
    Jók a tippek, hajrá!

Junior Member
    Amúgy az American pie-ba a playoff miatt nem írsz( NHL,NBA) meg azért, mert a MLB most kiszámíthatatlan? No offense, csak kérdezem, az is jól ment.

Senior Member
    Köszi.
    American pie-ba èpp most kèszülök irni.
    Mlb-t azt asszem elengedtem, mert elèggè katyvaszosnak tűnik.
    Volt itt aki baseballt irt, de nem sokáig..
    Bàr ugye kitartàs sincs sok emberben hogy minden nap irjon ki tippeket. Vagy ideje nincs..
    Vagy èppensèggel ő is katyvaszosnak gondolta.

Senior Member
    Idézet Joshua eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amúgy az American pie-ba a playoff miatt nem írsz( NHL,NBA) meg azért, mert a MLB most kiszámíthatatlan? No offense, csak kérdezem, az is jól ment.
    Láttam hogy no offenze. Ki lehet azt egyből szűrni.
    Troll itt is van bőven, de itt legalàbb egyből törlik a kommentjeiket.
    Koràbban ahol voltam nem csináltak semmit, hagytàk hogy egyes emberek szèttrolkodják a rovatokat, meg magát az oldalt is.
    Ez a Bitmap(más oldalon Tresh) is egy óriási nagy troll, azèrt nyitottam ezt a topicot, hogy akkor ide jönnek a challengeres gondolatok.
    Oh my God irtam 2-3 challengeres tippet a Gaross topicba.
    Ami mondjuk jött is, meg èppensèggel az is tenisz, nem ritmikus sportgimnasztrojka.
    Mindegy is, nem foglalkozom az emberrel ismerve koràbbrol, Tipplapot mondjuk teljesen szèttrolkodta, bele kötött mindenkibe, vagy 10 ember ment el miatta tenisz rovatbol.
    Az illetèkesek meg hagytàk, ez mondjuk valahol vastagon az ő saruk is.
    Ja, meg mellè irkálta a dilettáns 1,10-es tippjeit, 5-6darabbol egy duplázo.
    Aminek mondjuk fele elment.
    Aztán tavaly átjött ide, mert ott már mindenki utálta, de ahogy a mellèkelt ábra mutatja, kutyàbol nem szokott szalonna lenni.

Senior Member
    Marc Polmans-Eduardo Eremin:

Vicenza challenger, kvali, 12:00(èv napjai irodánàl bent van az ètlapon)
    Az ausztrál elèg jo formában van idèn, 34/9-es mèrleg, salakon 17/6.
    Április vègèről van neki egy Tallahasse, 75ezres salakos csello döntője, ahol ugyan kikapott a hazai Rubin Noahtol 3-ban,de előtte megverte a szlovèn Rola Blazt, az argentin Coria Federicot, az amcsi Mmoh Mitchelle-t, ők mind jók salakon.
    Múlt hèten a French Open kvaliján járt, ott kikapott mindjárt az 1.forduloban a fehèrorosz Ulazdimir Ignyatiktol.
    Itt viszont màr 2 sikeres kvalis kört abszolvált.
    A hazai olasz Eduardo Eremin is jó salakon, de màs szinteken. 475.a listàn, mig az aussie 177.helyen van.
    Odds:1,57

Oldal: 1 / 41 12311 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •