Young Donald - Harris Lloyd George
Tip: L.Harris 1.45
Basilashvili Nikoloz - Zverev Alexander
Tip: Basilashvili szettet nyer
1.85
Össz: 2,68
Nyomtatható változat
Young Donald - Harris Lloyd George
Tip: L.Harris 1.45
Basilashvili Nikoloz - Zverev Alexander
Tip: Basilashvili szettet nyer
1.85
Össz: 2,68
Long Therm:
A bèna bosnyák nyer 19januárjában Melbournben, , 2,75-ös odds.
Főnit nem rakja össze Fuentesz Drogbáro báti, Fegya meg nem ellenfèl, holnap kikap Medvegyitől.
Jó Kasza Tibor èlőben ha ugy alakul. (utobbi)
Sőt a bèna bosnyákra szerintem jo kis karácsondi pèsz lehet ingyè az ilyen Shanghaj győzelem(az most megyen a hèten), vb cim, világelsősèg.
Mituá báti hotta nekie. :)
Tettem Bashit, Medvedevet és Djokot is. Hajrá!!! :) Köszi a segítő kommenteket Nemetpe!
Khachanov Karen - Tsitsipas Stefanos
Tip: Khachanov és játékok száma -32.5
1.73
Jövök majd nemsokára a mai gondolatokkal, ha átnèztem a meccseket.
Pár pèlda az ilyen underdog vadászatokra, lehet mindenfèle tornákrol, most konkrètan a Sanghaji Atp hètfőn ès kedden lejátszott meccseiből szemezgetek párat.
-Meckenzie Mcdonald megverte Milos Raonicsot.
A podgoricai születèsű "kanadai" már a múlt hèten is kikapott Medvegyevtől, mondjuk ő meg is nyerte a tornát.
Viszont annak előtte meccsen(ezt pont láttam is) a szabadkártyás japán Josuke Watanuki ellen is igen nehezen nyert.
Tehát valahol benne volt a pakliban.
-Cilic veresège a chilei Jarry ellen.
Marin a múlt heti tornán is váratlan veresèget szenvedett a nèmet Jan Lehnard Struff ellen, igaz ott a nèmet talán èlete meccsèt játszotta.
Tehát valahol benne volt itt is a veresèg, a chilei egyre jobb, már nem csak salakon
Ez csak 2 pèlda volt, milliot lehetne irni mindenfèle tornárol, rengeteg van nyáron is, mikor dübörög a szezon, ilyenkor èv vègèn meg pláne, mikor fáradtak a játèkosok, meg egyeseknek már nem annyira fontos ilyen olyan torna
Szóval lehet ezzel kereskedni, csak sok idő kell, maga a meccsek utánanèzèsènek is, a másik meg ülni ès követni a meccseket.
Thiem veresège Ebden ellen viszont abszolut nem volt kalkulálhato dolog, hisz pont jol alakitották ki a liechtenwörthi naptárát a korábbi èvek hibáibol tanulva(nyár vègèn már alig szokott a lábán állni), most egy jo szereplèst produkált a Nagy Almában, a torna talán a legjobb meccsèt vivta Nadallal, ami tènyleg nüanszokon múlt, hogy elrontotta a vègèn a lecsapást
Utána tornát tudott nyerni teremben Pètervárott, szóval a jo forma adott volt, az ő veresège abszolut talány ès nem kalkulálhato volt.
-Baszil győzelme is kalkulálhato volt Shapo ellen, hisz tornát nyert Pekingben, parádès formában van, volt.
-
Hát Baszil is elfáradt sajnos. :(
Remélem Medvedev még nem!
Harris szerintem nyerhet Paul Tommy ellen Fairfieldben.
Hajnali meccs, odds 1,60 körül.
A nèmet Bachinger sikere szimpi mèg Novák ellen.
Ortisei, 14:00
Ez 1,65-ös odds.
A hazai Martinez Porterot nèztem mára a barcelonai salakrol a bolgár Dimitar Kuzmanov ellenèben.
11-kor van a kezdès, odds:1,72
A spanyol elèg jo salakon, az olasz Quinzit verte az 1.forduloban.
A bolgár az ellen a spanyol Daniel Himeno Traver ellen tudott nyerni, aki nincs tul jo formában mostanság.
Egy meccsük van in the past, 16-ban Martinez nyert kettő szettben Futures tornán.