Szerintem jó gondolatok.
Ma én még megpróbálom Cilicet nagyon jo most nem látom Djokovic h állízhatja meg.
Nyomtatható változat
Szerintem jó gondolatok.
Ma én még megpróbálom Cilicet nagyon jo most nem látom Djokovic h állízhatja meg.
Pont úgy, ahogy már 14-szer tette. Mentálisan Djokovic közelében sincs a horvát, elizgulja majd a lehetőségeit, mint mindig. :)
Úgy néz ki, hogy mindkét tippem megy a levesbe. A szlovák pláza ribinek minden összejött. Fortuna vele hált. Sakkari meg megnyert pontokat képes elajándékozni.
Szugita nyerhet szerintem holnap Antalyában.
Ő a cimvèdő ott. Kedvenc tornája
Nem semmi ahogy leolvadt Djokovic.. pedig ra ez nagyon nem volt jellemző. Lehet, hogy mar sosem lesz a regi?
Cilic nyert
Adrian Mannarino-Damir Dzumhur:
Antalya döntő, szombat.
A lista 24.helyezettje,a balkezes Adrian már tavaly is finalista volt itt, akkor elvèrzett a japán Juicsi Szugita ellen.
Itt most a japán idejekorán búcsúzott a szintèn francia Pierre Hughes Herbert ellen, Adrian viszont itt van a döntőben.
Küldetès teljesitve, pontok megvèdve. :)
Nem sok pontról volt egyèbkènt szó, mindössze 150-ről.
Adrian mèg az èv elejèn viszonylag jol szerepelt, kora tavasszal márciusban az amcsi kemènypályás tornákon sem szerepelt már jol utána pedig egèsz tavasszal egy oriási szenvedès jött salakon ès 1/6-os mèrleg.
A fű sem indult neki jol, a Rosmalenen egyből kikapott Chardytol, mondjuk azt hozzá kell tenni, a honfitárs igencsak bombaformában volt akkor, nem volt èppen szerencsès ellene kezdeni.
Queensben viszont már elment negyeddöntőig, ott Djokovics verte meg.
Majd jött ez a torna.
Szerintem verheti Damirt, mint ahogy már 2-szer megtette a múltban.
13-ban Sarajevoban egy 30ezres terem challengeren ès 14-ben Winston Salemben, Amerikában kemènyen.
Ez ugye a Us Open egyik felvezetőversenye.
Igaz viszonylag règen voltak ezek a meccsek.
Ötletek szombatra èlő fogadásra(underdog vadászat) :
-Milano challenger:Krstin Pedja.
-Arlon:Zizou Bergs(11:00)
Thiago Moura Monteiro-Oscar Otte
Marburg challenger, Germany, clay, round of 16,15:00
A brazil nem túl sok sót evett meg Wimbledonban, ahol rögtön kiesett a kvali 1.körèben a francia Gregory Barrere ellen.
Vissza is tèrt arra a boritásra, ami jobban illik hozzá, a salak.
Ezen a tornán a múlt hèten Milanoban döntőt játszo Gianluca Mager legyőzèsèvel kezdett az 1.forduloban,de annak előtte La Aquilában, egy olasz salakos versenyen is jol szerepelt, az elődöntőben kapott csak ki Lorenzitől.
Otte is rögtön kiesett Wimbledonban a kvali 1.fordulojában.
Ő annak előtte is füvön versenyzett, Ilkleyben.
Salakon jo egy honapja játszott.
Most itt egy hazai, feltörekvő játèkos, Benjamin Hassan legyőzèsèvel kezdett.
A brazilt itt esèlyesebbnek vèlem.