-
Sziasztok,
Mára kinek milyen meglátása van ?
Tegnapi nap is kissé hektikus volt.
Borna Coric- Seppi párharc ? Seppi könnnyedén verte Mayert de szerintem Coric ellen kevés lesz. Nagyon jól mozgott a horvát Balishvili ellen is.
Cilic lehet még érdekes szerintem. Megy lefele az oddsa szépen. 5x találkoztak és mindig Cilic örülhetett. Ha nincs sérülése és akar játszani szerintem ő jut tovább. Bár két nagy szervás meccse sokszor eljut rövidítésig így arra is nagy az esély.
Djoko szerintem könnyen lelápi Mannarinot.
Sevastova-Tomljanovic. Valaki tudna erről a meccsről írni ? Sevastova tegnap hatalmas meccsen ment tovább.
S Robert-Cachin: Itt a franciát preferálom. Cachin az előző körben elbukta az első szettet majd a másodikban 5-1!-ről jött vissza és nyert Tie Breakben. A harmadik szettet meg könnyedén hozta. A Francia is hatalmas csatát vívott.
Garin lehet még jó mára.
-
A mai napra tetszenek a következő meccsek:
Coric, Djokovic (némi hendikeppel), Chardy, Rybarikova, Kvitova, Riske, Robert S, Gerasimov E, Balazs A.
Vélemények?
-
-
Moroni szerintem meg tudja verni Monteirot az olasz challengeren.
-
Tegnap belenéztem Tomljanovics meccsébe. Három szettre számítottam, de atom símán verte a jó formában lévő Petersont. Semmi extrát nem tud, mégis jó eredményeket hoz. Nagyon hígul a női mezőny, ezt Szevasztova wta 20. helye is mutatja. Tegnap Lottner is levámolta egy szettel a lettet, elég durván 6-1-re. Wta helyezés alapján túlértékelt Szevasztova. Bármi lehet. Három szett, over, de sima 2-0 is. Nem bántom ezt a meccset. Kb. ez a helyzet a Rybarikova- Jakupovic meccsel is.
Görgős Julis - Kvitova meccsére egy over 1,7 körül viszont gondolkodóba ejt. Szoros meccs van kinézőben, de Görges képes kihagyni, Kvitova meg profi, képes egy megingást kihasználni, így könnyen lehet 6-4, 6-4, az meg már under. Nagy a dilemma.
-
Per pillanat 20.Sevastova,de volt 15.is.
Èn sem tartom egyèbkènt semmire sem.
-
Az egész női mezőny teljesen kiszámíthatatlan.
-
Nálam Chardy biztosan megy, ahogy az előző körökben is. Így teszek Djokoviccsal is, ezúttal -4,5 hendin. Ezen felül én azt gondolom, hogy Djokovicnak nem csak ezen a meccsen van nagyon jó esélye, hanem az egész tornán, így a végső győzelmét is megrakom 2,50-ért.
-
Kolar nagyon tetszik nekem mit gondoltok?
-
Moroni feladta a meccset. Én raktam rá. Ilyenkor mivan ? Buktam a pénzem ? Unibetnél játszottam meg.