Oldal: 3 / 40 ElsőElső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (392) összesen
Like Tree233Likes

Téma: Bitmap Tenisz 2018.

 1. #21
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.12.17
  Hozzászólások
  23
  Vèlemènyem irtam le egy adott dologról... Vagy itt igy mennek a dolgok? Egyăltalăban ki vagy te?

 2. #22
  Senior Member PetoPisti avatara
  Csatlakozott
  2016.12.15
  Hozzászólások
  135
  Idézet Versace25 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Vèlemènyem irtam le egy adott dologról... Vagy itt igy mennek a dolgok? Egyăltalăban ki vagy te?
  Írd le egyszer, nem zavar senkit. Csak te fullba nyomod a kretént, s ez már kicsit sok

 3. #23
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.12.17
  Hozzászólások
  23
  A csăvót èn olvastam vègig tavaly... Nem irt jókat, nagyon nem! Most ezzel mi a gond hogy ezt le merem irni, vagy mi?

 4. #24
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.12.17
  Hozzászólások
  23
  Jo mintegy, mekk vàrjuk miket ír idèn, de jó vège nem lesz èn aszt mek mondom!

 5. #25
  Senior Member Bitmap avatara
  Csatlakozott
  2017.01.15
  Hozzászólások
  741
  Megmondom az őszintét, hogy nem tudom komolyan venni " Versace25 " nevű felhasználónkat mert valszeg. azt szeretné, hogy foglalkozzunk vele bele menjünk a vitába aztán majd legyőz a rutinjával... friss regisztráció, csak azért, hogy ide irhasson nyilvánvaló... egyébként eredményes volt az előző naplóm is vissza tudod nézni, kiemelt státuszt is kapott itt a fórumban.

  A többieknek pedig köszönöm, hogy figyelemmel fogják követni a napló és a szisztémám alakulását, nagyon bizom benne, hogy eredményes lesz megpróbáltam teljesen lefedni a győztesre való fogadást tenisz kapcsán.

  Össze irtam magamnak, illetve egyéb tenisszel kapcsolatos fórumok véleményét, hogy még is mi kell ahhoz hogy egy tenisz játékos megnyerjen egy tenisz meccset mert ezt kell nekünk megtudni / eltalálni ahhoz hogy nyerjünk. Elméleti részen szerintem lefedtem mindent ahol igazából a statisztikákra lehet inkább alapozni, ott számit a két egymás
  ellen játszó játékos vagyis.:

  Milyen formában vannak a játékosok...
  ( max 2 hétre visszamenőleg ) ezt a matematikai %-os rész adja meg ezt ki lehet számitani hisz szerintem az alapján lehet egy játékos formáját megitélni, hogy milyen rendszerességgel nyerte a meccseit ebben az intervalumban milyen oddstartományban ( favorit / underdog ) illetve milyen ranglistás ( elo ranglistás ) játékos ellen s természetesen ha nagy/obb arányban akkor mondhatjuk azt, hogy jó formában van.

  Milyen felületen megy a meccs és ott miket értek el...
  A formák kivül még számit a boritás abban is tud segiteni a statisztika illetve az, hogy az adott játékosok milyen stilusban játszanak pl. kemény ami gyorsabb, salak lassabb ahol hosszabb labdamenetek alakulnak ki stb. stb. kinek melyik kedvez ebben segitségünkre lesz a " boritás ranglista ".

  Egyéb statisztikai befolyásolók...egymás elleni...
  illetve ranglista helyezés amit az elo rendszer fed le ami egy sokkal komplexebb számitás mint a hivatalos atp ranglista pl, ami szintén pár hetes intervallumra van számolva, minden egyes meccs után változik nálam a játékos elo pontszáma természetesen a favorit oddsú játékos kevesebb pontot kap győzelméért mint ha underdog nyer milyen erősségű tornán stb. stb. szóval ez mindent összegezve állit fel egy " rangsort " ütések kockázata, ezen felül persze még vannak kikényszerített hibák is amit a hivatalos statisztika nem mér pedig nagyon fontos, az adott tornán korábban meddig jutott, megeggyező pontszámot adó tornákon meddig jutott...

  Illetve a komment szekció ami a "gyakorlati" részét fedi le a fogadásnak az által, hogy egy játékos biztosan nem sérült ( már amennyire lehet utána nézve mindig ) , előző meccsen hogyan játszott, mennyire motivált, nyilatkozatok stb. és amikor minden klappol, a statisztikai elméleti és a gyakorlati rész akkor szerintem bátran lehet majd fogadni az adott játékost, mi lehet, az amiért igy is kikap az adott játékos ? Szinte csak olyan tényező amit előtte nem lehet megvizsgálni pl. meccs közben sérülés ( ezt azzal enyhitjük, hogy olyan irodában játszunk ahol csak akkor mérvadó egy meccs ha pl. egy szett már lejátszott ), meccs közbeni teljes hullámvölgy, fontos pont / szett utáni kevesebb motiváció esetleg bunda enny.

  Szóval meglátjuk, majd, hogy milyen hatékony lesz, én próbálom teljesen lefedni a fogadási piacot, hogy mire kell figyelni arra figyelni fogok aztán majd az eredmény beszél.
  Utoljára módosítva: Bitmap által: 2017.12.19 19:06
  Sztrelok likes this.

 6. #26
  Senior Member varin avatara
  Csatlakozott
  2014.07.08
  Hozzászólások
  1.913
  Moderáltunk. A további eszmecseréhez az illetékesek az alábbi topicot használhatják: https://forum.hatharom.com/cseveg%C5...html#post18641

  Bitmap kollégának pedig sok sikert, várjuk a tippeket és elemzéseket
  boby10 and Bitmap like this.

 7. #27
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.12.17
  Hozzászólások
  23
  Ok, el fogadom, nem rosz indulatbul irtam aszt mek modom!

 8. #28
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.12.17
  Hozzászólások
  23
  Èn amugy nem akarom vèlemènyem mek üdközdedni senkivel, hogy nyisanak topikot ere. Èn nem akarok bele àlni senkibe, de engemet mànd mek talàltak. Vèlemènyemet irtam le, semi töb.

 9. #29
  Senior Member golszerzo avatara
  Csatlakozott
  2015.06.23
  Hozzászólások
  250
  Arra lennék kiváncsi szerinted federernek és nadalnak osztanak-e idén lapot? Annyira adja magát hogy jön ismét djoko és a fiatalok is egy évvel rutinosabbak lettek szóval kemény lesz fent maradni ilyen év után.

 10. #30
  Junior Member
  Csatlakozott
  2017.12.17
  Hozzászólások
  23
  Szerintem Nole inasba teszi Dederelt is meg a Főnit is, aszt meg mondom. Legalabis ugy lătot esztet, asztăn lehet măs măshogy. Emberek vagyunk, vèlemènyek gülönbözőek is lehetnek, de etől szèp a vilăg, nem?

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •