Sziasztok! Nagy küzdelem volt a mérkőzésen a győzelemért de sikeresen jött a tipp!
Ez lett az eredmény!
Al-Duhail 3:2 Al Arabi
Sziasztok! Nagy küzdelem volt a mérkőzésen a győzelemért de sikeresen jött a tipp!
Ez lett az eredmény!
Al-Duhail 3:2 Al Arabi
Sziasztok! Ma Európa Nemzetek Ligája mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Svájc - Csehország mérkőzés!
Svájc jelenleg (3) helyen áll a csoportban!
Hazai pályán (1-0-1) eredménnyel (1:1) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén több játékos (1) gólos a csapatban!
Csehország jelenleg (4) helyen áll a csoportban!
Idegenben (0-0-2) eredménnyel (0:4) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén (1-2) gólos játékosok vannak!
Egymás ellen többször is mérkőztek viszont az idei mérkőzésüket kell figyelembe venni mert a többi már igen régen volt!
Tippemnél figyelembe vettem azt az idei mérkőzésüket és jelenlegi formájukat!
Legfontosabb viszont egy dolog melyik csapat marad bent és melyik megy a "B" ligába?!
Amely csapat nyeri a mérkőzést az marad a másik megy ez pedig hozhat bármilyen eredményt de lesz küzdelem rendesen amibe sok minden belefér a laptól a szögletig minden de most maradjunk a szögleteknél amiből bőségesen lehet a mérkőzésen!
Tippem a következő!
2022.09.27.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (20:45) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Svájc - Csehország mérkőzésen összesen (10) szöglet lett!
Sziasztok! Ma Bolíviai bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Royal Pari - Always Ready mérkőzés!
Royal Pari jelenleg (14) helyen áll a bajnokságban!
Hazai pályán (4-2-2) eredménnyel (13:11) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén több játékos (2-4) gólos a csapatban!
Always Ready jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban!
Idegenben (2-3-2) eredménnyel (10:12) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén egy játékos (15) gólos viszont több játékos (2-4) gólos a csapatban!
Egymás ellen igen sokszor mérkőztek de most az utolsó két mérkőzést vettem figyelembe!
Tippemnél figyelembe vettem Royal Pari hazai jó teljesítményét és győzelmével sokkal jobb helyezést érne el!
Always Ready pedig győzelmével jelentősen megerősítené továbbjutást érő helyezését!
Legfontosabb viszont az,hogy mindkét csapat nyerni szeretné a mérkőzést ez pedig igen sok gólos mérkőzésre ad esélyt!
Tippem a következő!
2022.09.28.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (21:00) kezdődik!
Sziasztok! Nagyon szeretem az olyan mérkőzéseket ahol már az első félidő (14 percében) kettő gól van. Úgy lehet gondolni gólparádé lesz a mérkőzésen de ez nem így lett mert utána nem szereztek gólt! Hihetetlen,hogy mit csináltak!
Ez lett a végeredmény!
Royal Pari 0:2 Always Ready
Sziasztok! Ma Perui bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Grau - Sport Boys mérkőzés!
Grau jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban!
Hazai pályán (5-0-1) eredménnyel (13:5) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-6) gólos a csapatban!
Sport Boys jelenleg (10) helyen áll a bajnokságban!
Idegenben (0-2-3) eredménnyel (6:12) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén egy játékos (6) gólos több játékos (1-3) gólos a csapatban!
Egymás ellen (0-0-2) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Grau hazai igen jó formáját és Sport Boys nem a legjobb formáját idegenben így van miért javítani a csapatnak és figyelembe vettem egymás elleni mérkőzéseiket!
Legfontosabb viszont a mérkőzés szempontjából Grau szorzó (1.70) így esélye a győzelemre (59%) viszont korábbi mérkőzéseit (63%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Sport Boys szorzó (4.33) így esélye a győzelemre (23%) viszont korábbi mérkőzéseit ilyen szorzóval (1%) nyerte meg!
Talán ettől nincs is fontosabb dolog hiszen a Grau győzelmével továbbra is versenyben maradna az első helyezésért viszont Sport Boys győzelmével esélyt adna magának egy jobb helyezésre és ez hozhat bármilyen eredményt de gólokban gazdag mérkőzést!
Tippem a következő!
2022.09.29.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (20:00) kezdődik!
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Grau 3:0 Sport Boys
Nehezen de jött, köszönöm ◉‿◉
Sziasztok! Ma Portugál bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Sporting CP - Gil Vicente mérkőzés!
Sporting CP jelenleg (8) helyen áll a bajnokságban!
Hazai pályán (2-0-1) eredménnyel (7:2) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (1-4) gólos a csapatban!
Gil Vicente jelenleg (10) helyen áll a bajnokságban!
Idegenben (1-1-1) eredménnyel (4:4) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén egy játékos (4) gólos több játékos (1) gólos a csapatban!
Egymás ellen (13-0-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Sporting CP érdekelt a BL ben de most már a bajnokságban is jobb helyezést kellene elérni ez pedig nagy hajtást hoz ma a mérkőzésen!
Gil Vicente idegenben is hajtós küzdős csapat attól,hogy változatos eredményeket ér el.
Legfontosabb viszont jelenlegi formájuk és egymás elleni mérkőzésük eredménye!
A jobb helyezését küzd mindkét csapat és ez nagy csatával jár így lehet bármi az eredmény de a sok támadásban jöhetnek a szögletek is!
Tippem a következő!
2022.09.30.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (20:00) kezdődik!