Sziasztok! Sikeresen jött a tipp együtt veletek!
Ez lett az első félidő eredménye!
Defence Force 0:0 Adama City
Megint a repülőn ültem b...meg. :-)
Sziasztok! Ma Argentínai bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Alvarado - Belgrano mérkőzés!
Alvarado jelenleg (24) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.60) így esélye a győzelemre (28%) viszont korábbi mérkőzéseit (17%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (5-3-2) eredménnyel (14:9) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a (11) helyre jó a csapatnak!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-4) gólos a csapatban!
Belgrano jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.38) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (23%) nyerte meg ilyen ilyen szorzóval!
Idegenben (4-3-2) eredménnyel (8:7) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén több játékos (2-6) gólos a csapatban!
Egymás ellen (0-2-2) eredménnyel állnak!
Bajnokságban gólátlag (2.11) hazai győzelem (40%) vendég győzelem (21%) döntetlen (40%)
Tippemnél figyelembe vettem Alvarado győzelmével közelítene a továbbjutást érő hely közelébe!
Belgrano pedig győzelmével jelentősen megerősítené első helyét!
Nem akármilyen mérkőzés lesz ez a csapatok között és jöhet bármilyen eredményén de most minden adott egy több gólos mérkőzésre még attól függetlenül is,hogy kétségek merülnek fel de nem kell félni ettől a mérkőzéstől!
Tippem a következő!
2022.06.25.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (21:10) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Bátor tipp, de megyek veletek... Hajráá!!
Sziasztok! Sajnos úgy látszik csak én akartam a több gólos mérkőzést a csapatok nem!
Ez lett a végeredmény!
Alvarado 0:1 Belgrano
Sziasztok! Ma Norvégiai bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Strömsgodset - Lillestrøm mérkőzés!
Strömsgodset jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.70) így esélye a győzelemre (37%) viszont korábbi mérkőzéseit (50%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (3-0-2) eredménnyel (10:12) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-6) gólos a csapatban!
Lillestrøm jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.45) így esélye a győzelemre (41%) viszont korábbi mérkőzéseit (33%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (2-3-0) eredménnyel (11:7) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-4) gólos a csapatban!
Egymás ellen (10-4-6) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Strömsgodset győzelmével továbbra is versenyben lenne az élmezőnybe való bekerülésért!
Lillestrøm győzelmével jelentősen megerősítené első helyezését!
Nagyon fontos viszont a mérkőzés szempontjából Strömsgodset hazai pályán (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (80%) kapott gól (80%)
Lillestrøm idegenben (over 2.5) gól (80%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint a csapatok céljai illetve egymás elleni mérkőzéseik nagyban hozzájárulnak ahhoz,hogy több gólos mérkőzésre van esély!
Tippem a következő!
2022.06.26.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (18:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!