Sziasztok! Időben jött az első gól,hogy legyen folytatás de nem lett!
Ez lett a mérkőzés eredménye!
Port Vale1:0 Swindon
Sziasztok! Ma Marokkó bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Youssoufia Berrechid - FAR Rabat mérkőzés!
Youssoufia Berrechid jelenleg (15) kieső helyen áll a bajnokságban! A szorzó (4.00) így esélye a győzelemre (25%) viszont korábbi mérkőzéseit (1%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (4-3-4) eredménnyel (9:10) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-3) gólos a csapatban!
FAR Rabat jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.91) így esélye a győzelemre (52%) viszont korábbi mérkőzéseit (45%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (4-3-4) eredménnyel (13:11) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (3-7) gólos a csapatban!
Egymás ellen (2-2-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Youssoufia Berrechid ma hazai pályán javíthat eredményén és győzelmével elkerülne a kieső helyről!
FAR Rabat idegenbeli eredményein akar változtatni hiszen győzelmével egyenesen a harmadik helyre állna ami kupa indulást jelentő helyezés lenne a csapat számára!
Mindkét csapatnak fontos a mérkőzés megnyerése és lehet bármi az eredmény de gólokban gazdag mérkőzés várható!
Tippem a következő!
2022.05.20.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (18:30) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Hali
Nincs ennek valami kód száma ? Mert ezt se találtak a lottózóba
Sziasztok! Aki nézte a mérkőzést az láthatta,hogy Youssoufia Berrechid kihagyta a büntetőt FAR Rabat -tól pedig elvettek két gólt!
Ez lett az eredmény!
Youssoufia Berrechid 0:1 FAR Rabat (98 percig) tartott a mérkőzés!
Sajnálom hogy nem jött be nektek ! Én nem tudtam meg rakni. De hála istennek !
Jobb hétvégi szerencsés meccset kívánok Jani . Fel a fejjel. Kicsit jobban nézd át a meccseket .. tudom nem egyszerű de ez a két hét nagyon szörnyű.
Én veled vagyok ennek ellenére is.
Üdv. Szotyi
Sziasztok! Egyéb elfoglaltságom miatt Hétfőn jövök a tippel! Üdv,Jani!
Sziasztok! Ma Svédország bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Halmstad - Brommapojkarna mérkőzés!
Halmstad jelenleg első helyen áll a bajnokságban! Hazai pályán (2-0-1) eredménnyel (5:3) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-4) gólos a csapatban!
Brommapojkarna jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban. Idegenben (0-1-2) eredménnyel (6:9) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (2-6) gólos a csapatban!
Egymás ellen (5-4-4) eredménnyel állnak!
Bajnokságban gólátlag (3.21) hazai győzelem (43%) vendég győzelem (36%)
Tippemnél figyelembe vettem Halmstad jó sorozatát és győzelmével jelentősen megerősítené helyezését!
Brommapojkarna küzdeni fog a mérkőzés megnyeréséért hiszen akkor megszerezheti a (3) helyezést!
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából Halmstad hazai pályán (over 2.5) gól (66.67%) rúgott gól (100%) kapott gól (66.67%)
Brommapojkarna idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint a csapatok céljai hozhatnak bármilyen eredményt de gólokban gazdag mérkőzést hiszen hol legyen sok gól ha nem itt!
Tippem a következő!
2022.05.23.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (19:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!