Oldal: 784 / 890 ElsőElső ... 284684734774782783784785786794834884 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 7.831 - 7.840 (8891) összesen
Like Tree7213Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Messiás bjani55 avatara
    Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Jani!
    Minap olvastam, hogy kétségeid vannak, hogy van-e igény a tippjeidre! Azt gondolom, hogy hasonlóakra mint a mai IGEN!
    Viszont az európán kívüliekre szvsz kevésbé. Az európai foci itt zajlik előttünk, rengeteg bajnokság meccseit nézheted tv-én a fogadó irodák kínálata hatalmas. Az amerikai, ázsiai, afrikai stb. bajnokságok - bár az irodák kínálják - kevésbé ismertek, aki nem vakon követ annak egy egy tipp után nézni időigényes, inkább elveti.
    Még valami: itt van nekünk a mennyei NB1 és NB2. Saját tapasztalatból mondom, hogy különösen az NB1 kvázi aranybánya. Nem nagyon láttam Tőled innét tippeket!
    Megannyi lehetőség SeriA, Seria B, Bundesliga 1-2, Angol, spanyol, francia bajnokságok, az északi csapatok, a szomszédos országok stb.
    Szóval nálam a mainstream vonal a preferált.

A mai tipped figyelemre méltó, az óvatosabbaknak ajánlanám a ÁH 1,0-1,5 (2,025 ért), az ÁH 1,0 (1,575) kínálják. A teljes játékidőre az ÁH 3,00 (2,00) szintén megfontolandó.

További sikereket:
    Franz (a stégről)
    Szia Franz! Nagyon igazad van a bajnokságokról de azért nem csak az Európai bajnokságok mérkőzéseiben van aranybánya hiszen az Ázsiai és Afrikai valamint a Dél-Amerikai bajnokságokban is van értékes tipp hiszen az iroda sem mindég tudja jól belőni az szorzót és lehet jókat fogni! Magyar bajnokságból tényleg nem sok mérkőzés volt de azért volt! Időnként olyan összevissza mérkőznek és így ritkán találok én jó eredményt benne pedig biztos van! Természetesen továbbra is előnyben részesítem a Vén Európa bajnokságait de biztos lesz időnként más is!

Jó fogást és a KÉK uszonyú ki ne maradjon!

Köszönöm szépen jó kívánságodat! Üdv,Jani!
    Franz51 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Nagy hajtás volt de a gól későn jött!

Ez lett az első félidő eredménye!

Tottenham 1:0 Burnley

Senior Member
    Zsinórban 4 bukta a mindenit ... ! Fel a fejjel és remélem új hét kezdéssel meg törik a jég.
    Várlak a holnapi Tippel Jani!

Messiás bjani55 avatara
    Idézet Szotyi33 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Zsinórban 4 bukta a mindenit ... ! Fel a fejjel és remélem új hét kezdéssel meg törik a jég.
    Várlak a holnapi Tippel Jani!
    Jövök holnap a tippel Szotyi! Belehúzunk nem engedjük el a nyerő tippet! Köszönöm szépen a bizalmadat!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Szlovénia bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

Koper - Radomlje mérkőzés!

Koper jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.50) így esélye a győzelemre (67%) viszont korábbi mérkőzéseit (80%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (9-3-5) eredménnyel (26:20) gólaránnyal áll!

Gólszerzés terén három kiemelkedő játékos (13) illetve (10-10) gólos viszont igen sok játékos járult hozzá góllal csapata győzelmeihez!

Radomlje jelenleg (7) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (5.00) így esélye a győzelemre (20%) viszont korábbi mérkőzéseit (17%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (7-4-6) eredménnyel (22:19) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a (4) helyre jó a csapatnak!

Gólszerzés terén két kiemelkedő játékos (8) gólos viszont több játékos (3-6) gólos a csapatban!

Egymás ellen (10-0-2) eredménnyel állnak!

Bajnokságban gólátlag (2.55) hazai győzelem (40%) vendég győzelem (34%)

Tippemnél figyelembe vettem Koper győzelmével első helyre állna és nagy esélye lenne a bajnoki címre!

Radomlje lendületben van hiszen utolsó három mérkőzését megnyerte!

Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából a Koper hazai pályán (over 2.5) gól (47.06%) rúgott gól (76.47%) kapott gól (64.71%)

Radomlje idegenben (over 2.5) gól (41.18%) rúgott gól (58.82%) kapott gól (47.06%)

Igen hasonló eredményekkel és adottságokkal rendelkezik a két csapat és igen erősek gólszerzés terén plusz egymás elleni mérkőzéseik igen sokszor bőséges gólosak voltak!

Figyelembe véve Radomlje küzdőképességét valamint Koper első helyért való törekvését illetve minden elérhető információt a magam részéről beszereztem a mérkőzés kapcsán így a következő eredményt ajánlom!

Tippem a következő!

2022.05.16.hatharom.PNG

A bet365 található!

A mérkőzés (17:30) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
    Tibbs likes this.

Senior Member
    Hali
    Már csak 1.63 ért tudtam feladni .. így kicsit még emeltem a téten. Sok sikert nekünk.
    És gól özönt

Messiás bjani55 avatara
    Hali
    Már csak 1.63 ért tudtam feladni .. így kicsit még emeltem a téten. Sok sikert nekünk.
    És gól özönt
    Szia! Sok sikert bizony!!

Senior Member
    Nagyon meg érdemeltuk... köszönöm Jani !

Messiás bjani55 avatara
    Nagyon meg érdemeltuk... köszönöm Jani !
    Juhééé nagyon bizony Szotyi! Szívesen mint mindég! Köszönöm szépen,hogy velem tartottál és a bizalmadat!

Senior Member Tibbs avatara
    Szia Janikám!
    Gyögyörü tipp , köszönjük! Csak így tovább, Hajrááá nekünk!

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •