Sziasztok! Ma Uruguay bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Boston River - Cerro Largo mérkőzés!
Boston River jelenleg (11) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.40) így esélye a győzelemre (42%) viszont korábbi mérkőzéseit (29%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (0-1-1) eredménnyel (0:1) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén gyengén teljesít a csapat!
Cerro Largo jelenleg (16) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.80) így esélye a győzelemre (36%) viszont korábbi mérkőzéseit (35%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Tippemnél figyelembe vettem mindkét csapat gyenge teljesítményét!
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából Boston River hazai pályán (under 2.5) gól (100%) rúgott gól (0%) kapott gól (50%)
Cerro Largo idegenben (under 2.5) gól (100%) rúgott gól (50%) kapott gól (100%)
Legfontosabb viszont Boston River első félidő (döntetlen 66.67%) gólok száma (első félidőben 25%)
Cerro Largo első flidőben (döntetlen 33.33%) gólok száma (első félidőben 25%)
Ezek az információk valamint jelenlegi formájuk illetve az egymás elleni utolsó két mérkőzésük első félidői eredménye ma nagy bizalmat ad a következő eredményre!
Sziasztok! Ma Marokkói bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Maghreb Fez - Mouloudia Oujda mérkőzés!
Maghreb Fez jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! Hazai pályán (4-5-0) eredménnyel (11:3) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény az (5) helyre jó a csapatnak!
Gólszerzés terén több játékos (2-4) gólos a csapatban!
Mouloudia Oujda jelenleg (12) helyen áll a bajnokságban! Idegenben (2-3-4) eredménnyel (9:9) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény (9) helyre jó a csapatnak!
Gólszerzés terén több játékos (3-5) gólos a csapatban!
Egymás ellen (1-1-4) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Maghreb Fez győzelmével megszerezheti a feljutást érő (4) helyezést!
Mouloudia Oujda sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg és győzelmével jelentősen megerősítené helyezését plusz akár közelítene az élmezőnyhöz!
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából az egymás elleni mérkőzéseik változatos de több gólos eredményeket hoztak és ma is nagy a cél mindkét csapat számára ami gólokban lesz látható és erre igen nagy a bizalom plusz ilyen értéket semmikép nem szabad kihagyni!
Nem kritika, észrevétel:
ahogy elnézem, nagyon hanyagolod az un. mainstream vonalat. Pedig az európai bajnokságok legizgalmasabb szakaszai zajlanak, nem is beszélve a BL, EL, EKL meccsiről. Óriási a választék, csaknem a hét minden napján van bőségesen esemény.
Szerintem a követőid is örülnének ha innét is választanál.
Ismétlem csak észrevétel, további jó tippelést, sok nyerőt:
Franz
Nem kritika, észrevétel:
ahogy elnézem, nagyon hanyagolod az un. mainstream vonalat. Pedig az európai bajnokságok legizgalmasabb szakaszai zajlanak, nem is beszélve a BL, EL, EKL meccsiről. Óriási a választék, csaknem a hét minden napján van bőségesen esemény.
Szerintem a követőid is örülnének ha innét is választanál.
Ismétlem csak észrevétel, további jó tippelést, sok nyerőt:
Franz
Szia Franz! Köszönöm szépen a jó tanácsodat! Kicsit elkalandoztam de majd igyekszem jobb mérkőzéseket keresni és tippet adni rá! Üdv,Jani!