Folytassa Jani! A mai meg már csak a múlt... Holnap új nap új esélyek!!
Folytassa Jani! A mai meg már csak a múlt... Holnap új nap új esélyek!!
Sziasztok! Ma Németország liga 3 bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Kaiserslautern - Hallescher mérkőzés!
Kaiserslautern jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! Hazai pályán (7-3-1) eredménnyel (20:3) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Terrance Boyd (7) góllal viszont több játékos (2-5) gólos a csapatban!
Hallescher jelenleg (15) helyen áll a bajnokságban! Idegenben (1-4-6) eredménnyel (10:18) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Michael Eberwein (11) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Egymás ellen (2-3-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Kaiserslautern győzelmével a második helyre állna pontelőnnyel ami egyenes feljutást ér a csapatnak!
Hallescher pedig a kiesés elől menekül ezért nagyon küzdeni fog a mérkőzés megnyeréséért!
Bajnokságban gólátlag (2.74) hazai győzelem (41%) vendég győzelem (32%)
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából Kaiserslautern hazai pályán (over 2.5) gól (36.36%) rúgott gól (72.73%) kapott gól (18.18%)
Hallescher idegenben (over 2.5) gól (54.55%) rúgott gól (72.73%) kapott gól (81.82%)
Ezek az információk valamint jelenlegi formájuk illetve céljaik a csapatoknak hozhat bármilyen eredményt hiszen nagyon változatos gólos eredményeket érnek el egymással és más csapatokkal viszont nagyon sokszor megvan ez az eredmény amire ma is számítani lehet!
Tippem a következő!
A bet365 található!
2022.01.29.hatharom.PNG
A mérkőzés (14:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Én majd február 11 tő csapatom a tipeket!
Ako jön öreg anyánknak dupla nyukdij befele.
Ugy értetem, öreg anyánknak dupla jön mostand februárba be fele.
Ozd abul teszek meg pár tipet.
Öreg anyánk ne vegye ézre.
Sziasztok! Igyekeztem olyan mérkőzést ajánlani ami várhatóan jönni fog! Nagyon jól indult de a végére megtorpant és így nem lett annyi szöglet amit vártam!
Kaiserslautern - Hallescher mérkőzésen összességében (9) szöglet lett!
Én egyelöre csak ki figyelem ki mijen tipeket ad.
Ozd én februárba csapatom, aszt mek mondom.
Öreg anyánknak ha jön be fele a kettő nyukdij.
Sziasztok! Ma Svájc Challenge liga bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Wil - Vaduz mérkőzés!
Wil jelenleg (9) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.10) így esélye a győzelemre (32%) viszont korábbi mérkőzéseit (18%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (4-2-3) eredménnyel (22:16) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Josias Lukembila és a középpályás Sofian Bahloul egyaránt (7) góllal viszont több játékos (2-6) gólos a csapatban!
Vaduz jelenleg (1) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (65%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (5-2-2) eredménnyel (16:11) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Simone Rapp (9) góllal viszont több játékos (2-5) gólos a csapatban!
Egymás ellen (5-8-7) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Wil győzelmével jelentősen erősítene helyezésén!
Vaduz győzelmével tovább erősítené első helyezését!
Bajnokságban gólátlag (2.98) hazai győzelem (50%) vendég győzelem (27%) döntetlen (23%)
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából Wil hazai pályán (over 2.5) gól (88.89%) rúgott gól (100%) kapott gól (66.67%)
Vaduz idegenben (over 2.5) gól (44.44%) rúgott gól (77.78%) kapott gól (88.89%)
Ezek az információk nagyon arra visznek bennünket,hogy több gólos mérkőzés várható ami természetesen lehetséges de van egy pici intő jel amire figyelni kell mégpedig a Vaduz idegenbeli teljesítménye és mostanában a Svájci mérkőzések kezdenek "olaszos" eredményűek lenni!
Természetesen a küzdő képességük meg maradt a csapatoknak ami igen sok szögletet szokott eredményezni és már az első félidőben is!
Nagy esély lehet a mai mérkőzésükön is ez az eredmény!
Tippem a következő!
A bet365 található!
2022.01.30.hatharom.PNG
A mérkőzés (14:15) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Hajrá!
Én ahogy ma ki figyeltem, nem sokan jácanak id Farkaslyukon mixet.
Preszoba lehed egyedü föladni.