Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek Itt az Oldalon!! Egy két nap és jövök a tippekkel! Üdv,Jani!
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek Itt az Oldalon!! Egy két nap és jövök a tippekkel! Üdv,Jani!
Szia Jani! Neked is boldog új évet és sok jó tippet kívánok!
Sziasztok Ma Izraeli bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv mérkőzés!
Van két jó formában lévő csapat és az egyik a Maccabi Haifa aki jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban és sorozatban nyeri mérkőzéseit!
Hazai pályán nagyon jól szerepel és igen sok jó gólszerző játékosa van akik (3-7) gólosak és a legjobb gólszerző (11) gólos!
Maccabi Tel Aviv (4) helyen áll a bajnokságban változatos eredményeket ér el viszont nagyon oda kell figyelni a csapatra mert idegenben utolsó öt mérkőzéséből négyet megnyert!
Nagyon jó gólszerző játékosai vannak a csapatnak akik (3-6) gólosak a csapatban!
Egymás ellen (2-5-13) eredménnyel állnak viszont igen változatos eredményeik vannak az egymással játszott mérkőzéseiken!
Mindkét csapat nagyon hajt a győzelemért,hogy megőrizzék Play Off helyezésüket!
Nagy mérkőzés várható a győzelemért ami hozhat bármilyen eredményt így most nem a gólokra hanem egy más tippre gondoltam mert felfigyeltem arra az igen fontos dologra egymás elleni mérkőzéseiken igen sok szöglet van és most erre az eredményre nagyon jó szorzót kapunk!
Tippem a következő!
2022.01.03.hatharom.PNG
A mérkőzés (19:30) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Összességében (12 szöglet) lett a mérkőzésen!
A cél (365 tipp) és ennyi nyerő! Húú de jó volna!
Én benne vagyok, de a tegnapirol már lemaradtak nekem a 364 is jó lesz
Sziasztok Ma Anglia EFL Trophy bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Oldham - Wigan mérkőzés!
Oldham változatos formában változatos eredményű mérkőzéseket játszik! Hol sok gólos eredmény hol gól nélküli mérkőzést játszik a csapat!
Gólszerzésben is igen változatosak pedig több játékos (2-3) gólos a csapatban és a legjobb gólszerző (6) gólos.
Wigan már jobb formában van hiszen igen sok mérkőzését megnyeri több gólos mérkőzéseken!
Gólszerzésben több játékos (2-5) gólos viszont van két játékos akik (8) illetve (10) gólos a csapatban!
Mivel ez kupamérkőzés igen sok típusú eredmény lehetséges már csak azért is mert az Oldham igen sok mérkőzése végződik döntetlenre.
Wigan esélyesebb a győzelemre de mint minden mérkőzésben ebben is lehet meglepetés így egy olyan tippet néztem ki amely jószerével jöhet is!
Tippem a következő!
2022.01.04.hatharom.PNG
A mérkőzés (20:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!