Félve de csak meg ragtam..
Hajrá nekünk Jani ! Jó lesz !
Félve de csak meg ragtam..
Hajrá nekünk Jani ! Jó lesz !
Na még 2 tőt !
Sziasztok! Csak be jött amitől kicsit én is tartottam a Bayern kényelmesen lőtt hármat és utána már nem erőltette magát de azért bíztam a Barcelona egy góljában azért is ezt a tippet ajánlottam! Csalódni kellet....
Ez lett az eredmény!
Bayern München 3:0 Barcelona
Sziasztok Ma Európa Liga bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Napoli - Leicester mérkőzés!
Nápoly jelenleg (3) helyen áll a csoportban! A szorzó (2.00) így esélye a győzelemre (50%) viszont korábbi mérkőzéseit (59%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (1-0-1) eredménnyel (5:3) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén a csapatban több játékos is (1-4) gólos!
Leicester jelenleg (1) helyen áll a csoportban! A szorzó (3.60) így esélye a győzelemre (28%) viszont korábbi mérkőzéseit (38%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (1-0-1) eredménnyel (4:4) gólaránnyal áll!
Csapatban szintén több játékos (1-5) gólos!
Egymás ellen (0-1-0) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Nápoly győzelmével akár az első helyre is állhat!
Leicester viszont már ott van és győzelmével ott is maradna!
Itt az Európa ligában gólátlag (2.85) hazai győzelem (44%) vendég győzelem (29%)
Nagyon fontos még a mérkőzés szempontjából Nápoly hazai pályán (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (50%)
Leicester idegenben (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (50%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint ez az a csoport ahol még bármelyik csapat végezhet az élen igen nagy motiváció a győzelem megszerzése!
Két csapat közül az végez az első helyen aki nyeri a mérkőzést így nem lesz lazítás és gólokban gazdag mérkőzés várható!
Tippem a következő!
29806 V Napoli - Leicester Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,63
A mérkőzés (18:45) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Jó kezdés Jani ! ! Épp fel tudtam adni .
Na gyerünk ! Hajrá !
Szia Jani, ha annyi 20 ezresem lenne, ahányszor idén csalódtam a Bayernben, meg a Barcelonában, (meg a Realban, Chelsea-ban, MC-ben és még sorolhatnám....):-((