Úgy néz ki, rosszul is végződik.
Úgy néz ki, rosszul is végződik.
Sziasztok! Nagyon rosszul kezdődött és végződött is óh a mindenit!
Gólözönös mérkőzések után szenvedős mérkőzés lett!
Ez lett a végeredmény!
Cefn Druids 1:1 Flint Town Flint Town
Sziasztok! Ma Chilei bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Colo Colo - Melipilla mérkőzés!
Colo Colo jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.29) így esélye a győzelemre (79%) viszont korábbi mérkőzéseit (71%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (8-3-4) eredménnyel (19:8) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Ivan Morales Bravo (11) góllal viszont több játékos (4-8) gólos a csapatban!
Melipilla jelenleg (13) helyen áll a bajnokságban! Idegenben (5-1-8) eredménnyel (15:26) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Gonzalo Ariel Sosa (21) góllal (ez igen) viszont több játékos (2-5) gólos a csapatban!
Egymás ellen igen régen mérkőztek kivétel az idei mérkőzésük (2021.08.02.) ahol (Melipilla 2:4 Colo Colo) eredmény volt!
Tippemnél figyelembe vettem Colo Colo igen jó formáját valamint győzelmével első helyre állna!
Melipilla lendületbe jött hiszen sorozatban negyedik mérkőzését nyeri meg és igen sok gólt szerez de többet kap!
Bajnokságban gólátlag (2.55) hazai győzelem (43%) vendég győzelem (31%)
Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából Colo Colo hazai pályán (over 2.5) gól (28.57%) rúgott gól (78.57%) kapott gól (42.86%)
Melipilla idegenben (over 2.5) gól (57.14%) rúgott gól (57.14%) kapott gól (85.71%)
Van viszont ettől is fontosabb információ a mérkőzésre nézve mégpedig a Colo Colo utolsó négy mérkőzéséből három mérkőzésen megvolt a három gól de volt több is!
Melipilla utolsó négy mérkőzésén mindegyikén megvolt minimum a három gól de több is!
Ezek az információk valamint Colo Colo számára az első hely Melipilla számára még távolabb kerülni a veszélyzónából kiesés elkerülése szempontjából ez olyan nagy motiváció a csapatok számára ami hozni fogja a gólokat!
Tippem a következő!
54136 V Colo Colo - Melipilla Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) 1,54
Jó ez így kérem!
A mérkőzés (23:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Ennek jónak kell lennie! A múlt heti chillei tipped óta ki választottam én is.
Sziasztok! Volt ezen a mérkőzésen minden! Meg nem adott gól kihagyott büntető kiállítás csak gól volt kevés!
Ez lett a végeredmény!
Colo Colo 1:0 Melipilla
A héten nem lesz több tipp kell egy kis feltöltődés!
Jó pihenést, Jani!
Jó pihenést Jani lehet nekem sem ártana.
Szerencsére nem követtem, biztos guta ütés kerülgetett volna, főleg úgy hogy még még tettem úgy is hogy H 1,5 fölött