Oldal: 714 / 889 ElsőElső ... 214614664704712713714715716724764814 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 7.131 - 7.140 (8890) összesen
Like Tree7213Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Angol Championship bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

Peterborough - Fulham mérkőzés!

Peterborough jelenleg (20) helyen áll a bajnokságban! Nagyon közel van a kieső helyhez! Hazai pályán (3-3-2) eredménnyel (12:9) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a középpályás Siriki Dembele (4) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban!

Fulham jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! Remek formában van a csapat. Idegenben (5-1-2) eredménnyel (24:9) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Aleksandar Mitrovic (19) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!

Egymás ellen igen régen mérkőztek így jelenlegi formájukat és céljaikat kell figyelembe venni!

Tippemnél figyelembe vettem Peterborough hazai jó teljesítményét küzdő képességét és igen jó gólarányát természetes célját is!

Fulham idegenben is küzdős fantasztikus a gólaránya és továbbra is a feljutásért küzd!

Igen fontos a mérkőzés szempontjából Peterborough hazai pályán (over 2.5) gól (62.5%) rúgott gól (75%) kapott gól (75%)

Fulham idegenben (over 2.5) gól (75%) rúgott gól (87.5%) kapott gól (75%)

Ezek az információk valamint jelenlegi formájuk és céljaik a csapatoknak igen nagy motiváció hiszen a Peterborough azért kell hajtani,hogy erősítse helyezését a kiesés elkerülése céljából a Fulham pedig a feljutás szempontjából hiszen az üldözők ott vannak a nyomában ez a cél pedig gólokban gazdag mérkőzésre ad esélyt!

Tippem a következő!

48988 V Peterborough - Fulham Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) 2,30

A mérkőzés (16:00) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Member szakimaki avatara
    Idézet bjani55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Ma Angol Championship bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

Peterborough - Fulham mérkőzés!

Peterborough jelenleg (20) helyen áll a bajnokságban! Nagyon közel van a kieső helyhez! Hazai pályán (3-3-2) eredménnyel (12:9) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a középpályás Siriki Dembele (4) góllal viszont igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban!

Fulham jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! Remek formában van a csapat. Idegenben (5-1-2) eredménnyel (24:9) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Aleksandar Mitrovic (19) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!

Egymás ellen igen régen mérkőztek így jelenlegi formájukat és céljaikat kell figyelembe venni!

Tippemnél figyelembe vettem Peterborough hazai jó teljesítményét küzdő képességét és igen jó gólarányát természetes célját is!

Fulham idegenben is küzdős fantasztikus a gólaránya és továbbra is a feljutásért küzd!

Igen fontos a mérkőzés szempontjából Peterborough hazai pályán (over 2.5) gól (62.5%) rúgott gól (75%) kapott gól (75%)

Fulham idegenben (over 2.5) gól (75%) rúgott gól (87.5%) kapott gól (75%)

Ezek az információk valamint jelenlegi formájuk és céljaik a csapatoknak igen nagy motiváció hiszen a Peterborough azért kell hajtani,hogy erősítse helyezését a kiesés elkerülése céljából a Fulham pedig a feljutás szempontjából hiszen az üldözők ott vannak a nyomában ez a cél pedig gólokban gazdag mérkőzésre ad esélyt!

Tippem a következő!

48988 V Peterborough - Fulham Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) 2,30

A mérkőzés (16:00) kezdődik!

Szia Jani!

Nagyon jó a meglátásod erre a Championship találkozóra. Én egy óvatos ÁH. -1,25 Fulham tippet tettem. Reméljük zöldülni fog mind2 tipp. Hajrá nekünk. ;-)

Messiás bjani55 avatara
    Idézet szakimaki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Jani!

Nagyon jó a meglátásod erre a Championship találkozóra. Én egy óvatos ÁH. -1,25 Fulham tippet tettem. Reméljük zöldülni fog mind2 tipp. Hajrá nekünk. ;-)
    Szia szakimaki! Nagyon jó volna de nem is tudom mit mondjak most a (75) percben lett (0:1) az eredmény! Hajrá nekünk!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Nem lehet mit mondani csak egyet nem jó mérkőzést választottam!

Ez lett a végeredmény!

Peterborough 0:1 Fulham

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Angol bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

West Ham - Liverpool mérkőzés!

West Ham jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (4.50) így esélye a győzelemre (22%) viszont korábbi mérkőzéseit (25%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (2-1-2) eredménnyel (9:7) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Michail Antonio (6) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!

Liverpool jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.73) így esélye a győzelemre (58%) viszont korábbi mérkőzéseit (57%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (4-1-0) eredménnyel (19:3) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Mohamed Salah (10) góllal viszont több játékos (2-6) gólos a csapatban!

Egymás ellen (4-4-12) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem jelenlegi fantasztikus formájukat a csapatoknak!

Bajnokságban gólátlag (2.77) hazai győzelem (36%) vendég győzelem (38%)

Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából a West Ham hazai pályán (over 2.5) gól (80%) rúgott gól (100%) kapott gól (80%)

Liverpool idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (20%)

Ezek az információk valamint a csapatok céljai és az egymással játszott mérkőzéseik nagy bizalmat adnak a következő eredményre hiszen utolsó három mérkőzésükön megvolt ez az eredmény!

Tippem a következő!

69514 01 West Ham - Liverpool Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) 1,76

A mérkőzés (17:30) kezdődik!

Tibbs likes this.

Member szakimaki avatara
    Idézet bjani55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Ma Angol bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

West Ham - Liverpool mérkőzés!

West Ham jelenleg (4) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (4.50) így esélye a győzelemre (22%) viszont korábbi mérkőzéseit (25%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Hazai pályán (2-1-2) eredménnyel (9:7) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Michail Antonio (6) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!

Liverpool jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.73) így esélye a győzelemre (58%) viszont korábbi mérkőzéseit (57%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben (4-1-0) eredménnyel (19:3) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár Mohamed Salah (10) góllal viszont több játékos (2-6) gólos a csapatban!

Egymás ellen (4-4-12) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem jelenlegi fantasztikus formájukat a csapatoknak!

Bajnokságban gólátlag (2.77) hazai győzelem (36%) vendég győzelem (38%)

Nagyon fontos a mérkőzés szempontjából a West Ham hazai pályán (over 2.5) gól (80%) rúgott gól (100%) kapott gól (80%)

Liverpool idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (20%)

Ezek az információk valamint a csapatok céljai és az egymással játszott mérkőzéseik nagy bizalmat adnak a következő eredményre hiszen utolsó három mérkőzésükön megvolt ez az eredmény!

Tippem a következő!

69514 01 West Ham - Liverpool Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) 1,76

A mérkőzés (17:30) kezdődik!

Szia Jani!

Tökéletes az elemzés, mint mindég. ;-) Én is ezt a kimenetelt várom a találkozótól, remélem zöldülni fogunk. ;-)

Messiás bjani55 avatara
    Idézet szakimaki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Jani!

Tökéletes az elemzés, mint mindég. ;-) Én is ezt a kimenetelt várom a találkozótól, remélem zöldülni fogunk. ;-)
    Szia szakimaki!

Köszönöm szépen! Hajrá nekünk!

Senior Member
    Sziasztok ! Tegnapit kihagytam. De viszont ezt tolom én is ! Jó rá látás Jani .

Hajrá nekünk !

Messiás bjani55 avatara
    Idézet Szotyi33 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok ! Tegnapit kihagytam. De viszont ezt tolom én is ! Jó rá látás Jani .

Hajrá nekünk !
    Szia Szotyi! Hajrá bizony!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!

Ez lett a végeredmény!

West Ham 3:2 Liverpool

Összefoglaló 2021.11.01.Hétfő és 2021.11.07.Vasárnapi időszakról!

A hét tippből három vesztes és négy nyertes tipp lett!

Így a hét (57%) lett!

A ROI + 9.3 lett!

Elég jó hetünk volt de lesz még ettől jobb hetünk is!

Jövő héten újra itt leszek és igyekszem sok jó nyerő tippel jönni!

Köszönöm szépen mindenkinek aki velem tartott vagy szemezgetett a tippekből! Üdv,Jani!
    Tibbs likes this.

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •