Üdv. Jani! Neked nagy gratula. A másik eredmény, az enyém, sajnos fordítva lett, pedig jó formában van a hazai csapat...
Üdv. Jani! Neked nagy gratula. A másik eredmény, az enyém, sajnos fordítva lett, pedig jó formában van a hazai csapat...
Sziasztok! Ma Chilei bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Universidad Catolica - Antofagasta mérkőzés!
Universidad Catolica jelenleg (2) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.36) így esélye a győzelemre (74%) viszont korábbi mérkőzéseit (86%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (11-2-0) eredménnyel (32:12) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Fernando Zampedri (19) és Diego Martin Valencia Morello (21 éve fiatal csatár) (12) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!
Antofagasta jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! Idegenben (3-7-3) eredménnyel (14:15) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Tobias Figueroa (9) góllal viszont igen sok játékos (2-6) gólos a csapatban!
Egymás ellen (14-3-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Universidad Catolica hazai igen jó teljesítményét és fantasztikus gólarányát!
Antofagasta idegenben is küzdős csapat és most is hajtani fog hiszen fontos a feljutást érő helyezése!
Igen fontos a mérkőzés szempontjából Universidad Catolica hazai pályán (over 2.5) gól (84.62%) rúgott gól (92.31%) kapott gól (61.54%)
Antofagasta idegenben (over 2.5) gól (23.08%) rúgott gól (76.92%) kapott gól (76.92%)
Ezek az információk valamint jelenlegi formájuk illetve céljaik és az,hogy utóbbi mérkőzéseiken mindkét csapat szerzett gólt valamint az egymás elleni mérkőzéseiken bőséges gólos mérkőzés volt ma is nagy bizalmat ad arra ez is több gólos mérkőzés lesz!
Tippem a következő!
06955 V Univ.Catolica de Santiago - Antofagasta Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5) 2,30
A mérkőzés (22:00) kezdődik!
Továbbra is és kizárólag egyesben ajánlom tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Ez jónak tűnik. Szeretem a Chilei bajnokságot.
Remélem meg tudom rakni a lottozoba.
Na még 3 át. Hajrá!
Na még 1 et... gyerünk Hajrá!