Köszönöm a tippet Jani !
Köszönöm a tippet Jani !
Sziasztok! Ma továbbra is Szerbiai bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Cukaricki - Spartak Zlatibor Voda mérkőzés!
Cukaricki jelenleg (8) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.57) így esélye a győzelemre (64%) viszont korábbi mérkőzéseit (67%)
Hazai pályán (2-1-1) eredménnyel (5:4) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Djordje Jovanovic (6) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Spartak Zlatibor Voda jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! Idegenben (2-0-1) eredménnyel (6:5) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a középpályás Lazar Tufegdzic (5) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!
Egymás ellen (11-2-5) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Cukaricki győzelmével jelentősen feljebb kerülne a bajnokságban és megerősítené továbbjutást érő helyezését!
Spartak Zlatibor Voda győzelmével szintén jelentősen megerősítené továbbjutó helyezését!
Bajnokságban gólátlag (2.75) hazai győzelem (48%) vendég győzelem (32%)
Nagyon fontos még a mérkőzés szempontjából Cukaricki hazai pályán (over 2.5) gól (75%) rúgott gól (75%) kapott gól (75%)
Spartak Zlatibor Voda idegenben (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint az egymással játszott (5-7) gólos mérkőzések valamint a jelenlegi formájuk illetve motivációjuk a csapatoknak igen nagy ami gólokban lesz látható!
Tippem a következő!
66183 V
Cukaricki - Spartak Subotica
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,78
A mérkőzés (16:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Szia Jani ! Szemezgettem én is ezzel a Szerbiaival ! Csapjunk bele ! Hajrá nekünk ! !
Na még 1 gólt utánna minimum még 1 et !
Mert meg ragtam másik szelvényt 3.5 fölé is.
Hajrá nekünk ! Ütős meccs
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Cukaricki 2:1 Spartak Subotica
3:1 lett ! Meg adták a gólt
Sziasztok! Ma Skóciai bajnokság magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Livingston - Celtic mérkőzés!
Livingston jelenleg (12) helyen áll a bajnokságban és itt volna az idő javítani helyezésén! Hazai pályán (0-0-2) eredménnyel (2:4) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén több játékos egy gólos a csapatban!
Celtic jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.40) így esélye a győzelemre (71%) viszont korábbi mérkőzéseit (67%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (0-0-2) eredménnyel (1:3) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén igen sok játékos (1-3) gólos a csapatban!
Egymás ellen (1-5-5) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem mindkét csapatnak van mit javítani helyezésén ezért küzdős mérkőzésre van kilátás!
Bajnokságban gólátlag (2.48) hazai győzelem (36%) vendég győzelem (27%) döntetlen (36%)
Igen fontos a mérkőzés szempontjából Livingston hazai pályán (over 2.5) gól (100%) rúgott gól (100%) kapott gól (100%)
Ezek az információk valamint jelenlegi formájukat és céljaikat nézve lehet bármi az eredmény de gólokban nem lesz hiány!
Tippem a következő!
55552 V
Livingston - Celtic
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,65
A mérkőzés (16:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!