Oldal: 664 / 874 ElsőElső ... 164564614654662663664665666674714764 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 6.631 - 6.640 (8738) összesen
Like Tree7186Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Administrator Admin avatara
    Idézet zizzenet eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Admin,

de jó, hogy itt vagy. Janitól elnézést, másutt már többször feltettem a kérdéset, de vélhetően elkerülte az illetékes figyelmét.

Szóval:

"Van arra valami ötletetek, hogy miért nem kapom meg az értesítő email-eket a feliratkozott témák hozzászólásairól? A profilomban megadott postafiók él, és működik rendesen.

Előre is köszönöm a választ."
    Szia!
    Nem tudunk sajnos megoldást erre a problémára. Érdemes megnézni, hogy nem spam mappába érkezik-e vagy nincs tele a postafiókod, de ezt leszámítva sajnos nincs ötletünk, mi okozhatja.

Senior Member zizzenet avatara
    Idézet Admin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia!
    Nem tudunk sajnos megoldást erre a problémára. Érdemes megnézni, hogy nem spam mappába érkezik-e vagy nincs tele a postafiókod, de ezt leszámítva sajnos nincs ötletünk, mi okozhatja.
    Szia,
    ezekkel eléggé tisztában vagyok A kérdés az lenne, hogy egyáltalán kiküldi-e a fórum a mailt?

Member
    Remélem nem rám haragudott meg bjani ? Már tegnap sem adott tippet, pedig a Ljungskile tippje nyerő volt. Nem akartam megbántani. Ha úgy vette BOCSÁNAT !!!

Messiás bjani55 avatara
    Idézet lacus56 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Remélem nem rám haragudott meg bjani ? Már tegnap sem adott tippet, pedig a Ljungskile tippje nyerő volt. Nem akartam megbántani. Ha úgy vette BOCSÁNAT !!!
    Váratlanul dolgom akadt és nem tudtam tippet adni! Nem haragszom lacus de az előző hozzászólásodhoz mindjárt írok mert úgy gondoltam!

Messiás bjani55 avatara
    Idézet lacus56 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszi Jani a tippet ! Buktam 50 000-et.
    Ahogy ígértem megy a válasz erre is!

Szívesen lacus! Azt viszont elszeretném mondani neked kérlek szépen a következőeket!

Ez egy nem régi tipp!

Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!

Ez lett a végeredmény!

Vasalund 0:3 Landskrona

1.83 volt a szorzó!
    3,10

nyerő tipp és erre egyedül Tibi barátom reagált!

Természetesen voltak közben olyan tippek is ami 1.55 szorzóval nyert 1.72 szorzóval nyert és volt egy ilyen is!

03156 V
    Egyesült Arab Emirátusok - Vietnám
    Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
    1,83

Mint ahogy volt vesztes is de ez benne van!

Azt viszont nem írtad kérlek szépen,hogy evvel a tippel nyertem 50000 x 3.10 = 155000-ft vagy a másikkal 50000 x 1.83 = 91.500-ft

És sorolhatnám még!

Azt szeretném mondani neked biztos volt már általad tuti biztos nyerő tipp 1.22 szorzón tetté rá egy millát lacus és a végén meg elment?!

Ezek tények kérlek szépen és nem is fontos rá válaszolni csak akkor ha azt írod nyertél ezekkel a tippekkel ennyi pénzt csak akkor elfelejtetted megírni!

Ez szól ám a Gergőnek is és neki sem kell rá válaszolni csak akkor mikor neked!

Mint ahogy az előző hozzászólásban is írtam nem haragszom!

Szép napot jó tippeket és sok nyertest kívánok! Üdv,Jani!
    horzol68 and Tibbs like this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Változnak az idők és sok minden változik! Nem lesz többet tippajánlat! Lesz helyette más! Mostantól : magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Lettországi bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!

RFS - Valmiera mérkőzés lesz ma!

RFS jelenleg első helyen áll a bajnokságban és sorozatban nyeri mérkőzéseit!

Hazai pályán (7-0-1) eredménnyel (24:7) gólaránnyal áll!

Ezt a fantasztikus gólokat igen sok olyan játékos szerezte akik (3-4-5) gólosak és mostanában nem is láttam ilyen sok gólos játékosokat!

Valmiera jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban!

Idegenben (3-1-2) eredménnyel (8:7) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a csatár (fiatal 19 éves) Raimonds Krollis (7) góllal viszont igen sok játékos (2-4) gólos a csapatban!

Egymás ellen (11-1-2) eredménnyel állnak!

Tippemnél a következőeket vettem figyelembe!

RFS győzelmével jelentősen megerősítené helyezését!

Valmiera szintén győzelmével második helyre állna!

Bajnokságban gólátlag (3.02) hazai győzelem (51%) vendég győzelem (33%)

Igen fontos még a mérkőzés szempontjából RFS hazai pályán (over 2.5) gól (80%) rúgott gól (100%) kapott gól (50%)

Valmiera idegenben (over 2.5) gól (42.86%) rúgott gól (71.43%) kapott gól (85.71%)

Ezek az információk valamint a cél elérése illetve az egymással játszott mérkőzések eredményétől függetlenül igen sok gólos mérkőzésre lehet számítani hiszen életük a gólszerzés a csapatoknak!

Hol legyen akkor sok gól ha nem itt!

Tippem a következő!

26730 V
    Rigas FS - Valmiera
    Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
    1,59

bet365

Összesített gólok (2.5 felett)

Odds: 1.65

A mérkőzés (19:00) kezdődik!

Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
    boby10 likes this.

Senior Member
    Hajrá Jani! Tippadás ugyanolyan hálátlan dolog mint foci szövetségi kapitánynak lenni. Mindeki jobban ért hozzá csak fel mutatni nem tud semmilyen eredményt. Én majdnem minden tippedet meg játszottam amikor el tudtam menni fogadni köszönöm még egyszer és továbbra is várom a tippjeidet.
    zizzenet and Tibbs like this.

Member
    Bjani55 hidd el, hogy nem nyertem, mert mindig a vesztes tippjeidet tettem meg.

Messiás bjani55 avatara
    Idézet FrankMilky eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hajrá Jani! Tippadás ugyanolyan hálátlan dolog mint foci szövetségi kapitánynak lenni. Mindeki jobban ért hozzá csak fel mutatni nem tud semmilyen eredményt. Én majdnem minden tippedet meg játszottam amikor el tudtam menni fogadni köszönöm még egyszer és továbbra is várom a tippjeidet.
    Köszönöm szépen FrankMilky! Szívesen mint mindég! Jövök a tippekkel!

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •