Kedves Jani! Néha nem úgy rúgják a lasztit, hogy nekünk kedvezzen. Majd legközelebb jobb lesz. Orsic mesterhármasával búcsúztatták a Tottenhamet.
Kedves Jani! Néha nem úgy rúgják a lasztit, hogy nekünk kedvezzen. Majd legközelebb jobb lesz. Orsic mesterhármasával búcsúztatták a Tottenhamet.
Kedves Pandi! Néha tényleg úgy van ahogy írtad Pandi! Bizony elbúcsúzott a Tottenham és időnként olyan volt mint ha nem is akartak volna továbbmenni! Igyekszem,hogy jobb legyen!
Sziasztok! Ma Német Liga2 bajnoki mérkőzést ajánlok!
Paderborn - Karlsruhe mérkőzésre gondoltam!
Padernbor jelenleg (9) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.20) így esélye a győzelemre (45%) viszont korábbi mérkőzéseit (33%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (6-3-3) eredménnyel (21:17) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a középpályás Dennis Srbeny (11) és Chris Fuhrich (10) góllal viszont több játékos (1-3) gólos a csapatban!
Karlsruhe jelenleg (5) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.20) így esélye a győzelemre (31%) viszont korábbi mérkőzéseit (38%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (8-1-3) eredménnyel (23:17) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak!
Legjobb gólszerző a csatár Philipp Hofmann (9) góllal viszont igen sok játékos (2-5) gólos a csapatban!
Egymás ellen (6-2-5) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem nincs megalkuvás a két csapat között győzelemre játszanak!
Mindkettő csapatigen sok gólt szerez de kap is!
Bajnokságban gólátlag (2.83) hazai győzelem (45%) vendég győzelem (31%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Paderborn hazai pályán (over 2.5) gól (58.33%) rúgott gól (91.67%) kapott gól (75%)
Karlsruhe idegenben (over 2.5) gól (66.67%) rúgott gól (83.33%) kapott gól (83.33%)
Ezek az információk valamint a jelenlegi formájuk a csapatoknak főleg a Karlsruhe amely utolsó öt idegenbeli mérkőzést megnyerte és ebből négy mérkőzésen (3-6) gól volt ma is nagy esély van rá legyen bármi az eredmény gólokban nem lesz hiány hiszen a célkitűzés a csapatok számára hozni fogja a gólokat!
Tippem a következő!
33293 V
Paderborn - Karlsruhe
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,65
A mérkőzés (18:30) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Pipa Jani !!!
Én +spékeltem 1 mind a 2 csapat lő gólt opcióval is....
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Ez lett a végeredmény!
Paderborn 2:2 Karlsruhe
Sziasztok! Ma Olasz "B" bajnoki mérkőzést ajánlok!
Frosinone - Lecce mérkőzésre gondoltam!
Frosinone jelenleg (11) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.90) így esélye a győzelemre (34%) viszont korábbi mérkőzéseit (25%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (3-6-5) eredménnyel (11:15) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Andrija Novakovich (7) góllal viszont igen sok játékos (2-4) gólos a csapatban!
Lecce jelenleg (3) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.50) így esélye a győzelemre (40%) viszont korábbi mérkőzéseit (48%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (7-5-2) eredménnyel (25:15) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a második helyre jó a csapatnak!
Legjobb gólszerző a csatár Massimo Coda (18) góllal viszont igen sok játékos (4-8) gólos a csapatban!
Egymás ellen (3-2-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Frosinone igyekszik elérni a negyeddöntős helyezést és ezt győzelmével érheti el!
Lecce viszont az egyenes feljutást eredményező második helyre hajt és ezt győzelmével érheti el!
Mindkettő csapat igen sok gólt szerez de kap is!
Bajnokságban gólátlag (2.34) hazai győzelem (34%) vendég győzelem (29%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Frosinone hazai pályán (over 2.5) gól (28.57%) rúgott gól (57.14%) kapott gól (64.29%)
Lecce idegenben (over 2.5) gól (50%) rúgott gól (85.71%) kapott gól (78.57%)
Ezek az információk inkább kevés gólos mérkőzésre adnak esélyt viszont a csapatok jelenlegi formáját nézve inkább többgólos mérkőzés várható hiszen a célkitűzés a csapatok számára igen nagy motiváció és ez hozni fogja a gólokat mint korábbi mérkőzéseiken ahol az utolsón is négy gól volt!
Lehet bármi az eredmény de a gólok ma sem maradnak el és legalább három gól várható!
Tippem a következő!
68218 V
Frosinone - Lecce
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,94
A mérkőzés (14:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!