Ez szép volt Jani, köszönjük szépen!![]()
Köszi a tippet Jani, úgy kellett mint tanyára a villany????
Köszi Jani! Remek észrevétel volt ez a meccs, én át siklottam rajta csak azt nem értettem miért adtak ekkora oddsot - én 3,1en tettem meg
Sziasztok! Ma Bosznia - Hercegovina bajnoki mérkőzést ajánlok!
Velez Mostar - Mladost DK mérkőzésre gondoltam!
Velez jelenleg (6) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (1.40) így esélye a győzelemre (71%) viszont korábbi mérkőzéseit (79%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (6-3-0) eredménnyel (15:4) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Fejsal Mulic (9) és Obren Cvijanovic (7) góllal viszont igen sok játékos (1-4) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!
Mladost jelenleg (9) helyen áll a bajnokságban! A szorzó (6.50) így esélye a győzelemre (15%) viszont korábbi mérkőzéseit (1%) nyerte meg ilyen szorzóval! Kicsit lebecsülik a csapatot szerintem!
Idegenben (3-0-6) eredménnyel (6:19) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Nedim Hadzic (6) góllal viszont igen sok játékos (2-4) góllal járult hozzá csapata sikereihez!
Egymás ellen (2-2-3) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem a Velez hazai jó formáját és amennyiben nyeri a mérkőzést esélye van a harmadik helyre feljönni illetve jól megerősítené helyezését és továbbra is versenyben lenni az első három hely egyikére!
Mladost idegen változatos eredményeketér el viszont akár nyer akár veszít több gólos mérkőzések vannak!
Bajnokságban gólátlag (2.6) hazai győzelem (55%) vendég győzelem (25%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából a Velez hazai pályán (over2.5) gól (33.33%) rúgott gól (88.89%) kapott gól (44.44%)
Mladost idegenben (over 2.5) gól (44.44%) rúgott gól (55.56%) kapott gól (66.67%)
Ezek az információk több fajta eredményre elérésére biztatnak viszont ez a két csapat egymás elleni mérkőzéseiken főleg az utolsó négyet figyelembe véve rendre több gólos mérkőzést játszottak! Ma mindkettő csapatnak a célkitűzései főleg a Veleznek de nem szabad lebecsülni a Mladost sem úgy gondolom hozni fogja a gólokat! Nagy a bizalom a több gólos mérkőzésben!
Tippem a következő!
39622 V
Velez Mostar - Mladost Doboj Kakanj
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,72
A mérkőzés (15:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3-5%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!