Veled tartok. (mint mindíg) Ezt a fogadást én is kinéztem. Én hozzá tettem, hogy 9 lapnál kevesebb lesz. Így 2,10 lett a szorzó a beten.
Veled tartok. (mint mindíg) Ezt a fogadást én is kinéztem. Én hozzá tettem, hogy 9 lapnál kevesebb lesz. Így 2,10 lett a szorzó a beten.
Sziasztok! Nagy mérkőzés volt de döntetlenre végződött és így sajnos elment a tipp! A mindenit!
Ez lett a végeredmény!
Lazio 2:2 FC Bruges
Sziasztok! Ma egy igazi nagy bevállalós mérkőzést ajánlok a Spanyol LaLiga2 bajnokságból!
Sabadell - Alcorcon mérkőzésre gondoltam!
Sabadel jelenleg (21) kieső helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.70) így esélye a győzelemre (37%) viszont korábbi mérkőzéseit (36%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Hazai pályán (2-0-6) eredménnyel (7:11) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a középpályás Stoichkov (4) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Alcorcon jelenleg (19) szintén kieső helyen áll a bajnokságban! A szorzó (2.62) így esélye a győzelemre (38%) viszont korábbi mérkőzéseit (28%) nyerte meg ilyen szorzóval!
Idegenben (1-2-4) eredménnyel (3:5) gólaránnyal áll!
Legjobb gólszerző a csatár Marc Gual (3) góllal viszont több játékos (1-2) gólos a csapatban!
Egymás ellen igen régen (2015) játszottak így a jelenlegi formájukat kell figyelembe venni!
Tippemnél figyelembe vettem egyik csapat sincs a helyzet magaslatán sőt mondhatnám nem jó formában vannak és küzdeni kell a kiesés ellen mindkettő csapatnak!
Bajnokságban gólátlag (1.98) hazai győzelem (45%) vendég győzelem (32%) döntetlen (24%)
Igen fontos még a mérkőzés szempontjából Sabadell hazai pályán (under 2.5) gól (50%) rúgott gól (62.5%) kapott gól (87.5%)
Alcorcon idegenben (under 2.5) gól (87.5%) rúgott gól (28.57%) kapott gól (71.43%)
Ezek az információk valamint az a tény,hogy mindkettő csapat szeretne nyerni de egyik sem szeretne vereséget szenvedni nagy esély bizalom van arra való tekintetben nem várható sok gól ha lesz is egyáltalán gól!
Tippem a következő!
69167 H
Sabadell - Alcorcon
Kevesebb, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
2,24
Izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe de igen nagy érték van benne!
A mérkőzés (19:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Sziasztok.Bocsi az offért.Raktam egy kombi szelvényt, de az egyik meccset a vírus miatt nem játszák le.Ilyenkor mi a helyzet?
Szia Janikám!
Olvasva elemzésed azért azt az 1 pici gólt megteszem a Sabadell javára, a tipped mellett, Hajrá nekünk!