Oldal: 53 / 874 ElsőElső ... 343515253545563103153553 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 521 - 530 (8738) összesen
Like Tree7186Likes

Téma: Foci tippek innen onnan!

Member Csillusti avatara
    Idézet boby10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én a Realnál már nem bízok semmibe.Hol így játszanak hol úgy.Nem lehet kiszámítani.
    Nos ez nem csak a Realnál van így, hogy nem lehet kiszámítani!

Senior Member boby10 avatara
    Idézet Csillusti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nos ez nem csak a Realnál van így, hogy nem lehet kiszámítani!
    Ez igaz.A Liverpool is a múlt héten kikapott, előtte meg megverték Cityt.

Member Csillusti avatara
    Idézet bjani55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Ma Spanyol bajnoki mérkőzést ajánlok.

Valencia - Real Madrid mérkőzésre gondoltam mert ez lesz a nap találkozója szerintem.

A harmadik helyen álló Valencia fogadja a negyedik helyen álló Reál Madrid csapatát. Nem igen jól megy a játék a hazai csapatnak. Utolsó öt mérkőzéséből (2) győzelem (3) vereség a mérlege. Ettől függetlenül hazai pályán (7-2-1) eredménnyel (21:6) gólaránnyal áll. Sérültek is vannak a csapatban.Legfájóbb a védelemből négyen hiányoznak kettő piros lap kettő sérülés miatt. Legjobb góllövője a csapatnak Simone Zaza (17) mérkőzés (10) gól. Real Madridnak ideje volna összeszedni magát ennyi elrontott mérkőzés után. A szorzó (1.60) így esélye a győzelemre (63%) ilyen szorzóval viszont (73%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (4-3-1) eredménnyel (13:7) gólaránnyal áll. A csapat tele van jobbnál jobb gólszerző játékossal Bale Gareth,Ronaldo Cristiano,Isco és sorolhatnám még. Ezek a játékosok nem tehetik meg,hogy ne a legjobb formájukat hozzák hiszen akkor csorba esik a presztízsükön. Egymás ellen (2-7-10) eredménnyel állnak. Sérült is van a csapatban,de bőséges a játékos keret így is legjobb kerettel állhatnak ki. Úgy gondolom az adatok, információk alapján küzdős több gólos mérkőzés lesz mint ahogy korábban is volt mikor egymás ellen játszottak.

Tippem a következő.

19937 06 Valencia - Real Madrid Vendég és több (1X2 + Gólszám 3,5)2,50

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!

Ismét egy remek tipp! Köszike

Messiás bjani55 avatara
    Szívesen és örülök,hogy velem tartottál!

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Gólokkal fűszerezett mérkőzés volt.

Ez lett a végeredmény.

Valencia 1-4 Real Madrid
    boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Ma Olasz "B" bajnoki mérkőzést ajánlok.

Cittadella - Frosinone mérkőzésre gondoltam.

Cittadella szépen menetel és már (6) Play Off helyen áll a bajnokságban. A szorzó (2.25) így esélye a győzelemre (44%) viszont ilyen szorzóval (68%) nyerte meg mérkőzéseinek. Hazai pályán már nem olyan jól szerepel (4-3-4) eredménnyel (17:14) gólaránnyal áll és ezzel a teljesítménnyel (17) helyett érdemelte ki. Legjobb gólszerző Manuel Iori (18) mérkőzés (6) gól. Frosinone jelenleg (3) helyen áll és versenyben van a feljutásért. Amennyiben ma nyeri a mérkőzést akkor újra első helyen fog állni. A szorzó (3.29) így esélye a győzelemre (30%) ilyen szorzóval viszont (31%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (3-6-2) eredménnyel (16:14) gólaránnyal áll. Legjobb góllövője a csapatnak Daniel Ciofani (20) mérkőzés (10) gól. Egymás ellen (0-6-5) eredménnyel állnak. Figyelembe kell venni,hogy a Frosinone sokkal motiváltabb volt az utóbbi mérkőzésein. Úgy gondolom most is az lesz és több gólos mérkőzésen megszerzik a győzelmet. Nyerő tipp.

Tippem a következő.

44407 05 Cittadella - Frosinone Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)6,25

boby10, Csillusti and jancsi79 like this.

Senior Member boby10 avatara

Cittadella szépen menetel és már (6) Play Off helyen áll a bajnokságban. A szorzó (2.25) így esélye a győzelemre (44%) viszont ilyen szorzóval (68%) nyerte meg mérkőzéseinek. Hazai pályán már nem olyan jól szerepel (4-3-4) eredménnyel (17:14) gólaránnyal áll és ezzel a teljesítménnyel (17) helyett érdemelte ki. Legjobb gólszerző Manuel Iori (18) mérkőzés (6) gól. Frosinone jelenleg (3) helyen áll és versenyben van a feljutásért. Amennyiben ma nyeri a mérkőzést akkor újra első helyen fog állni. A szorzó (3.29) így esélye a győzelemre (30%) ilyen szorzóval viszont (31%) nyerte meg mérkőzéseinek. Idegenben (3-6-2) eredménnyel (16:14) gólaránnyal áll. Legjobb góllövője a csapatnak Daniel Ciofani (20) mérkőzés (10) gól. Egymás ellen (0-6-5) eredménnyel állnak. Figyelembe kell venni,hogy a Frosinone sokkal motiváltabb volt az utóbbi mérkőzésein. Úgy gondolom most is az lesz és több gólos mérkőzésen megszerzik a győzelmet. Nyerő tipp.

Tippem a következő.

44407 05 Cittadella - Frosinone Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)6,25

Jó tipp volt Azt hittem már soha nem akarják lefújni

Member Csillusti avatara

Tippem a következő.

Király vagy!!! Köszi az utolsó 3 tippet (is)!
    boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Már én is sokalltam a (97) percig tartó mérkőzést! A lényeg,hogy jó lett!

Ez lett a végeredmény.

Cittadella 1-2 Frosinone
    boby10 likes this.

Messiás bjani55 avatara
    Sziasztok! Összefoglaló 2018.01.22.Hétfő és 2018.01.28. vasárnap közti időről.

Hét tippből kettő nyeretlen és öt nyerő tipp volt.

Igazán jó arány ugye?

Ez a hét így (71%) sikerült.

Köszönöm szépen mindenkinek aki velem tartott!

Jövőhéten újra itt vagyok a tippekkel! Üdv,Jani!
    boby10, jancsi79 and Csillusti like this.

Címkék ehhez a témához

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •